Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 21:03 5 689 44

Разтърсващите съвети за любов от един разведен мъж

  • любовни съвети-
  • разведен мъж-
  • съвети-
  • любов-
  • психолог

Не спирайте да я ухажвате. Не спирайте да ходите на срещи, съветва той

Разтърсващите съвети за любов от един разведен мъж - 1
Снимка: shutterstock

Понякога разбираш какво имаш, едва когато го загубиш. Джералд Роджърс е психолог, който преминава през много тежък развод.

Ето какво пише той в социалните мрежи:

Очевидно не съм специалист по взаимоотношения. Но всички обстоятелства, свързани с развода ми, ме накараха да погледна от друг ъгъл.

След като изгубих жената, която обичам, и 16-годишен брак, това са нещата, които исках някой да ми беше казал:

1. Не спирайте да я ухажвате. Не спирайте да ходите на срещи.

НИКОГА не приемайте жената до себе си за даденост. Когато я попитахте дали иска да се омъжи за вас, вие обещахте да бъдете мъжът, който ще притежава сърцето ѝ и яростно ще го защитава. То е най-важното свещено съкровище, което притежавате. ТЯ ИЗБРА ВАС. Никога не го забравяйте и никога не ставайте мързеливи в любовта.

2. Пазете сърцето си.

Пазете сърцето си със същата отдаденост, с която защитавате и сърцето на жена си. Обичайте себе си, обичайте целия свят, но пазете специално място в сърцето си, което да не допускате никой друг освен съпругата ви. Нека то да е винаги готово да я пусне вътре и да не позволява на никого другиго да влезе там.

Ето и останалите разтърсващи съвети, прочетете:

Разтърсващите съвети за любов от един разведен мъж
Снимка: shutterstock

Влюбвайте се ОТНОВО и ОТНОВО и ОТНОВО - Непрекъснато се променяте. Не сте хората, които сте били в деня на вашата сватба, и след 5 години няма да сте хората, които сте сега. Промяната ще дойде, затова трябва всеки ден да се преизбирате отново и отново. ТЯ НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ОСТАНЕ С ВАС и ако не се грижиш добре за сърцето ѝ, тя ще го даде на някого другиго или напълно ще ви изолира и лиши от всякаква възможност да си го върнете. Не спирайте да се борите за любовта ѝ, сякаш я ухажвате за първи път.

ВИНАГИ ТЪРСЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО в нея. Фокусирайте се върху нещата, които обичате. Така те ще се увеличат - Ако обръщате внимание на нещата, които ви дразнят, вие ще виждате единствено това. Ако обръщате внимание на нещата, които обичате, вие ще бъдете изпълнени от любов. Правете го до такава степен, че в един момент да не виждате нищо друго освен чиста любов. Тогава ще се почувствате като най-големия късметлия на света, защото имате тази жена до себе си.

НЕ Е ВАША РАБОТА ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА Я ПРОМЕНЯТЕ - Ваша работа е да я обичате, без да очаквате да се променя. А ако тя се промени, обичайте това, в което се превръща, независимо дали го искате или не.

ПОЕМЕТЕ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ за чувствата си - Жена ви не е длъжна да ви кара да се чувствате щастливи и тя НЕ МОЖЕ да ви направи нещастни. ВИЕ сте отговорни за вашето лично щастие, оставете го да прелее във връзката ви и в любовта ви.

НИКОГА НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ жена си, ако сте разочарован или ядосан заради нея - Те са ВАШИ емоции и ВАША отговорност. Когато се почувствате така, спрете се и помислете къде се крие проблемът, какво не е наред с вътрешния ви свят. Вие сте били привлечени от тази жена, защото в нея сте видели най-подходящия човек, който да излекува раните от детството ви. Когато излекувате себе си, няма да се чувствате неудовлетворени заради нея, дори ще се чудите защо някога сте бил.

