Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 17:07 9 391 11

4 зодии жени, които развалят бракове

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • изкусителки-
  • брак-
  • прелъстяване

Много бракове са се разпаднали именно заради изкусителки, родени под знака на една от тези зодии

4 зодии жени, които развалят бракове - 1
Снимка: shutterstock

Женените мъже не могат да устоят на прелестите на някои представителки на Зодиака. Кои са тези изкусителки и как да ги разпознаваме.

Днес голям процент бракове се разпадат поради предателството на мъж с любовницата му. Представителите на силния пол се оказват напълно слаби пред прелестите на младите, страстни съблазнители. Астролозите твърдят, че способността за очарование и извежда мъж от семейството. Това е присъщо на жените от различни зодии в по-голяма и по-малка степен, пише сайтът actualno.com.

Майсторите, които да четат от звездите, са идентифицирали четири основни зодии жени, които са съблазнителки и прелюбодейки:

Скорпион

Жената Скорпион е една от най-загадъчните. Те обгръщат мъжа с „магически“ прелести, с топлина и нежност, като същевременно не подозират, че може да боли много. Скорпионът нанася удар в момент, когато чувства, че губи контрол над партньора си и не му оставя шанс да взима собствени решения.

Лъв

Енергичната и красива Лъвица лесно печели сърцата на мъжете и ги разбива със същата лекота. Тя е свикнала да бъде първата и единствена във всичко, следователно, ако наистина е харесвала женен мъж, тя по всякакъв начин ще го принуди да напусне законната си съпруга.

Рак

Емоционалните, харизматични и весели Раци могат да очароват всеки. Мъжете оценяват "лекотата на комуникация". Те се възхищават на младата си весела приятелка, изпълняват с нетърпение нейните прищявки и желания. Те с радост приемат молбата да напуснат семейството като нещо естествено и всичко това в името на любовта.

Овен

Жената Овен е упорита и винаги постига целите си, независимо какво струва на нея и хората около нея. Тя има добри актьорски умения и може да играе ролята на лошо агне пред мъж, нуждаещ се от помощ и грижи. Когато това приключи, любимият се оказва „на въдицата“ на съблазнителката си и не може да намери сили да зареже любовницата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без

    10 4 Отговор
    да им мигне окото !
  • 2 Танчи

    32 9 Отговор
    Нито един брак не се е разпаднал по вина на друга жена, независимо от зодията. Просто за разлика от нас повечето мъже имат слаб ангел и животинския нагон ги контролира. Интересно как някоя ще развали нечий брак, ако той е мъж на място, обича и уважава съпругата си.

    Коментиран от #6

  • 3 Ми ту ту ру ту

    17 4 Отговор
    Мекгз Изнасили ли Карбовски медийно ?
  • 4 Брендолета

    14 7 Отговор
    Не е вярно. Жена овен не става за любовница. Разпердушинва всички зодиакални знаци. Марс е войнствената планета, даже и скорпионката не върви

    Коментиран от #10

  • 5 piff

    6 7 Отговор
    Жена овен е по зле от сиганин с брадва , терорист . Аз имам такъв звяр в къщи , само след сигански шамар се оправя и то за 3 дена максимум

    Коментиран от #8

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Танчи":

    точно така е ТАНЧИ
  • 7 Жак Фреско

    1 0 Отговор
    Слепи мозъци облъчват читателите с измама!Младите искат промяна,искат Асанж ,Сноудън и др там някъде е решението!Само глупакът си мисли че другите са глупаци а той е най умния!Тази медия е сляпа за младите ,за пари!
  • 8 Брендолета

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "piff":

    Не забравяйте, че зодии съвпадат, но има други фактори, които ни правят различни. Не всички жени овен са еднакви
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Приятел

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Брендолета":

    Не се оплаквай, защото не знаеш какво е да имаш жена рак! Ако направи крачка напред следват 2 -ве на страни и 3-и на зад,,! Аз съм вдигнал ръце, оправия няма,!
  • 11 Нина

    0 0 Отговор
    Стига глупости това е чисто индивидуално.