Last news in Fakti

23 Ноември, 2020 10:32 35 003 77

Зрители на бунт срещу "сестрите на сополите" в Игри на волята

  • игри на волята-
  • екатерина-
  • йоана-
  • риалити шоу

Победата на Екатерина над Николай ядоса много фенове

Сблъсък между двама чистокръвни Рибари имаха възможността да видят зрителите в „Игри на волята: България". Поредицата от четири загуби принуди синьото племе да изпрати двама от своите на Арената и Екатерина и Николай получиха възможност да премерят сили в битка за оцеляване. Двамата излязоха с готовност да се борят за мястото си сред най-добрите играчи, но изпитанията по многокомпонентното трасе обтегнаха до краен предел нервите на Николай и той отказа да завърши дуела.

В съюзническия двубой Йоанна и Чудомир имаха задачата да подредят части от тетрис в идеален куб. За първи път в историята на „Игри на волята: България” съюзниците се провалиха и след двучасова главоблъсканица те не успяха да доведат до край предизвикателството и да дадат предимство на нито един от двамата заплашени от напускане. Николай поведе след преминаването през първото препятствие, но Екатерина бързо навакса и завоюва малка преднина при втория елемент. Сервитьорът и модел опита да запази позицията си, нарушавайки правилата и получи наказание, което го забави с една минута. Нетърпението и трудностите, които изпита с препятствието, го извадиха от равновесие, а след това и от играта по негово собствено желание. Това негово решение накара Катя сама да завърши предизвикателството.

„Тук разбрах, че мога да бъда такъв, какъвто съм и в реалния си живот. Каквото ми е на сърцето, това ми е и на езика. Горд съм от себе си!”, заяви категорично Николай, напускайки Арената за последен път. Победата на йога и ски инструкторката ѝ донесе имунитет, с който се класира в последната седмица от надпреварата и по този начин стана първия сигурен финалист в „Игри на волята: България”. „Много ме е яд, че се предаде. Не съм очаквала изобщо, че Николай би се отказал. Вече имам 380 гроша, но радостта ми след такава битка е малко горчива”, каза Екатерина след края на двубоя. Победата ѝ ядоса зрителите, които отново бяха убедени, че играта е нагласена и сестрите-Катя и Йоанна нарочно са бутани до финала с удобните за тях игри.

„И мен ме дразни много Йоана. Само стратегии и долни игрички мисли. Никога не е искрена, страшна подмазвачка и накрая прави мили очички пред другите. Никой не отрича успехите ѝ, както и това, че е може би най-умния участник в сезона, но не заслужава да спечели”, пише Лиляна Гонева. „Предаването трябва да го прекръстят: Сестрите със сополите”, иронизира Мила Попова вечния рев на Йоанна, която и този път не пропусна щедро да лее сълзи пред камерите. „Това беше от мен, най-смотаните "сестри на волята" спирам с гледането на тоя цирк!”, обещава Косьо Ненков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмутен

    156 19 Отговор
    За съжаление тази година предаването е някаква безкрайно евтина сапунена драма. Много пъти реалити форматите в България са били с нагласен победител, винаги малко или много са бутали определени участници, но този път прекалиха отвсякъде и тотално подцениха интелекта на зрителите. Във фейсбук масово триеха негативни коментари от страницата на шоуто след епизода в петък, но хората виждат какво се случва.

    Коментиран от #42

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бахо

    163 18 Отговор
    Прекръствате игрите на "Реви на воля",или "Игри на сопола" и всичко е точно.Ако една от тези спечели,спирам да гледам Нова тв.Срам.Всеки формат нагласен.Закривай!

    Коментиран от #29, #43

  • 4 Бен ХУР

    145 23 Отговор
    Няма по гнусни от тия двете.. най вече в дясно
  • 5 попа

    136 21 Отговор
    По-тъп епизод не сте имали, докога ще се толерират двете сестри ?
  • 6 Някой

    61 97 Отговор
    Незавиждайте,много са умни и двете и имат стратегия как да стигнат до финала,за рева и мърсолите съм съгласен.
  • 7 Петьо Петров

    115 26 Отговор
    Без да съм фен на сестрите,аз лично видях само един сополив самохвалко на арената,който щеше да остави кръвта и живота си на арената,но ще победи.Явно недостигайки му разум за да стигне до прозрението,че слагайки ръцете си отгоре на шестограма, ръста няма да му е изобщо проблем,ще е по-бърз и там и във физическите препятствия,той се предаде сринат от самолюбието си.Щеше да набере доста преднина и на пъзела Екатерина нямаше да има особено предимство.
    Показа по-слаба психика от обявената за "куку"Катя!
  • 8 реалистъ

    87 33 Отговор
    Най-тъпото предаване, отдавна не го гледам. Идеята е добра, но вкарват интриги, секс и глупости и го превърнаха в Биг Брадър...

