23 Октомври, 2020 10:36 4 650 17

Българската "дъщеря" на Борат в компрометираща ситуация с адвоката на Тръмп (ВИДЕО)

  • дъщеря-
  • борат-
  • руди джулиани-
  • адвокат-
  • мария бакалова

Адвокатът твърди, че не се е държал непристойно с нея дори за миг

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп - Руди Джулиани, бе показан в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена, представила се за телевизионна журналистка. Макар да става дума за сцена от новия филм на Саша Барон Коен, продължение на "Борат", юристът изобщо не бил наясно, че го снимат, предава life.dir.bg.

Действието се развива в хотелска стая в Ню Йорк през месец юли т.г. В ролята на журналистката влиза 24-годишната българска актриса Мария Бакалова. В продължението на хитовата комедия тя се превъплъщва в дъщерята на Борат, а наскоро направи фурор във вечерното шоу на Джими Кимъл, карайки водещия да свали в ефир панталоните си.

Джулиани се е обадил на полицията, след като разбрал, че всичко е постановка. Във въпросната сцена има момент, в който бившият кмет на Ню Йорк лежи на легло, запасвайки своята риза под колана си, докато младата жена се намира наблизо.

- the president's free lawyer strikes again. #rudy #sexytime

Публикация, споделена от aѕнley c. dιnney. 🏴‍☠️ (@acd_from_cola_sc) на Окт 23, 2020 в 12:20 PDT

Личният адвокат на Тръмп отишъл в хотела, смятайки, че ще даде интервю за мерките, вземани от федералното правителство срещу коронавируса. Младата жена флиртува с него и го кани в стаята си, където са разположени скрити камери. Джулиани поискал телефона и адреса ѝ, отбелязва в. "Daily Telegraph".

Бившият нюйоркски кмет лежи на легло и запасва ризата си, след като актрисата е помогнала да си свали микрофона. В момента, когато ръката му е в панталоните, Барон Коен се втурва стаята и му крещи:

"Тя е прекалено млада за теб, на 15 е!"

Бакалова играе 15-годишната дъщеря на Борат в продължението на филма. По време на сцената в хотелската стая обаче няма никакви признаци, че тя е непълнолетна, отбелязва БТА.

В седмичното си радиопредаване по UABC вчера Джулиани нарече заснетата сцена "поръчков удар" и подчерта, че само е загащвал ризата си. Той добави, че е разбрал, че е попаднал в капан, когато жената го попитала дали иска масаж.

"В нито един момент преди, по време на или след интервюто не съм се държал неуместно", подчерта адвокатът на Тръмп в Twitter. "Ако Саша Барон Коен намеква за друго, той е хладнокръвен лъжец".

Българската "дъщеря" на Борат в компрометираща ситуация с адвоката на Тръмп (ВИДЕО)

Джулиани се обадил на полицията след тази среща, но няма данни за започнато разследване. Той е говорил за случая и пред в. "New York Post", но не споменава частта със спалнята.

Актрисата Бакалова, която е на 24 години според данните за нея в базата IMDb, е родена в България. Досега тя е неизвестна за американската аудитория. Снимала се е в български филми като "Трансгресия" (2017 г.) на режисьора Валентин Тодоров, "Бащата" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, спечелил голямата награда на кинофестивала в Карлови вари миналата година.

Ако на актрисата ѝ липсва опит, тя компенсира с изумителна воля, отбелязва "Vanity Fair". От първата сцена в "Борат-2", в която Тутар гледа филм за Мелания Тръмп и възхода ѝ от малка страна до Белия дом, Бакалова партнира с Коен равностойно. Тя е идеалното комично допълнение на забавния патологичен лъжец, отбелязва изданието. В една от сцените Бакалова гълта пластмасова фигурка на бебе от украсата на торта, след което заедно с Коен подлудява пастор-противник на абортите, докато се опитват да го накарат "да извади бебето".

Но и тази сцена бледнее в сравнение с последващите действия на Бакалова, пише изданието по повод сцената с компрометиращата среща с Джулиани. След като го лъже, че е журналист, облечена в тоалет, достоен за водеща на "Fox News", Бакалова кани адвоката на Тръмп в хотелска стая, флиртува с него и успява да го накара да каже, че коронавирусът е "произведен в Китай".

В една от последните сцени на филма Коен прегръща Бакалова и ѝ казва:

"Ти си невероятна", което според списанието е единственият случай, в който той излиза от екранния си образ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце Борат

    13 1 Отговор
    Опраскала го е БГ стервата, сега Бай ви Донча ша прати Ф-ки през крив макарон.

    Коментиран от #3

  • 2 Мата Хари

    17 2 Отговор
    Това миньонче да не е щракнало и Баце..?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бог над мен

    5 0 Отговор
    След 3-ти ноември, Гешев кат нищо ша го домъкне тоя Руди у ЦСЗ да търка нара.
  • 6 Псевдоним

    17 3 Отговор
    Защо лансират толкова много това момиче? За последните четири дни има всеки ден по една статия за нея.

    Коментиран от #7

  • 7 честен ционист

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "Псевдоним":

    Щото е демократка пиратка. Тръмпи да не е и той топнал.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Борбата е безмилостно жестока

    12 0 Отговор
    Живот без маска и без грим, озъбено, свирепо куче. Н.Й. Вапцаров.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сготвен по традиционна

    5 0 Отговор
    рецепта.
  • 12 Евала

    13 1 Отговор
    Да живее комедията, просто без хумор човечеството няма да оцелее, а политиката е една уродлива грешка
  • 13 Архитектор

    5 2 Отговор
    Каква голяма българска гордост! Каква голяма актриса! Защо? Защото е българка, а това значи че е велика, че е най добрата и трябва да сме особенно горди. Въобще, всичко българско, особенно в чужбина е най великото, най способното и превъзхожда всички местни аборигени. Няма значение, дали е случайно попаднал в спортните, светските или криминалните новини всеки български индивид ни засрамва, като неудачници със своя „успех” и ни доказва, че най- качествените българи са зад граница - „банкери”, „спортисти”, „бизнесмени”, „куртизанки” , „артисти” и др.. Много ме е срам!
  • 14 Йордан,дан,дан

    5 2 Отговор
    Може би е прав учителят и в театралното училище.Там сексуалния талант се развива.А това момиче има талант в повече...
  • 15 Townboy

    8 2 Отговор
    Набедената за талантлива българска актриса всъщност играе себе си в халтурката на един евреин.
  • 16 Анджело

    3 0 Отговор
    Един тъп тъп тъп американски филм. По-тъп от Борат. Борат 2. Тъпотия на квадрат. Това е дкритият код на заглавието.
  • 17 Към #14, #15, #16

    1 1 Отговор
    Пуста завист! Как ви се иска и на вас да ви ухажват журналисти от всякакви медии, особено пък чужди, хеле пък и американски, ама за злобна завист не интервюират... Смотаняци евтини!