24 Ноември, 2020 07:00 7 983 1

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Леко депресивно настроение е обзело Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 24.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате обградени с внимание и сигурно ще има защо. Не приемайте ролята на жертва, отпуснете душата си, вие сте победител по рождение.

Телец

Не се опитвайте да избягате от целта си, тя ще ви преследва. Това разбира се е шега, но щом като веднъж сте решили да направите нещо, не се отказвайте, натрапчивите мисли за несвършена работа няма да ви оставят на спокойствие.

Близнаци

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Рак

Спрете да мислите толкова за задачите си и отдъхнете като всички нормални хора. След обяд дори и да не ви се ще, ще ви въвлекат в някое мероприятие, но пък ще ви е приятно.

Лъв

Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Дева

Време е да обърнете внимание на човека до вас. Има какво да се желае в отношението си, напоследък сте доста разсеяни и все забравяте защо всъщност сте заедно.

Везни

За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата. Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.

Скорпион

Леко депресивно настроение ви е обзело, но при първия комплимент ще го забравите. Не се опиянявайте твърде от думите на околните, защото те може би просто ви манипулират.

Стрелец

Започнали сте да слагате нещата по местата,което си е доста изтощително. Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, чака ви още работа, поне още 3 дни.

Козирог

Ще успеете да съчетаете приятното с полезното, което си е истински повод за гордост. Не си забравяйте доброто настроение, защото сте душата на компанията и ще е жалко днес душата да е в почивка.

Водолей

До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате токова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.

Риби

Леко неадекватно се държите днес и в желанието си да се харесате на някого може да забъркате големи каши. Опитайте първо да прецените обстановката, тогава действайте.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    2 3 Отговор
    Жената дава стимул на телците, благодаря за точния хороскоп г-це Маринова ;)