ПОЗВОЛЕТЕ на жена ви да бъде СЕБЕ СИ - Когато тя е тъжна и разстроена, не е ваша работа да поправяте нещата, ваша работа е да БЪДЕТЕ ДО НЕЯ и да и покажете, че всичко е наред. Накарайте я да знае, че ще я чуете, че тя е важна за вас и че вие винаги ще бъдете нейна опора. Женската душа е буря от емоции и ако сте силни и не я съдите, ще спечелите доверието ѝ и така тя ще отвори сърцето си за вас. НЕ БЯГАЙТЕ, КОГАТО ТЯ Е ТЪЖНА. Бъдете до нея, нека тя знае, че няма да ходите никъде. Не само я слушайте, опитвайте се да ЧУЕТЕ дори това, което премълчава.

БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ- Не се взимайте прекалено насериозно. Смейте се. Разсмивайте я. Смехът прави всичко по-леко.

ДОКОСВАЙТЕ ДУШАТА ѝ всеки ден - Научете нейния език на любовта и специфичните неща, които я карат да се чувства важна и ОЦЕНЕНА. Накарайте я да направи списък с 10 НЕЩА, които я карат да се чувства обичана. Запомнете ги, нека те станат ваш приоритет, за да я накарате да се почувства като кралица.

ЖИВЕЙТЕ СЕГА - Не ѝ давайте само времето си, а вашето внимание и вашата душа. Направете всичко необходимо да изчистите съзнанието си, за да бъдете с нея НАИСТИНА. Дръжте се с нея така, сякаш е най-ценният ви клиент. Защото е.

ПРИЕМАЙТЕ Я КАТО СЕКСУАЛЕН ОБЕКТ - Омагьосвайте я с мъжката си сила, проникнете до най-дълбоките дебри на душата ѝ. Накарайте я да се разтопи, защото знае, че сте до нея.

НЕ БЪДЕТЕ ИДИОТИ - Но и не се страхувайте да правите грешки. И вие, и тя ще грешите. Учете се от грешките си. Не е нужно да сте перфектни, просто не бъдете прекалено големи идиоти.

Дайте ѝ СВОБОДА - Една жена толкова е свикнала да се раздава непрекъснато, че понякога има нужда да остане сама, за да се погрижи за себе си. Понякога има нужда да се махне, да избяга. Ако я пуснете на свобода, тя сама ще реши да се върне. Насърчавайте я да отделя време за себе си, ОСОБЕНО след като ви се родят деца.

БЪДЕТЕ УЯЗВИМИ - Не е нужно всичко да ви е наред. Бъдете готови да споделите чувствата си, страховете си, да признаете грешките си.

БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ - Ако имате доверие един на друг, трябва да сте готови да споделяте ВСИЧКО. Особено нещата, които не искате да споделите. Иска се много смелост, за да обичате напълно. Иска се много смелост, за да ѝ позволите да ви обича такива, каквито сте, с всички ваши добри и лоши черти. СВАЛЕТЕ МАСКАТА.

НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ПАРИТЕ - Парите са игра, научете се да играете заедно и да я печелите. Конфликтите между съотборници не са полезни. Намирайте начини да си помагате взаимно, да обедините усилията си, за да успеете.

ВИНАГИ ПРОЩАВАЙТЕ - Мислете за бъдещето, вместо да си губите времето с мисли за миналото. Грешките в миналото ви са едно тежко излишно ремарке, което тежи и на вас, и на съпругата ви. ПРОШКАТА Е СВОБОДА. Освободете се от тежестта и винаги избирайте любовта.

ВИНАГИ ИЗБИРАЙТЕ ЛЮБОВТА - Накрая това е единствения съвет, от който имате нужда. Ако това е вашият основен принцип, който ръководи решенията ви, няма нищо, което да застраши брака ви и щастието ви.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фабио Фелацио

    36 10 Отговор
    Единственият шанс прочетеното в тази статия да има някакъв смисъл, е да е писано от разведена жена за бившият й мъж.

