Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 12:33 5 254 13

Мария Бакалова за кастинга за "Борат 2": Мислех, че е примамка за трафик на хора (ВИДЕО)

  • борат-
  • мария бакалова-
  • кастинг-
  • филм

Младата актриса гостува в "Късното шоу на Джеймс Кордън"

Мария Бакалова, която бързо придоби световна слава с ролята си на Тутар - 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист Борат в продължението на комедията от 2006 година, за първи път гостува сама във вечерно шоу при Джеймс Кордън. След фурора, който предизвика в студиото на Джими Кимъл, сега актрисата се представи в различна, но не по-малко забавна за зрителите светлина.

През разговора тя демонстрира добро чувство за хумор, доказателство за което бе смехът на публиката, придружаващ почти всяко нейно изказване. Помолена от водещия да разкаже повече относно прослушването за ролята, за която е премерила сили с още 600 други кандидатки, звездата от лентата сподели, че всичко е започнало на шега още в първия ден след завършването на висшето ѝ образование, пише ife.dir.bg.

"С мой приятел, който снимаше, направихме видеото за прослушването в 5 ч. сутринта след абсолвентския ми бал. Страхувах се, че всичко е измама, че това не е истински кастинг и ще попадна в канал за трафик на хора", призна Бакалова.

В ефир тя разкри, че във въпросните кадри е импровизирала с първото нещо, което ѝ дошло наум. Понеже все още е празнувала дипломирането си, застанала пред камера с чаша алкохол и цигара.

"Казах нещо от сорта на: "Баща ми е най-добрият татко от целия плосък света, защото ми дава цигари, разрешава ми да пия и всичко е прекрасно", каза Мария.

Българката заяви, че ѝ се наложило да изпрати още 4 свои клипа, преди да отлети за Англия, за да се види със Саша Коен.

"Майка ми плачеше, докато ме изпращаше на летището. Повтаряше ми, че повече няма да ме види, а всеки път аз ѝ отвръщах "Да, вероятно е така". Но това беше първото ми самостоятелно пътуване, така че трябваше да замина. Така започна всичко", призна актрисата.

Запитана от Кордън как са реагирали родителите ѝ, след като са гледали продукцията с нейно участие, 26-годишната бургазлийка каза:

"С майка проведохме видео разговор, тя ми се обади веднага, след като бе изгледала филма... два пъти. Беше тъжна, плака около 2 часа".

През гостуването си в предаването тя каза, че си дава сметка каква късметлийка е, понеже в момента живее в Лос Анджелис, където се снима и шоуто на Джеймс. В същото време, според нея пандемията от коронавируса я е спасила, тъй като никой не я разпознава на улицата, защото всички хора носят защитни маски на лицата си.

Бакалова разказа още, че снимайки сцената с адвоката на президента Доналд Тръмп и някогашен кмет на град Ню Йорк - Руди Джулиани, в която се представя за журналистка, се е чувствала нервна и сърцето ѝ е щяло да изскочи от гърдите.

"Накрая той повика полиция, но все пак ние не бяхме направили нищо незаконно", категорична е тя.

Въпреки това снимачният екип събрал оборудването си възможно най-бързо и тръгнал от хотела.

За самата сцена Саша Барон Коен разказва, че е възмутен от Джулияни и смята, че ако адвокатът смята това поведение за пристойно, не иска дори да си помисля какво ли смята за непристойно. Актьорът и продуцент е следял всичко изкъсо и е бил на метри от случващото се в хотелската стая. Мария сподели в интервю за "Добро утро, Америка", че се е чувствала в пълна безопасност именно заради присъствието на Коен и целия екип на филма.

В края на миналия месец Мария оглави класацията за най-популярни актьори в света, определяща се от милионите потребители на престижния кино сайт IMDb. Това е абсолютен прецедент, тъй като за първи път, откакто съществува платформата, българско име стои на върха на звездния списък. Блондинката изпревари множество от холивудските знаменитости, в това число дори и Саша Барън Коен, който е основното действащо лице във филма с нейно участие. След Бакалова, надолу по стълбицата стоят Лили Колинс, Ана де Армас, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Том Крус, Марго Руби, Леонардо ди Каприо и др.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 viki

    6 0 Отговор
    как стана "26 годишната бургазлика" - като е родена 1996 г.??

    Коментиран от #8

  • 2 киноман

    7 5 Отговор
    Абе то всичко това е добре...ама защо ли не ме радва толкова този успех. Всъщност, ''Борат-2'' е много по-слаб от първия филм (мое мнение, с което не задължавам никого)
  • 3 Дидо

    11 4 Отговор
    Успех младо момиче
  • 4 Stéphanie 🎲

    6 5 Отговор
    То пък един филм Борат 2 както и първият Борат еднакво глупави и двата ги гледах до 20 минута не можах повече .👎PS:Инфото по доло е лъжа 👀 или проблем с превода Матю Макконъхи, Леонардо ди Каприо били надолу по стълбицата след нашата българака 😅😂😉 .А дано някога българин/ка на световно ниво ама на дали
    Поне с Мария Бакалова и Борат 2 кауза пердута -фейййййккккк

    Коментиран от #7, #9

  • 5 Не мисля

    4 3 Отговор
    Че ги е изпреварила....!
  • 6 сектант

    5 1 Отговор
    българските псевдо инфлуенсъро чалго звезди да се учат
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 В Шоу бизнеса е така

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "viki":

    99% манипулация. Относно филма става за гледане само веднъж!
  • 9 Не мисля

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Stéphanie 🎲":

    че става дума за изкуство от класа. Просто американски вариант на чалга.
  • 10 Блатен Асечки

    0 0 Отговор
    Таа малко цигадет го дава
  • 11 Саша

    0 0 Отговор
    Чае шукарие!
    Да сложи и един златен зъб отпред.
  • 12 йокин

    0 0 Отговор
    Типично,по нашенски,да се оплюе,плюе по някой,че имал успех.То затова,нямаме ПАЗАЧ,на казаня.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.