Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 12:28 6 245 6

Тони Димитрова с емоционално признание след смъртта на брат си

  • тони димитрова-
  • коронавирус-
  • брат-
  • смърт-
  • почина

Коронавирусът погуби брата на изпълнителката

Тони Димитрова получи един от най-тежките удари от съдбата, защото миналата събота, навръх Архангелова задушница, загуби брат си, който беше заразен с коронавирус и разви двустранна бронхопневмония.

Близо седмица по-късно певицата продължава да тъжи, а мъката ѝ тепърва ще се разгръща с времето. "Не отричах съществуването на коронавируса, но не мислех, че е толкова тежко и не мислех, че така ще се развие", споделила певицата ден преди брат ѝ Йордан да си отиде от този свят.

Той беше настанен в Интензивното респираторно отделение на УМБАЛ "Света Марина" - Варна, а няколко дена преди да си отиде съпругата му заяви, че състоянието му е тежко и той диша с кислороден апарат.

Прилаганото лечение не давало резултати, затова близките на Йордан казаха, че се търси рековалесецентна плазма, но проблемът е, че има твърде много чакащи пациенти, а донорите не са достатъчно. Малко след това Тони Димитрова сподели, че все пак снаха ѝ е успяла да намери плазма за лечение. За съжаление само ден по-късно тя изгуби брат си. "Желая на всички да се излекуват и тая напаст да се махне от света. Трябва да се спазват правилата, а ние ги заобикаляме", цитира я "Галерия".

"Всички лятото си мислехме, че заразата ще приключи. За мен цялата ни беда идва от това, че не се спазват мерките. Не искам никого да съдя, но събирайки се много хора на едно място, се подпомага разпространението на вируса. Яд ме е на нас си", сподели певицата.

Загубата на брат ѝ далеч не е първият удар, който певицата понася от живота. Преди 4 години тя загуби майка си, която си отиде от тежко онкологично заболяване. Малко след това звездата сподели, че баща ѝ страда от тежка форма на деменция.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 месара

    15 11 Отговор
    доста хора умряха , що не искате интервюта от близките им , или тонито е по специална ?
  • 3 Именно

    8 10 Отговор
    "Всички лятото си мислехме,че заразата ще приключи...". Безпросветността ви затрива.Това,че пееш готино не означава,че си просветен,образован достатъчно.Типичните избиратели на ГЕРБ и бургаския контрабандист кмета му.
  • 4 Гост

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Мангъров":

    Лакейче, мой близък почина също с коронавирус, при това беше лекуван в една от най-реномираните клиники! Хора винаги са умирали, а както се вижда напоследък, лекари като доц. Мангъров са много! Аз не виня НИКОЙ, просто човек умирайки, не умира от болестта,а от ВРЕМЕТО, дошло му е ВРЕМЕТО, нито ще закъснее с минута, нито ще подрани с минута!!! Много търпение на всички, които губят своите близки, но част от живота е СМЪРТТА! Преди години един дервиш е казал:"ПЕЛЕНИТЕ НА БЕБЕТО, ПОКАЗВАТ АДРЕСА НА ГРОБА"Няма да влизам в разсъждения, оствям ги на вас!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.