    Коментиран от #60

  • 9 нов

    107 14 Отговор
    Мъжете са си виновни, да бяха ги номинирали двете и щяха да решат проблема.

    Коментиран от #11

  • 10 Вълканов

    119 30 Отговор
    Второто препятсвие си бе нагласено. Накараха човек висок 1,97 да се навежда и кляка извън възможностите на висок човек. При опита на Николай да използува технически похват, веднага бе срязън. Той трябваше да си тръгне завинаги. Първият, който се възбунтува срещу организаторите бе Ивайло, казвайки им в очите, че няма място за сравнение между гладуващия със седмици и нахранения.
    Това са два очебийни и ярки примери на нагласяне на победата да бъде в подходящия човек.
    Третия случай, който показва симпатиите към сестрите е краденето на парфюмите от Екатерина. Това си е чиста симпатия към двете сестри.
    Състезанието е опорочено и вероятно ще продълже в същия дух.

    Коментиран от #70

  • 11 Петьо Петров

    42 16 Отговор

    До коментар #9 от "нов":

    Хубаво е да се помисли малко преди да се коментира.При 7 гласуващи, Йоана капитан,те двете гласуват за един човек,остават 5 гласа,както и да ги разпределят,едната ще бъде с 3 гласа,другата с 2.В края Йоана решава,и човекът номиниран от тях отива.Проста аритметика.

    Коментиран от #17, #51

  • 12 Голям Слон

    103 3 Отговор
    Не може ли просто да се наблегне на състезанията? Тогава може и да го гледам. Но 90% от времето да слушам сплетните на татуирани полуинтелигенти "вдъхновители"..ми, благодаря...
  • 13 Не е важно

    90 3 Отговор
    За съжаление затвориха театрите. И сега сме ''принудени'' да гледаме доста нескопосан сценарии. Опорочават замисъла на играта. Вместо с удоволствие хората да седнат пред екраните и да се поотпуснат с истинска игра. Се представя пошло сценаристко франкенщайнче.
  • 14 Няма шанс

    85 10 Отговор
    Пиша без даже да чета статията и за какво става въпрос, щото изобщо не ме интересува... Та само да кажа- без да обиждам "Уважаемите зрители" - няма шанс за държавата ни да дръпне след като поне 2/3 или поне 3/4 от населението гледа такива простотии (които на всичко отгоре са и нагласени) като Биг Брадъри Ферми, Глас на ненам си какво, Звездата на ненам си кое и тем подобни формати като добавим турските и индийските сапунии чалгаканали. Обръщам се към все още нормалните хора!
    Хора! Простотията е по-заразна и от най-опасния вирОс. Пазете себе си и другите! Не ставай приносител!

    Коментиран от #18, #21

  • 15 зад кулисите

    46 6 Отговор
    Има нещо сбъркано. Цяло лято ходят голи- море, гора, Луна, а за секс нито дума. Пък и оня ги изгони от стопанството (сигурно зарад козичките).
  • 16 откакто

    38 5 Отговор
    в предния сезон избраха с СМС победителят не го гледам. Накрая пак с СМС, така че споко.
  • 17 Стени

    57 7 Отговор

    До коментар #11 от "Петьо Петров":

    Ами определено не. След първата загуба номинираха Катя. След втората тя вече номинирана има 1 глас, Йоана като капитан има 2 ако се стигне до равенство. Обаче мъжете имат общо 5 гласа, ако всички гласуват за Йоана. И 5 е повече от 3. При това положение двете досадни сестри се изправят една срещу друга на елиминация. Дали мъжете не са се сетили? 😂 Да бъдем сериозни. Просто сценария пропада и от продукцията няма как да го позволят.

    Коментиран от #20, #45

  • 18 Петьо Петров

    35 8 Отговор

    До коментар #14 от "Няма шанс":

    Прав сте,следете само новините за ковидистерията по правителствените телевизии и ще сте образован и просветен.Не мога даже да си помисля,доколко ще достигне коефициента ви. А проблясва ли ви понякога,че хората търсят и забавления по ТВ-то,освен паника и истерия.На някои им писва от зомбиране и предпочитат по-малко пошлите предавания предвид останалите зомбиращи.Но всичко е въпрос на личен избор,дали да се отпуснете или вкарате в някой филм.Това е право,което никой няма право да ви го отнеме!
    Бъдете здрав и разумен!

