Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 16:53 4 424 25

Анита Мейзер захапа "Мисис България"

  • анита мейзер-
  • мисис българия-
  • конкурс за красота-
  • мисис българия 2020-
  • мисис българия world-
  • меги савова

Моля да остави на мира световната марка Mrs World, обяви бившата носителка на титлата

За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс "Мисис България" и да подложи на съмнение стойността и легитимността му у нас.

Това, което твърди Мейзер, е, че изписаното "Мисис България Свят" на лентите на победителките е нелигитимно. Според Мейзер тя е единствената, която има правата над "Мисис Свят" и само тя може да отведе нашенка на сцената на световния конкурс. По думите ѝ правата ѝ са предоставени от покойния Дейвид Мармел, основал големия конкурс за омъжени красавици преди 45 години.

"Не печатайте ленти "Мисис България Свят". Това го няма никъде другаде освен в България", пише Анита.

С дълги излияния в социалните мрежи Мейзер призова организаторката на състезанието в България Меги Савова да изгладят разногласията, които имали преди години отново по въпроса с правата на конкурса, и да работят заедно.

Наскоро госпожа Савова заяви пред роден таблоид, циртирана от сайта Новини.бг, че бизнес предложения чрез медии и социални мрежи не приема.

След публикуването на интервюто, Мейзер отговори във Facebook публикация със следните думи:

"За пореден път темата се завоалира удобно и остава неразбрана от обикновения човек ... Ето, тя самата МС ..казва че от двадесет и кусур години има права върху Мисис!!! А защо не покаже лиценз от Световния конкурс? Аз ще покажа моя и да видим коя притежава реалните права върху Световния конкурс!Дори няма смисъл да го правя, то е очевадно: нито една нейна титулована и получила хвърчаща лента не е била на сцената на MRS WORLD точка по въпроса. Дейвид дори считаше, че не си заслужава да я съди, просто я “ наказваше” да раздава ленти напечатани в някоя печатница без покритие ...и без право на участие на реалната световна сцена! Нали е уж Mrs World Bulgaria... В България участвала ок, ами защо има Mrs World отпред или някъде из лентата, като World никога не е допуснал нейната България на сцената??? Още повече аз не съм спирала да работя с тях Mrs World по време на конкурсите, освен докато бях на дълга 2 г “Ваканция “ под Сливенския Балкан , заради други нагли хора ...Защо нито една нейна участничка през тези години не се качи на Световната сцена на Mrs World??? Защо не спре да прави хората на глупави или сте наистина такива ? Толкова е просто: говорете с всичките и Лентовани с всевъзможни изписани варианти на Mrs World Bulgaria, на Българо английски досега и понеже собственика почина и тя си отдъхна и изпраска нагло лента за съд тази година,така както я осъдиха Mrs Globe и кво... вече не я изписва. За мен тази жена просто от никого не и пука, освен да си гледа нейната изгода. ( имам цял ферман обяснение ... друг пост,изписан по надолу ,четете на стената ми ако ви интересува )
Нямам нищо против всевъзможните и други вариации, но Моля да остави на мира световната марка Mrs World... не е нужно Дейвид Мармел да се върти в гроба заради нея, нито пък участничките да остават на “ сухо” всяка следваща година ... Каня както казах Моника да участва на сцената на Mrs World, да разбере защо носи тази лента, иначе и тя ще си я гледа за спомен в годините ,а България ще я представлява съвсем различна жена и ще носи гордо титлата си на Mrs World Bulgaria, защото ще е одобрена и ще я получи от Световния конкурс ,както се случваше и до сега през всичките години..."

Меги споделя, че преди години са имали два разговора с Мейзер, инициирани от самата Анита, която впоследствие ги оставя недовършени. По повод нападките на брюнетката Савова заявява кратко и ясно - щастливите хора имат личен живот и не се месят в този на другите.

"За да стане ясно на всички, ще го кажа по най-простия начин - от 22 години правя конкурса за омъжени жени в България. Аз държа патента за "Мисис" у нас. Над всяка лента, която започва с "Мисис", има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други държави и отново от мен", обяснява Меги.

Мо Анита Мейзер е непримирима и по-рано днес сподели, отново в социалните мрежи, че нейната "болна тема към запазената марка Mrs World Bulgaria продължава..."

