19 Ноември, 2020 12:35 2 182 7

Джордж Клуни се изявява като фризьор и "домакиня" извън екрана

  • джордж клуни-
  • домакинство-
  • семейство-
  • пандемия-
  • фризьорски умения-
  • актьор

Звездата споделя, че заради коронавирус пандемията домакинства повече у дома

Джордж Клуни се изявява като фризьор и "домакиня" извън екрана - 1
Снимка: shutterstock

Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни разкри, че по време на изолацията заради коронавирусната пандемия, която прекарва със съпругата си Амал и близнаците им Александър и Ела, се занимава с някои традиционни домакински дейности, пише сайтът на сп. "People".

Той споделя, че е "взел в свои ръце" грижата за собствена си прическа, както и че сам подстригва децата си.

За Джордж Клуни изолацията се е оказала възможност да подобри фризьорските си умения.

"Подстригвам се сам, подстригвам и децата, и след това забърсвам", споделя актьорът за броя Мъж на годината на сп. "GQ", на който е на корицата.

Подобно на много семейства, холивудската знаменитост, съпругата му и близнаците им са прекарали по-голямата част от годината у дома.

Освен това Клуни се старае да не оставя цялата домакинска дейност на половинката си.

"Чистя с прахосмукачка, пера, мия чинии", допълва той.

Клуни не крие, че подобно на всички останали, му липсва нормалният живот отпреди пандемията, но разбира, че най-доброто в момента е хората да си стоят у дома.

"Съсипва ме, че не мога да отида на концерт на Брус Спрингстийн или Боно и "U2. Наясно съм обаче, че има много по-лоши неща на света. Хората трябва да се справят с много по-големи проблеми", казва звездата от "Бандата на Оушън".

Актьорът говори откровено и за любовта към жена си Амал, за която се ожени на церемония във Венеция, Италия, през 2014 г.

"Мислех, че никога няма да се оженя, нито да имам деца. Всичко обаче се промени, когато срещнах бъдещата си съпруга. Преди да познавам Амал, нямах идея колко огромна е празнината около мен. Никога не си бях представял, че нечий друг живот освен собствения ми, може да е безкрайно по-важен за мен. И изведнъж се появяват още два индивида, които са толкова малки и трябва да се грижиш за тях", споделя Джордж Клуни.

Когато миналата година двойката отбеляза петата годишнина от сватбата си, източник от обкръжението ѝ разкри за сп. "People":

"Джордж и Амал са по-щастливи от всякога. Той цени живота си с нея. Двамата заедно са прекрасни по толкова много начини".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    4 0 Отговор
    Вярвам му и с мен стана така .От април месец аз постригвам у дома ако не бе по настоятелен мъжа ми нямаше да знам че имам скрит талант е гледах видеа като безплатен онлайн курс .Жалкото е че при жените е по трудно и посещенията във фр.салони за задължителни не както при мъжа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Жина му заслужава

    1 0 Отговор
    Тези,, глезотии,, но остаря моя любимец..!