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Петьо Петров

    39 10 Отговор

    До коментар #17 от "Стени":

    Аритметично е така,но какво говори логиката?Ще се лишат от отличен плувец,майстор на пъзелите,а и в доста физически препятствия,които изискват логика се представя отлично.Според вас,кой е по-логичен избор,Йоана или Лазаринов,въпреки,че и Чудомир е опция,понеже не се отличава с друго освен с чисто физическата си мощ? Играта става все по=индивидуална.Всеки ще се замисли,кой е по-удобен за евентуален противник.Не го забравяйте!

    Коментиран от #28

  • 21 Хайл

    19 4 Отговор

    До коментар #14 от "Няма шанс":

    Точен и на място коментар.
  • 22 Ved

    29 6 Отговор

    До коментар #18 от "Петьо Петров":

    Има музикални , филмови канали . Аз не гледам таз телевизия от години . Щото стана тъпа пълна с турски , индийски филми и дебилно шоу програми и предавания.А човека дето го коментираш е прав .
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Зрител

    39 18 Отговор
    Вместо да оплювате всичко,ми прасто не гледайте.Сега кабелните имат стотици кавали.
    Но нали ако не очерните днес поне трима ,няма да ви мине интересно така скучния ви ден!!!!

    Коментиран от #35

  • 25 Зрител

    43 18 Отговор
    Елементарно, но Николай не да виси отдолу ,а да вдигне ръцете над шестограма. Катя ли да му подскаже...излиза и го бие като тъпан
  • 26 еврогей

    20 12 Отговор
    телевизионно забавление за дебили. голяма гледаемост над 89% . прав е професора. гледаме и дебилстваме. еха кеф,кеф и пускаме есемеси да папат някои тарикати.
  • 27 Тошо

    28 4 Отговор
    Превърна се в семеен турски сериал.
  • 28 Стени

    26 7 Отговор

    До коментар #20 от "Петьо Петров":

    Така е, но точно защото играта вече става индивидуална няма логика в това което пишете. Силните играчи бяха от полза за племената, но след седмица племена няма да има и всеки ще играе за сам за себе си. При това положение не е ли по-добре да се изправиш срещу някой като Лазаринов, Николай, Чудомир отколкото срещу някой който е "отличен плувец и добър (макар и доста прехвален) на пъзелите"? Отделно двете в съюз ще са сила при всички номинации. Щом прост зрител като мен се сеща за тези неща, няма как участниците да не се сещат.
  • 29 Бате Боби

    34 4 Отговор

    До коментар #3 от "бахо":

    Така е. Уж игри на волята а накрая се решава с есемеси?🤩🤩🤩
  • 30 Мисля

    46 8 Отговор
    Ама Никито през цялото време пък завиваше гайката.Той се афектира още като го номинираха и си беше решил явно,че ще се тръшка.Нервен двигател е .
  • 31 Аде бе?

    50 14 Отговор
    Катя развива гайката, а Николай в същото време 5 минути я завива! Е ми хубаво се отказа! Поне гламавите не разбраха резила му! Изглежда като малки Катерина е играла с конструктора, а Ники с куклите! Има воля Катя! На трупите, дето табуретката ги вадеше като сламки, тая не се отказа и видяхме резултата! Всеки мъж който е хващал гаечен ключ, щеше да сложи на Катя 2 минути! И след наказанието, Николай пак почна да завива гайката! Добре че гламавия водещ му подсказа! Нямам думи, мъж който не е хващал гаечен ключ, и не знае посоката на завиване и развиване! Като се ожени Ники, и водопроводчика, и хладилния техник, често ще му посещават къщата, и ще му поливат градината!
  • 32 Отвратена

    24 7 Отговор
    Не гледам Нова телевизия отдавна заради първия Биг брадър, заради Гала и"специалистите по всичко" при нея, заради поръчковите им новини.
  • 33 Радко Младич

    13 4 Отговор
    Е този път заглавието хвана декиш.👍(Поне при мен де) Защото ако не беше то,надали щях да прочета каквото и да е за това тв.шоу,което никога не съм гледал.Ама с тия "СОПОЛИ" ми грабнахте вниманието-признавам.👍👌🤝😉
  • 34 НОВ

    30 7 Отговор
    Още от началото толерират сестрите,само техни интервюта гледаме,вече ми е гадно.
  • 35 Няма шанс

    17 4 Отговор

    До коментар #24 от "Зрител":

