Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 11:27 46 697 49

Фалира победителят от Hell's Kitchen (СНИМКА)

  • кухнята на ада-
  • кулинар-
  • ресторант-
  • дани спартак-
  • шеф ангелов

Дани Спартак, който победи в първия сезон на шоуто, обяви, че ресторантът му затваря

Ресторантът на големия победител от първия сезон на кулинарното състезание "Хелс Китчън“ - Дани Спартак, фалира. Това стана ясно от публикация, която майстор-готвачът сподели в Инстаграм. Със специално обръщение към последователите си той обяви, че столичният му ресторант "Добра година“ затваря врати, пожелавайки успех в бъдещите начинания на доскорошния му екип.

Спартак отвори заведението си в началото на 2019 г. За съжаление кулинарният гуру не успя да задържи ресторанта – за по-малко от две години той претърпя ужасен крах. "Скъпи приятели, целият екип на ресторант "Добра година“ ви съобщава, че за жалост затворихме врати. Благодарим на всички, които бяха част от това кулинарно приключение. Надяваме се всяко ваше посещение да е било истинска наслада за сетивата. Пожелаваме ви здраве и до нови срещи“, пише Дани в личния си профил.

Благодаря на всички от екипа и разбира се на нашите гости!

Публикация, споделена от Dani Spartak (@dani_spartak) на Окт 19, 2020 в 5:07 PDT



В коментарите Спартак отправя благодарности към хората, с които е работил. Неговите последователи не пропуснаха да изразят своята изненада и съжаление от взетото решение. До един, обаче, успяха да влязат в положението на шампиона от "Хелс Китчън“, засегнат от финансовата криза следствие на разпространението на COVID-19, пише "Телеграф".

"Защо така? Бях почти редовен посетител“, "Не издържахте финансово ли? Гадна работа, не сте само вие, но всяко зло за добро. Една врата се затваря, за да се отвори друга“, "Кураж, време е за нещо ново“, гласят част от насърчителните коментари към кулинаря.

В ситуацията едно остава сигурно – голямата награда, която грабна от шоуто в размер на 100 000 лева, стои в сметка, предназначена за образованието на сина му.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях

    89 24 Отговор
    Така и не успях да му пробвам пиците , но явно не са били нищо особено.
  • 2 бай

    195 7 Отговор
    От всяко дърво, свирка не става.Добър професионалист не означава добър мениджър. А и за професионализма на повечето от тия може да се поспори. Виж,гуруто им Ангелов е друга бира. Видя че измишльотините не се котират и започна с кюфтета и кебапчета. Браво,така се прави , навеждаш се и продължаваш. Целта на един бизнес е това което правиш да се търси и да носи печалба. Другото е ала- бала за наивници.

    Коментиран от #45

  • 3 111

    49 21 Отговор
    Сатанистите са навсякъде в медиите. Комуникират си със символи и жестове. В случая на снимката - кръстосани ръце.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    43 7 Отговор
    господине не се предавай бори се всеки има място под слнцето в момента когато се сринеш враговете ти ще те смачкат кураж хивотът продължава ЧОВЕК е ЖИВ ДО КАТО ДИША

    Коментиран от #13, #30

  • 5 5659856

    64 46 Отговор
    Ами нормално е да фалира, Ганьо още не е дорасъл за такива по така ресторанти, на Ганьо му дай механи с кебапчета, дробчета по селски и много жива музика, в цяла България сигурно няма и 100 ресторанта от класа и едно 80% са в София, всичко друго механи тип слененино ти си патрон :))))))))))))))

    Коментиран от #34, #42

  • 6 МП4

    43 4 Отговор
    То така се върти ресторант, онзи Ангелов ги подкокоросва и те неосъзнати правят като него. Добър готвач спечели състезанието ама с парите мисли д-р инвестиции..Такива като Ангелов , Манчев, онези от Мастер Шефа менторите, особено жената тези са си изкарали парите дето се казва началото при тях е било отдавна, сега може само да експериментират и да натграждат, А Спартак може да е голям готвач но не може да правиш такива огромни инвестиции с шепа хора в кухнята , завъртяно меню и изисканост, с надеждата да пробиеш в тези размирни времена нито има посетители нито има такива пари , за да са всеки ден там...Вс е много сложно , но това става заради големия рейт и реклама на ресторантите на големите , които 30 год и повече са градили з сега такива като Дани Спартак и вс останали по веригата да им правят популярноста на онези, пък новаците са за малко хахаха накрая фалит и до скоро. Хората трябва да си отворят очите , за да видя крайната цел, не толкова успеха на сегашните клкот да си начесат езиците старите с надеждата света да им обърне внимание :))))))
  • 7 Рошко

    66 3 Отговор
    То пък една кухня маааа, да ги гледаш ли манджите му да ги снимаш ли, по важното е че в най гледаното време се излъчват само предавания за идиоти за да се отклонява вниманието оглупялото стадо
  • 8 Смях