Преди дни короната на "Мисис България Свят" спечели Моника Минкова от Враца. Майката на две деца беше нападната веднага от зложелатели заради козметичните корекции по себе си.

"От години се гледа не най-красивата, а най-достойната. Вече дори и на претендентките за "Мис" - надпреварата за млади и неомъжени момичета, не се гледа като на парче месо. Търсят се по-важните качества у една жена. Операция за всичко има, но не и за душата", казва Савова, давайки за пример носителка на титла за красота от Венецуела, която преди години се яви на конкурса с 26 пластични операции по себе си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мейзер

    28 1 Отговор
    Вместо ленти раздавам свински опашки.
  • 2 Тая

    17 0 Отговор
    на бърза ръка си купи свободата и пак курназ от Америка , а иначе миските са си доста грозновати - и с лента , и без лента !
  • 3 Www

    17 0 Отговор
    Квазимондо.......!!!!
  • 4 Истина

    23 0 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тази грозна
    Циганка . Колко мъже умряха заради
    нея !!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иван

    20 1 Отговор
    Моля крокодилите да не се изказват
  • 7 Мензер

    4 2 Отговор
    Анита е "активен борец" във борбата срещу мутрите.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 дедо

    13 0 Отговор
    тайландски траверси

    Коментиран от #10

  • 10 дако

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "дедо":

    критерии за красота на елита български
  • 11 Шопо

    5 0 Отговор
    УБИЙЦА
  • 12 ббббб

    9 0 Отговор
    БРЕЙ ЦИГАНКАТА РЪСИ МОЗЪК
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мим33

    9 1 Отговор
    Айше,айше,много си тъпа,ама и трибуна ти дават.Ти трябва да си още в зандана и там да лъскаш бастуна....
  • 16 йокин

    1 2 Отговор
    Умират,щот,са слаби в акъла.
  • 17 АВЕ АНИТЧЕ....ДА ВЗЕМЕШ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕШ

    4 0 Отговор
    НАЙ-НАКРАЯ В ОГЛЕДАЛОТО И БЪДИ РЕАЛИСТКА И СИ ПРИЗНАЙ ЧЕ ПО-ГРОЗНО СЪЩЕСТВО ОТ ТЕБ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА И В ЦЯЛАТА ГАЛАКТИКА.....НЯААААМАААА....ЧЕ И МОЗЪК РЪСИШ...ДЕТ ГО НЯМАШ АМА ХИЧ ГО НЯМАШ....ДА ТА И У ТРАВЕСТИТА...ДА ТА....ТОЛКОВА СИ НЕКАДЪРНА ЧЕ АКО СИ В ЛОДКА В ОТКРИТО МОРЕ И СКОЧИШ СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА УЛУЧИШ ВОДАТА...КАПИШ...
  • 18 Гост

    3 0 Отговор
    защо туй манге е на микрофона? Докога ще издигат боклуците на пиедестал? И да го светне някой, че правата й може да са за Mrs.World, но тук правим мис България. Китайците за една буква и сменят бранда, а тук говорим за различни думи, че и на различна писменост. Аре у лево!
  • 19 Анита, Мейзер картинката

    1 0 Отговор
    Ами разбира, се, дори в действителност си още по,, красива,,.! (Още по голямо самочувствие, на какво отгоре, колко може да се пише за тази., въпреки, че е едно и също.... захапва, ама няма ко вечи...!)
  • 20 Абе Дамски

    1 0 Отговор
    Ти си бетер от нея, днеска вместо да ви правят заупокойна молитва, вий балончета прайте все още...!
  • 21 ОТВРАТ

    2 0 Отговор
    И от снимката вони. Чиба!
  • 22 Колеги един въпрос ?

    0 0 Отговор
    Надървил съм го обаче като я видя спада. Нормално ли е ?
  • 23 Устата на такива вони

    1 0 Отговор
    Повече от задния двор, 100%...!
  • 24 Капиш

    1 0 Отговор
    Първо е долна и просташка дума, същите сте като нея, но може да, се възмущавате, колкото си искате, какво лицемерие...,!?
  • 25 Нищо

    0 0 Отговор
    НИЩО !!!