Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 12:28 2 489 5

Обсебен фен съсипва живота на новото момиче на Бонд

  • момиче на джеймс бонд-
  • наоми харис-
  • актриса-
  • параноя-
  • обсебен фен-
  • преследвач

Красавицата споделя, че я е обзела непрестанна параноя

Обсебен фен съсипва живота на новото момиче на Бонд - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Новото момиче на Джеймс Бонд - Наоми Харис, признава, че животът ѝ е съсипан, откакто по петите ѝ е тръгнал преследвач на име "Ии Овизионайро Ии", пише Evening Standard.

Актрисата разказва, че в реално време е усещала как „кръвта ѝ бушува през тялото“, когато е научила, че този неин почитател е до такава степен обсебен от нея, че прекарвал часове пред дома ѝ, за да се опита, както сам по-късно признава, „да ѝ предложи сърцето си“.

44-годишната Харис живее в Северен Лондон. На 13 февруари тази година тя получава Валентинка от 11 страници от въпросния преследвач. В тях той разказва, че „тя е жената на живота му и няма да се откаже, докато не стане негова“. Двамата дори се срещат на 29 февруари, когато Наоми Харис е в дома си и разговаря по телефона с приятелка, а Ии се представя на вратата ѝ.

Последвалият сигнал към полицията изважда на показ и предишни прегрешения на преследвача. Следователите събират доказателства, че той не за пръв път проявява подобно поведение към други филмови и телевизионни звезди.

Мъжът първоначално се опитва да достигне до мечтаната жена, чрез майка ѝ, разбирайки домашния ѝ адрес, а след това някак е разбрал и къде живее актрисата. В мобилния му телефон дори адресът е записан като „Вкъщи“.

Психиатричен анализ показва, че Ии страда от Синдрома на Аспергер, който представлява неспособността на мъжа да разговаря с жени. Той често кара хората да проявяват агресия, когато не срещнат разбиране от нежния пол, когато се опитат да влязат в невербален контакт с тях.

Диагнозата му със сигурност ще бъде взета предвид в съдебното решение, което предстои да бъде взето в петък.

Що се отнася до Харис, тя споделя, че не е имала нито една спокойна нощ в дома си, откакто е научила за преследвача си, и се надява, че органите на реда ще успеят да ѝ върнат спокойствието.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    1 4 Отговор
    Изглежда тоя синдром на Аспергер е пълна Пунтамара, щото Наум го вади по-голем от Ии Овизионайро Ии.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    това не е ФЕН а психопат
  • 4 йокин

    3 0 Отговор
    Ми като иска,сам да й предложи сърцето си,да го остави на стълбите,пред къщата й,ако го земе,сичко-тип топ.
  • 5 Лего

    0 0 Отговор
    Въй,т ва е много рошаво,бре!