Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 09:36 4 723 9

40-годишната Жизел Бюндхен: Остаряването е предизвикателство

  • жизел бюндхен-
  • остаряване-
  • възраст

"Възрастта е красиво нещо и естествена част от живота, но може да бъде и предизвикателство.", твърди моделът

40-годишната Жизел Бюндхен: Остаряването е предизвикателство - 1
Снимка: Shutterstock

40-годишният модел Жизел Бюндхен признава, че може да бъде "предизвикателно" да остарявате и трябва да промените грижата за кожата си, но като цяло смята, че е страхотно и изпитва "невероятно чувство на благодарност" за изживените години, пише "Дарик".

"Слънчевите петна са реални! Възрастта е красиво нещо и естествена част от живота, но може да бъде и предизвикателство. Определено съм виждала промени в кожата си през годините. Когато гледам тези промени и виждам отражението на всички години, които съм живял досега, изпитвам невероятно чувство на благодарност", споделя красавицата.

"С напредването на възрастта се чувствам все по-удобно в собствената си кожа и съм благодарна за натрупания опит и всяка година от моя живот. Грижата за кожата ви е трябва да се полага през целия живот. Научих, че за да имате здрава кожа в по-късна възраст, трябва да направите грижата за кожата си приоритет още докато сте млади. Кожата на всеки е уникална, така че трябва да намерете висококачествени продукти и ежедневна рутинна грижа за кожата си, което после ще работи за вас", добавя тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 естет

    30 2 Отговор
    То е ясно, че от старостта няма отърване и, че на 40 няма да изглеждат хората като на 20, но когато една жена е хубава, то и на 40 е хубава. Аз бих я уважил и на 40 както е.

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 edinbg

    13 1 Отговор
    Нормално да е доволна. Цял живот, потна вода не е пила, както има една приказка.
  • 5 XYZ

    11 1 Отговор
    В днешният свят най добре са тези които си искарват прехраната с тялото и в прекия и в преносният смисъл, пък после започват да квичат как на младини този или онзи ги изнасилил...
  • 6 цербер

    1 1 Отговор
    40-годишнАТА моделКА Жизел Бюндхен. Модел е Рики Мартин.

    Коментиран от #8

  • 7 АА1

    9 0 Отговор
    Хубавица е. Като ангел на "Виктория Сикрет" бе най-привлекателна. Сигурно помните ролята й в "Такси в Ню Йорк"- сцената с претърсването на полицайката,облегната на колата-такива крака и зад..ник се срещат много,много рядко. Благородно завиждам на Леонардо Ди Каприо,че я......:)
  • 8 Ей всезнайко,

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "цербер":

    Няма дума "моделка"!Няма моделка на кола,а модел!
  • 9 РЗС

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "естет":

    жизел искам да я хвана за ушите и да дърпам и да сецам докато тя ми...