    Не, не оплюваме всичко!...ако не си разбрал, де...или се правиш, че не си разбрал! То нали всеки си го чете и тълкува, както му е изгодно!
    Та ето сега ще ти го напиша още веднъж! Не "оплюваме", но съм против от най-гледаните телевизии и в най-гледаното време да ни се промива мозъка с дебилни шоупрограми с дебилни участници с цел увеличаване на дебилите на територията! И ако сте забелязали после тия дебили от съшото дебилно шоу (вече със статут на "звезда" Ама как да не го знаеш онзи Петко бе? Ама той е бил в Биг брадъра!) и отиват във второ, трето и т.н. дебилно шоу - На кафе, на Манджа, на не знам си какво и почва да ръси мозък и да те учи как живееш - как да пържиш яйца в кръгъл тиган , кой антифриз е най-подходяш за оранжевите на цвят коли през лятото, или дали да почиваш в Гърция или на Малдивите! Та да се чудиш как си живял досега без да знаеш тия работи!
    За турски и индийски сапуни и за чалгафеновете на Азис, Фики, Милко Калайджиев и подобни титани на изкуството да коментирам ли зрителската им аудитория?
    Кой разбрал - разбрал!

    Коментиран от #41

  • 36 Да го подържиш

    24 7 Отговор
    Жалка истерия, а не бе лошо предаване. Лъсна яко сценарий от продуцентите.
  • 37 Цветан

    25 13 Отговор
    Защо не сложиха гайката на 2 метра да е удобно на Николай,а я сложиха да е удобно на тая овца.
  • 38 Цветан Петров

    17 15 Отговор
    Защо не сложиха гайката на 2 метра да е удобно на Николай. Да видим Екатерина какво щеше да прави.
  • 39 А...

    22 4 Отговор
    Защо, Николай на два пъти РАЗВИВАШЕ ГАЙКАТА НА ДЯСНО, един път в началото и (водещия му подсказа да се оправи) и втория път след наказанието, А гайката, която беше на ниско, беше на ниско и на Екатерина, но тя схвана, че става и да сложиш ключа перпендикулярно на гайката, и така я доразви накрая. Ама то да се сбориш не е като да парадираш. Хора, Никито не беше за победител в двубоя, не само воля му липсва на момчето...
  • 40 fattass

    10 5 Отговор
    Ама го гледате, ДЕБИЛИ ;)

    Коментиран от #72

  • 41 Истината

    2 5 Отговор

    До коментар #35 от "Няма шанс":

    Точен коментар. Браво!
  • 42 Чочарка

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Възмутен":

    Абсолютно вярно!👍
  • 43 А някой

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "бахо":

    кара ли не насила да го гледаш? Както впрочем и Слави Трифонов, "Фермата", "Откраднат живот", "Братя"и тем подобни бълвочи. Впрочем - и магистралните "репортажи" са от същия жанр. Но - "Хляб и зрелища".
  • 44 Теодора Николова

    14 5 Отговор
    Тази година предаването е някаква пародия на "игри на волята"
  • 45 Миро

    18 4 Отговор

    До коментар #17 от "Стени":

    Съгласен съм с теб. Мъжете се сетиха и искаха да ги изправят една срещу друга. Просто не им позволиха. И беше толкова явно...
  • 46 Ей номади

    4 9 Отговор
    Сметни къф пропаднал шушон тряа да си да гледаш телевизия и то точно тоя бълвоч
  • 47 Ема

    10 3 Отговор
    От първаи епизод на предаването изкоментирах мнението си, че продукцията е фарс и е нагласено. Щях да се изненадам ако предположението ми не съвпада с дадения коментар. Грешка не трябваше да се отказвам права. Кекави играчи Кекави продуценти
  • 48 Готин

    8 6 Отговор
    В детските си години гледах с интерес детското предаване ,,Бързи, сръчни смели,,. Беше интересно, за разлика от тази инфантилия.
  • 49 отегчен

    6 5 Отговор
    това предаване е тъпо колкото фермата и биг брадър бегезрителите вече повръщат от нескопосани и нагласени български реалита
  • 50 Зрител

    12 14 Отговор
    Какво ви пречат момичетата, поне са умни и правят шоу. А какво да гледаме, нацепени прости батки, които не могат да си кажат името правилно, визирам Тодор и не само. То затова се казва Игри на волята, а не Кой има по-голям мускул и/или по-малко мозък... Хаха

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Стоянката

    15 4 Отговор
    То бива бива сценарий ама то туй тяхното е очевадно и водещите са гола вода.Ксто не сме от село не пасем патките на асфалта.
  • 53 Стоянката

    4 5 Отговор

    До коментар #50 от "Зрител":

    Много си плитък брат изглежда по далеч от носа си не виждаш.

