24 Октомври, 2020 19:47 5 634 7

Скалата разсмя феновете със стара детска СНИМКА

  • скалата-
  • дуейн джонсън-
  • детство-
  • детска снимка

Бившият кечист пусна снимка, на която е на 11 години

Скалата разсмя феновете със стара детска СНИМКА - 1
Снимка: Shutterstock

Дуейн Джонсън - Скалата е голям човек с още по-голямо сърце и завидно голямо чувство за хумор. Никой не може да оспори това, особено ако е видял една от последните снимка, които бившият кечист и настоящ актьор е публикувал в социалната мрежа.

Става дума за фотография от далечната 1983 г., когато Дуейн е бил на 11 години, пояснява life.dir.bg.

"Обичах да си слагам аксесоарите от кеча на татко - ботуши, яке, шампионските колани, мечтаейки някой ден и аз да стана шампион", пише Скалата, "Единственото, което съм забравил да си сложа, е сутиен. Хайде, гърди, ще закъснеете за училище", шегува се звездата.

Джонсън определено притежава и чувство за самоирония, подчертавайки факта, че на 11 години далеч не притежава формата и мускулите, с които се гордее сега. Тогава е едно едро и пълничко момченце.

Бащата на Дуейн Джонсън е легендарният кечист Роки Джонсън - Душата. Той почина в началото на тази година на 75-годишна възраст.

Скалата винаги е изразявал своята почит и възхищение към баща си и днес става ясно, че онова 11-годишно момче не само е тръгнало по стъпките на татко си, но е постигнал много не само в кеча, но и в киното.

Още повече станал е страхотен баща на свой ред и много забавен човек. Поредното доказателство: само преди няколко дни Скалата изпрати две бутилки от своята марка текила за 101-вия рожден ден на своя фенка - баба Гроувър, като дори ѝ бе написал поздравителна картичка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абе

    35 1 Отговор
    Скалата е пич, харесвам го!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тираджия

    4 9 Отговор
    Ами ,и тоя стана един циркаджия, за пари ще даде и да му го на маат....!
  • 5 хумореска

    1 0 Отговор
    И на бабата ще и се отвори глътка на 101 години.
  • 6 Greatmother Groover 1001 year old

    0 2 Отговор
    Най-обичам джин с чеснова супа

    Коментиран от #7

  • 7 Шоколанда

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Greatmother Groover 1001 year old":

    Ела фа ме целунеш после след тоя кулинарен гейзер.