    Коментиран от #6

  • 2 Stéphanie 🎲

    36 7 Отговор
    За една любов са нужни двама!!Човека е прав 👍но и жената трябва да дава уважение също,така мисля ...Някой жени след брак,и бременност се изоставят ходят космати и дебели ....
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 7 Отговор
    ЧОВЕК ОЦЕНЯВА НЕЩО ЧАК КОГАТО ГО ЗАГУБИ
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 4 Отговор
    идвамата трябва да си ОБИЧАТ ДА СИ ИМАТ ДОВЕРИЕ ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ ДА НЕ СИ ИЗНЕВЕРЯВАТ
  • 5 Свобода

    17 5 Отговор
    Много точно е казано джентълмен!
    Милиони ++++++++++++++++++++
    Всичко е вярно на 100%
  • 6 Stéphanie 🎲

    27 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фабио Фелацио":

    "Не притежаваме никого - нито съпрузите, нито децата си. Можем само да споделяме нещата с хората, които обичаме." "Любовта живее само тогава, когато има взаимно уважение и свобода. Желанието да притежаваш някого като вещ е абсурдно."-Моника Белучи 😉
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор
    мъжът е главата а жената вратът едното без другото не могат

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ремзи

    4 10 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Жена е сладоледът на "клечка"-та ми хихи
  • 10 биче

    18 6 Отговор
    Как да я промениш към по-добро, като заприличва на майка си?

    Коментиран от #12

  • 11 козимой

    10 12 Отговор
    Почнат ли жената и пиенето да си противоречат ,бий и шута !
  • 12 козимой

    3 13 Отговор

    До коментар #10 от "биче":

    Със чук 1.5 кг. зад лявото охо !
  • 13 Сиропзабаклава

    11 8 Отговор
    Какви са тия захаросани безумия?
  • 14 ДА АМА НЕ

    19 2 Отговор
    Бракът е опит на двама души заедно,да се справят с проблемите,които НИКОГА не биха имали,ако бяха поотделно.......

    Коментиран от #22

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    днес получих покана от непозната престави се за ЛИЛИЯ в бившия бар а сега ресторант ВАЛЕНТИНО ЛОМ ъщо ми писа и една жена уж на име МАЛИНА поканата бе за 18 00часа естествено не отидох нито ги познавам нито виждал нито не знам дали са реални ХОРА а не е капан писаха ми и менарекоха психар та ЧОВЕШКО ЛИ Е ТОВА НЕЩО ХОРА не си измидслям случая е реален

    Коментиран от #16

  • 16 Герпобедавинаги

    4 10 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мен ми писа няква от Брюксел ,Лаура Кювечи ,иска да се явя в кабинета и в Бруксел ...ко да прая ?,коя е тая ?
  • 17 ИЗГОРИ

    23 0 Отговор
    Всички мостове след себе си......
    Това ще те спре,да се върнеш ТАМ,където НЕ Е ТРЯБВАЛО да бъдеш.......

    Коментиран от #21

  • 18 Хахаха

    10 9 Отговор
    Този е изпаднал в тотална криза.
    Нака може да говори мъж, който не може да си намери друга жена !
    Описаното не е живот, а доброволно робство...
    И женката не е прокопсала, но дава вид, че на и пука ... много ги бива ...
    А след няколко месеца ще ти счупят телефона от молбо да са съберете пак.
  • 19 Алфа бика

    13 9 Отговор
    Като прочетох какви глупости е написал ми стана ясно защо го е напуснала. Жената трябва да знае и често да и се напомня че не е единствена, само тогава се старае както трябва в любовта. Грижете се за портфейла си и няма да имате никакви проблеми.
  • 20 Миро

    11 3 Отговор
    Психолозите са много извратени. До един са извратеняци. Ти искаш да го чукаш а то те анализира, профилира и ти прави някакви портрети и те пита и гледа тъпо като му отговаряш. После става ясно след секса че не разбира нищо от секс и не може да си каже заглавието. Не препоръчвам психолози за секс изобщо. Вярвайте ми.

    Коментиран от #23

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "ИЗГОРИ":

    правилно животът продължава за всеки влак си има пътници
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "ДА АМА НЕ":

    точно така е
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Миро":

    съгласен съм то има и свестни психолози то са капки в морето
  • 24 Жоро

    6 3 Отговор
    Мама шанс това да е писано от мъж

    Коментиран от #36

  • 25 123

    16 5 Отговор
    Съжалявам, но повече българки са курволяци. След всеки мъж се оглеждат заглеждат. Как да й подариш сърцето си.

