Last news in Fakti

28 Октомври, 2020 12:53 5 168 12

Андреа в гореща египетска приказка (СНИМКИ)

  • андреа-
  • поп фолк певица-
  • пътешествия-
  • египет-
  • яхта

Поп фолк певицата се радва на топло слънце в Египет

Тази година поп фолк певицата Андреа се отдаде на пътешествия и екзотични почивки. След като прекара известно време в Тайланд през септември, а след това се поглези със спа ваканция в турския курорт Бодрум, в момента Андреа се намира в един от най-прекрасните курорти на Африка - Хургада.

От красивия египетски курорт изпълнителката публикува снимки по изрязани бански костюми, припичайки се под слънчевите лъчи.

Преди няколко дни бившата половинка на Кубрат Пулев публикува в своята Instagram страница фотография, на която позира с гръб към фотографския обектив, седнала на ръба на кей, срещу огромния круизен кораб, завел я в популярния туристически център, разположен на брега на Червено море, пише life.dir.bg.

Adventures are forever!

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on Oct 23, 2020 at 10:42am PDT

Някога, много преди да се превърне в истински модерен рай за хората от близо и далеч, градът, познат днес още и с името Сакала, е бил малко рибарско селце. Сега обаче, благодарение на над 20-километровата си чиста плажна ивица и рифове, нещата стоят по съвсем различен начин.

Селището, намиращо се на 500 км югоизточно от столицата Кайро, се дели на две части - стара и нова, а всяка от тях е способна напълно да омагьоса своите посетители. Едната разполага с впечатляващи автентични пазари, безброй магазини за сувенири и ресторанти с удивителна атмосфера, докато в другата се редят съвременни жилищни постройки и хотели, които могат да послужат за нагледен пример за лукса на 21 век.

Това обаче, далеч не е всичко, защото в южната част на Хургада се издига легендарният дворец "Хиляда и една нощ", където всяка вечер се играят представления, пресъздаващи живота по времето на фараоните.

Под формата на 24-часови истории в социалната мрежа изпълнителката на "Егоист" сподели няколко кратки видеа от палубата на яхта, разкриващи гледка към един от старите морски фарове на крайбрежието. Освен това блондинката качи клипове, на които се вижда, че се е отдала на най-разпространеното развлечение в курорта, а именно гмуркането. Тя безстрашно се потапя в кристалните води, любувайки се на красивия свят под тяхната повърхност.

Андреа в гореща египетска приказка (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

На един от последните кадри, с които зарадва своите почитатели, тя се намира в магазин за ръчно тъкани килими. На него певицата е облечена в къс бял тоалет с дълги ръкави, чиито копчета, намиращи се в предната част, са разкопчани чак до талията ѝ, а под своеобразното деколте се подава дантелено бюстие.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реклама

    40 2 Отговор
    Ходи там, където клиентите й плащат.
  • 2 хаберих

    17 2 Отговор
    огромния круизен кораб....ТОВА Е ГОЛЯМА ЯХТА. КАТО НА АБРАМОВИЧ,ДЕТО НЕ ГО ПУЩАТ В АНГЛИЯ И ТОЙ СИ ЖИВЕЕ НА ПЛАВАЩАТА СИ КЪЩА. В АНГЛИЙСКИ ВОДИ.
  • 3 майстор

    1 1 Отговор
    И къде е това дантелено бюстие?
  • 4 Гост

    11 1 Отговор
    Бе тая друхла няма ли да престане да се лести? Отвратителна е!
  • 5 Мераклия

    7 2 Отговор
    Да и отпуша задръстената бурия........

    Коментиран от #9

  • 6 Кой68

    6 3 Отговор
    В Египет доживяха да видят жива м_ум.....и_я.Без фотошопинг.....
  • 7 оспри

    2 1 Отговор
    Андрейьо,дръпни го малко надолу тоя бял бански,ма! Пусни ги тия гърди на свобода!

    Коментиран от #11

  • 8 Андрейче, много ако не тръбиш с бурията

    2 0 Отговор
    Кой ше та, разбере, при Костя ли си при съседа ли, при боксьора ли... ето това, се опитвам,, сумо,, ти време да, обесня....!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пич кефиш ме

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Май си прав .....ама няма да я върна.
  • 11 Манги

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "оспри":

    Ам ко ги пусни не мое ги прибра бре
  • 12 КЕРПЕДЕНА

    3 0 Отговор
    ДАЛИ Е ПРЪДНАЛА ПОД ВОДА НЕ Е СПОДЕЛИЛА А ЗНАМ ЧЕ Е СТАНАЛО