    64 6 Отговор
    Да правиш бизнес в бг си е чисто самоубийство ,) Една среща с психиатър преди 2 години щеше да му спести много главоболия !
  • 9 МЪЖКАРЯ

    46 3 Отговор
    Всеки един бизнес в днешно време е трудно да се развива тук има фактори като местоположение,каква точно е кухнята и т.н!За в бъдеще ще става и по трудно с всяко едно начинание но такъв е живота!Успех на всички във всяко едно начинание🤜🤛
  • 10 шгж

    67 5 Отговор
    До номер 5 - Ми Ганьо пари нема за френски гурме изгъзици. Компре?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Баш Батка

    69 1 Отговор
    Много черпаци и сервитьори си мислят, че е сладка работа да си кръчмар! Но не знаят ,че си има доста чалъми и работата е неблагодарна!
  • 13 Патриота

    18 6 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да беше понаучил малко български език. Знаеш ли какво е граматика ?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Инспектор Мадуро

    69 4 Отговор
    Кво няма да фалира, ако порциите са му като в Хепи е нормално. Аз за да се наям там трябва да поръчам 3 неща. Демек 35 лв. Нестига, че намалиха порциите ами и цените вдигнаха. Всички алчни българи нямат място като шефове на фирми. Мастото ви е в кенефа със стирката в ръка, защото не само, че сте алчни ами сте и некадърни.

    Коментиран от #22

  • 17 йокин

    52 3 Отговор
    Държавата-намали данъка,а ресторантьорите,намалиа грамажа,а цените,увеличиха двойно.А после фалирали,ич да не подхванат.
  • 18 ники

    51 0 Отговор
    Една порция за бог да прости 20лв мерси
  • 19 Таня

    15 29 Отговор
    Е,големи злобари бе,големи! Това е българина,а после,държавата му крива!
  • 20 Данчо

    25 5 Отговор
    в тея времена не е бизнес да правиш ресторанти и заведения за хранене ще фалираш много бързо това е положението в България
  • 21 Доктор Бойко Борисов

    9 4 Отговор
    Местя.....
  • 22 гост

    8 9 Отговор

    До коментар #16 от "Инспектор Мадуро":

    ти па щот си мноо кадърен, не моеш да извадиш 35 лв....

    Коментиран от #28

  • 23 101

    10 4 Отговор
    Дани, дани, ако не е фурна за рогчета и пици за лев или милинки , рано или късно затваря. Е ако е някакъв параван може да работи силно дори и без реални клиенти;)
  • 24 Иво Пеев

    19 6 Отговор
    Така става с нагласените победители
  • 25 Някой си

    30 2 Отговор
    Такива, които си мислят че ще учат българина кокво да яде са до тук, разните никому неизвестни "шефове" също!
  • 26 Манафа

    4 5 Отговор
    Жалко.Тоя брикет въртеше страшни кавали в кенефа.
  • 27 Питай питай

    27 2 Отговор
    Абе Дани, иди питай Коцето как се развива заведение и се купуват ферарита!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 До 111

    5 4 Отговор
    Кръстосаните ръце не са сатанистични, а рицарски
  • 30 кк3ййй3лк

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Добре де. Разбирам, че си с инсулт, ама защо си толкова, много неграмотен? Не вярвам още с ражденето си да си бил с инсулт. Не си ли ходил на училище, поне до 7-ми клас?!
    Фрапантно си неграмотен (съжалявам да го кажа)!
    А когато има трагична новина си като древно-гръцките оплаквачи!
    А, спри се! Разбирам ,че нямаш какво да правиш, ама то, твоето "виртулано присъствие" не се търпи вече!
    Знам, че се чувстваш засегнат от мен и визирайки колко много си ощятен от болестта ти, ми се иска да ти кажа! Погледай Стивън Хокинг. Погледни колко много го е ощетила природата, а какъв интелект има! какъв изказ има и какъв ум! А, сега сравни посотовете си с мислите на Хокинг и си направи сметка!
  • 31 волен сидеров

    4 5 Отговор
    ХОРА ДА НЕ ВИ ПУКА ЗА МАКАРОНА ВИРУСА-ХОДЕТЕ ПО РЕСТОРАНТИ,ПО ЛЕКАРИ,ПО ЗЪБОЛЕКЪРИ-ВСЕ ЩЕ СЕ МРЕ ,НО НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА КАБАЛА ДА ВИ МАНИПУЛИРА.ИДВАТ ХУБАВИ ВРЕМЕНА СЛЕД 2025 ГОДИНА-СТРАХОТНИ ЩЕ СА ПОВЯРВАЙТЕ
  • 32 VVV

    9 0 Отговор
    Много американски телевизии гледате :))) Света не е БТВ .той е реален ;) По малко БТВ .Повече печеливши бизнеси ;)
  • 33 asdsa

    14 1 Отговор
    Е как да не фалира, те март месец затвориха държавата, съсипаха бизнеса
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Някой си