    Коментиран от #68

  • 54 Тони

    12 2 Отговор
    Дано организаторите на играта да прочетат всички тези коментари и поне на края на играта да я направят малко интересна и по-равностойна за играчите а не да толерирате някакви ревли

    Коментиран от #63

  • 55 ЗОРО

    10 1 Отговор
    В първите Игри на волята прецакаха Юлиян,който беше най-комплексния и добър играч.Интересно ми е сега кого са нагласили за победител.
  • 56 Митко

    3 6 Отговор
    Това е някакъв турски сериал по скоро
  • 57 kalach

    9 6 Отговор
    Нагласилиса онуи недоразумение Катя за победител!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Един друг

    8 5 Отговор
    Играта бе нагласена като за дребене човек.Другия беше 1.95.
  • 60 Борислав

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "реалистъ":

    Браво точно така,развалиха предаването все едно гледам турски сериял🥵
  • 61 Трагедия

    10 3 Отговор
    Съсипаха предаване с тия два сопола и с тия двама водещи.Предаването вместо да покаже воля битки сила възпитание показва двуличие живеене едрина турска сапунка жалко и това предаване пропадна заради такива смръдли трагедия пълна е това показно дето направи предаването
  • 62 Трагедия

    12 2 Отговор
    Направо да закриват предаването най добре пълна излагация за това държавата е на такова дередже щото е пълно с такива долни същества
  • 63 Опаааа

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Тони":

    Няма как
  • 64 Опаааа

    11 2 Отговор
    В предния сезон имаше близначки и си гласуваха като един, не по отделно
    И спрете с твзи пъзелиии
  • 65 Зайко Байко многознайко

    7 4 Отговор
    Малката ревла съм я кръстил женския Хари Потър, татуираната и сестричка им тикове, эанижено самочуствие и е голяма комплексарка! Игрите са нагласени, както и всички формати! Милен го виждам , като победител.
  • 66 Чук

    8 2 Отговор
    Нагласени игри,пълни нещастници всичко за пари гнусни сценаристи и водещи.пълен цирк

    Коментиран от #67

  • 67 Лош

    8 4 Отговор

    До коментар #66 от "Чук":

    Най тапото предаване жатварите спечелиха битката за разделяне на племената а те дадоха Катерина парва да избира и още от там обаркаха играта
  • 68 Зрител

    3 4 Отговор

    До коментар #53 от "Стоянката":

    Така е, от мускулите на нацепените батки нищо не можем да видим. Хаха
  • 69 Роси

    6 2 Отговор
    Нагласено на 100%
  • 70 Бай Брадър

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Вълканов":

    Ръдта щеше да има значение само за втората гайка , която беше хоризонтално навита ! А този палячо само си мисли че е нещо , но е едно голямо нищо ! За това че условията на двубоите се гласят избирателно съм съгласен !
  • 71 Рън

    8 6 Отговор
    Тъпия Тодор ли да харесваме?
    Селски шмекер.
  • 72 Бай Брадър

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "fattass":

    Заради дупетата на Ваня и Джери
  • 73 Красимир

    4 1 Отговор
    Тази телевизия и псевдо игрите на волята са подигравка със зрителите, спирам да ги гледам!
  • 74 Смешници

    7 1 Отговор
    Давайте наградата на сестричките и да свършва ПАРОДИЯТА :)))
  • 75 Елбо

    3 4 Отговор
    Шоуто е номер едно. Който не му харесва да не гледа. Супер е. На кого му пука ако е нагласено. Като не искаш да те лъжат не гледай телевизия. Първи сезон беше супер и сега е супер. Браво на нова тв.
  • 76 "слушам и не вярвам на очите си"

    4 2 Отговор
    Селският тарикат говори за чест!? А знае ли той какво е това?
  • 77 Вятър и мъгла

    0 0 Отговор
    Не виждам защо толкова сериозно приемате едно развлекателно предаване?! Всичко било нагласено, това се чува при всеки сезон на всяко подобно шоу. И така да е, много важно, който дава парите, той поръчва музиката, нормално. Ако иска продукцията ще си променя правилата в крачка, ще си разиграва участниците, тъкмо става по-интересно. Иначе мъжките коалиции няма да допуснат жена до финал, камо ли за победител. Ето ви друг вид предначертан край!