    Коментиран от #28, #35

  • 26 МАРА

    6 2 Отговор
    МНОГО БОЛИ НО КОИТО НЕ Е ИЗПИТАЛ ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ ТОИ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ИЗПУСНАЛ ВЯРВАИТЕ Е НЕЩО ВЪРХОВНО АКО ЛЮБОВТА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В УВАЖЕНИЕ НЕ Е БИЛО ИСТИНСКО

    Коментиран от #31

  • 27 Ханджията

    3 3 Отговор
    Барман! Сипи още 200 - оная певица имала сестра, искам да са три!
  • 28 Избери българка

    0 4 Отговор

    До коментар #25 от "123":

    Е, ти кво искаш? Декабристки?!!
  • 29 ЧОКИ

    6 2 Отговор
    ИСТИНА Е КОИТО НЕ ГО Е ИЗПИТАЛ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е КОГАТО ЗАГУБИШ ЛЮБИМ ЧОВЕК ТОГАВА РАЗБИРАШ КАКВО СИ ПРИТЕЖАВАЛ НО КЪСНО
  • 30 Тези съвети

    15 0 Отговор
    Тези съвети са хубави, само че реалността е друга и не могат да бъдат просто така приложени, въобще приказки много, ама в действителност е съвсем друго.
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "МАРА":

    но има дами и господа който се подиграват изневеряват бият ровят в телефона следят тте ето днес получих покана за среща в лом в бившия лбар ВАЛЕНТИНО СЕГА РЕСТОРАНТ поканата бе от жена престави се ЛИЛИЯ или лидия после се обади еда МАЛИНА а после един менарече психар всякакви ги има
  • 32 Язе

    2 5 Отговор
    Имам пари. Всшчки гореописани чалъми ги купувам по 20-30 лв.

    Коментиран от #33

  • 33 Рзбевач

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "Язе":

    Не е само до пари, трябва да имаш и Бенве, да дъниш чалга и да им гънеш прешлените в седалката!
  • 34 Шопо

    7 4 Отговор
    Няма нищо по-лесно за правене на секс от изоставена жена ! След първия месец гарда и пада и е готова на всичко само за да получи палката шпек...
  • 35 А ГанЮ български

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "123":

    Пие като прасе в бара или мазата.Е ти причината защо гледа чуждо
  • 36 Лида

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "Жоро":

    Има шанс. От мъж е писано. Психологът иска да каже, че не е все едно дали спиш до жена или живееш с жена. В единия случай познаваш физиката й, а в другия познаваш същността й - самата нея като човек, личност.
  • 37 Пичо

    3 2 Отговор
    Тоа явно е обеднел и са го сменил с по-заможен, а сега философства само.
  • 38 do 123

    4 1 Отговор
    и коментар 35....

    И двамцата сте АБСОЛЮТНО ПРАВИ.....!!!!
  • 39 аманвече

    1 3 Отговор
    Стига с тия хамерикански простотии!
  • 40 Малък Дебел

    2 2 Отговор
    ТОЯ ДА СЕ БЕСИ ;)
  • 41 Малък Дебел

    3 2 Отговор
    Това е писано от жена му която му е дала обяснение как трябва да се държи мъжа преди да си тегли ножа ;) А тя да ходи да си се пердаши насам натам ;)
  • 42 Spliff Stick

    4 0 Отговор
    Типичен 'Blue pilled' смотльо, има ги все още и такива..., в щатите обаче в днешно време са рядкост, откакто 'Red Pill' културата навлезе с пълна сила там... Жените отначало се кефят на такива п*т*овци с това мислене, ама като мине малко време и бързо се ориентират към лошите момчета и вървежните мъжкари. Коментар №19 Алфа бика го е казал много точно!
    Cash rules everywhere!!!
  • 43 хахаха

    0 0 Отговор
    ЕГАТИ ,СТРАШНИ ГЛУПОСТИ!
  • 44 джедай

    3 0 Отговор
    И аз мисля,че много глупости има написани в статията. Ако давате толкова свобода на жена си,както е споменато,тя определено ще избяга от вас. Повечето от съветите са писани от жена. Мъжът едва ли ще ви съветва толкова.