    11 15 Отговор
    Еми... Наплашиха населението през март, настроиха всички на програма ковид,и то не само, и фалитите тепърва ще започват апък колкото до коментиращите които искат да се НАЯДАТ за 35 леа.....като собственик на изискан ресторант във Варна казвам, Че От Такива и бранша няма нужда не ви искаме като клиенти защото първо не сте нашия таргет второ нямате култура на потребление самия факт, че някой отива на изискан ресторант с мисълта че ще СЕ НАЯДЕ..... Квоооо.... не бе хора готвят ви 5 готвача и една маса я ибслужват 3 сервитьора и тези хора освен хубави заплати имат и адекватни усигоровки за обслужват... Някой си.... само приборите на масата струват колкото една средна работна заплата На такова място се ходи за да преоткриеш вкусове и събереш спомени, които ще те греят поне няколко месеца и ако тези 35 лева са ти фактор по добре не ходи и истината е че населението е бедно, не, че не иска, просто хората понякога започват да злобеят срещу нещо, което не разбират и особено ако и струва пари... За дръжте си парите приятели вие имате повече нужда от тях.

    Коментиран от #39, #41, #44

  • 36 Никой

    8 0 Отговор
    Да постигнеш американската мечта , да но днес Америка не че се закрива но се променя. Но да не се отчайва не е нито първият, който фалира а колко още такива ще видим. С тази пандемия унищожават първо желанието за работа и развитие, готвенето не е само плюскане а кулинарно изкуство но ще го убият и ще ни хранят с консерви боб. Важното е да се уважат желанията на сзо. Защо например не е възможно да се закупи билет за влак за след 23 ноември? Дали не се подготвя голямо блокиране на движението преди новогодишните празници?
  • 37 Дани Спартакус

    3 4 Отговор
    От всеки Джендър пицар не става - а и пицариите са много в София или кръчма или пицария другите ресторанти са по региони ориентирани - китайски, мексикански, корейски, индийски и толкоз. Ако не търсиме на баницата мекото, а се вложи труд можеше и да успее. А 100000-те хилки сигурно ги е опукал по казина - тоя няма грам акъл и чавето нема да учи ще става клош.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Коко

    10 2 Отговор

    До коментар #35 от "Някой си":

    Искаш да им покриеш разходите за един ден, за това са ти високи цените. За една година искате да си купите палати, скъпи коли и т.н.Вън от бизнеса, алчни кожодери
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Нищо неразбиращ

    16 0 Отговор

    До коментар #35 от "Някой си":

    Кой вкус да открия? Вкуса на прясното три годишно бон филе ли?? На току що откънатите турски домати ? На прясно приготвената вчерашна паста? На току що уловения преди четери месеца прясно замразения лаврак ли????
  • 42 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "5659856":

    Абсолютно сте прав. Дори една нормална закуска няма къде да намери човек, само баници, бози, кифли ............. ядеш на крак като магаре.
  • 43 Бай Ху (By Who)

    2 0 Отговор
    Аааа, има има. Язе си закусвам като пич у Неро при пилето. Спирам си бентлито на средата на витошка, седам си, кафенце, кроасанчета, гледам си през прозореца. Преди си закусвах у България, ама ония мултаците я затвориха и направиха целата сграда бейрут. И те така.
  • 44 Бай Ху (By Who)

    4 0 Отговор

    До коментар #35 от "Някой си":

    Извинявай, а тоалетната чиния в ресторанта ти с позлатени ръбове ли е? Ако е достатъчно луксозна ше минем през ресторанта ти по голема нужда.
  • 45 Kubeto

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай":

    Трябва да знаеш, че пържи с осигуровките в тия кебапчийници и затова издържа!
  • 46 Гешев

    4 0 Отговор
    Ходихме няколко пъти като отвори. Първото нещо, което ни направи впечатление, беше името - превод на известна марка за гуми. След това откровено странната храна - свински уши и подобни, с извинение, извращения, по-подходящи за пазар в Ухан. Алкохолното меню също беше странно. Както и да е, от това, което сме опитали там, нищо не ни направи впечатление - победител или не - далеч е други места в София във всяко отношение.
  • 47 знаещ

    6 0 Отговор
    ПичУви,
    Ресторантчето не е негово, а на един балкански тарикат от Филибето, дето клатурчи едно коти от Биг брадъра…
    И те там не готвеха, а перяха едни артийки...
  • 48 незнайко

    5 0 Отговор
    Защо се говори за фалита на Дани Спартак а е сложена снимка на шеф Виктор Ангелов. Това е заблуждаващо за тези, които не знаят как изглежда !!!
  • 49 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    естествено че ще фалира,подобно и на останалите измислени шефове.да имаш ресторант и то печеливш не е лесна работа и готвенето е само един от сегментите на успеха.тоя виктор ангелов докато го помпаха с реклама е фалирал 100 пъти.подобни са и другите възпитаници на тох а,дето сега се дуят че били шефове .пълна измама са тия предавания за готвене.