Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 19:58 2 033 6

Антъни Хопкинс пуска своя марка парфюм (ВИДЕО)

  • антъни хопкинс-
  • парфюм-
  • аромати-
  • актьор-
  • сър антъни хопкинс

Брандът на актьора е предназначен за потребители и от двата пола

Антъни Хопкинс пуска своя марка парфюм (ВИДЕО) - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

В това кризисно време, на сър Антъни Хопкинс може да се разчита, да успокои безпокойството ви и да нахрани сетивата ви.

През последните години великият актьор, известен най-вече с ролята си на Ханибал Лектър в „Мълчанието на агнетата“, който му спечели Оскар за най-добър актьор през 1992 г., се превърна в нещо като светило в Instagram. Ввсеки ден двата милиона негови последователи могат да се насладят на уменията му на художник, споделяйки ярките и цветни картини, които той рисува; както и на уменията му на композитор, изпълняващ оригинална класическа музика на своето пиано; а и да го видят в светлината на майстор на словото, рецитиращ или изписващ приповдигнати и забавни думи.

Sunday’s scent is Amber Noir 😎

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on Oct 11, 2020 at 10:17am PDT

Сега 82-годишният носител на Оскар кани феновете си да се присъединят към него в света на ароматите, тръгвайки на пътешествие с неговата нова собствена марка парфюми

Световноизвестният британски актьор решил да пусне своя марка парфюми, след като установил, че уханията променят неговата психологична нагласа.

„Ароматите са форма на медитация, те просто променят психологията ми. Те със сигурност ми помагат в живописта, музиката и актьорството. Това е неразделна част от собствения ми вътрешен свят“, казва Хопкинс пред Vogue.

Екранният любимец създаде колекцията "Anthony Hopkins AH Eau de Parfum" в сътрудничество с организация за борба с глада на децата в САЩ. Част от приходите от продажбите на уханията ще отидат в полза на благотворителната фондация.

Неговият едноименен аромат, съхраняван в лъскава черна стъклена бутилка и опакован с оригинални произведения на изкуството, е предназначен за потребители и от двата пола. Той ухае на бергамот, на билкови есенции и на цвят от портокал, който му навявал спомени от детството.

"Когато бях малък, имахме портокалово дърво в градината на леля ми. Ароматът на неговите цветове още тогава силно ме привличаше!", доверява Хопкинс.

This is what I love about Sunday... 🌹

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on Oct 18, 2020 at 11:19am PDT


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кarosel

    6 1 Отговор
    Неповторимия валс на Антъни Хопкинс и Андре Реию. Поклон!

    Коментиран от #5

  • 4 йокин

    4 0 Отговор
    Велик,актьор!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.