Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 14:01 8 004 29

Теди Бургазлиева се наслаждава на вечното лято на остров Коронадо (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • теди бургазлиева-
  • семейство-
  • сан диего-
  • коронадо-
  • мис българия 2002

Носителката на титлата „Мис България“ за 2002 г. посети един от най-впечатляващите курорти до Сан Диего

Теди Бургазлиева се радва на топлия и слънчев климат на Калифорния. Красавицата преди ден посети със семейството си Коронадо, намиращ се на няколко километра от Сан Диего.

Въпреки че местните жители наричат мястото "Островът", то всъщност е полуостров. През 1602 г. на него за първи път стъпва испанският мореплавател и пътешественик-изследовател Себастиян Вискаино, дал му името, което в превод от испански език означава "коронован". Бреговете му остават напълно пусти до 1885 г., когато е закупен от Илайша Бабкок и Хамптън Стори, решили, че дестинацията е идеална за луксозния хотел, които искат да построят. Така 3 години по-късно "Hotel del Coronado" отваря врати, а през 1977 г. е обявен за исторически обект. Освен че в него са отсядали 13 от президентите на САЩ, той е бил снимачна площадка на култовия филм "Някои го предпочитат горещо" с участието на Мерилин Монро.

A post shared by Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva)

"Мечтите се сбъдват", пише носителката на титлата "Мис България" за 2002 г. към няколко кратки видео клипа, заснети от съпруга ѝ Симеон и публикувани в нейния Инстаграм акаунт, които разкриват разходката ѝ по плажната ивица на Тихия океан, бутаща количката на двамата ѝ наследници - близнаците Ема и Раян, по широка алея.

За обиколката на впечатляващия и екзотичен курорт тя е заложила на дънки с висока талия и черен потник със свободна кройка, а визията ѝ се допълва от бежова шапка с козирка на "New York Yankees" и светли сандали на равна подметка.

Преди ден красивата брюнетка сподели с последователите си защо напоследък не прекарва толкова време в платформата, където постовете ѝ постепенно се разреждат.

Ето какво написа към кадъра Бургазлиева, където позира в компанията на сина и дъщеря си:

"Две от трите причини, поради които не съм толкова активна в социалната мрежа (третата направи тази снимка). Когато те ми говорят, искам да имат цялото ми внимание, да ги слушам и да гледам очите им, а не екрана на телефона си. Когато прекарваме време заедно, искам да ги прегръщам, вместо да държа телефона си и да си правя снимки. Желанието ми е да ги науча, че уважението се гради върху вниманието, което означава, че трябва присъстваш изцяло в даден момент, доказвайки го с действия, а не с думи. Въпреки това всички вие ми липсвате и се надявам, че сте добре."

В началото на годината Бургазлиева, която вече повече от 10 г. живее в Америка, се премести заедно със съпруга си Симеон и техните деца в Ориндж Кауни. Там семейството закупи дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн. В края на април т.г. двойката разкри, че работи върху амбициозен проект за градове на бъдещето, издигнати в гора - далеч от стреса, напрежението и мръсотията на своите "събратя".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    27 21 Отговор
    Децата не приличат на нея, а на некакви хамерикански селяндури.

    Коментиран от #2, #7, #9, #20

  • 2 до Transpocaly

    29 18 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    Гледай да не пукнеш от яд някой ден ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мехо

    25 14 Отговор
    Бил съм там и наистина е едно от най красивите места на планетата. Браво на младите дано се реализират успешно в Америка. Другите нека чупят лед с чукове или да мизерстват тук в Тиквостан.

    Коментиран от #6, #28

  • 5 сурогати

    14 11 Отговор
    Няма жена раждала 2 пъти и да е в такъв вид, е без Виктория Бекъм, ама тя е джендър.
  • 6 Баце

    14 6 Отговор

    До коментар #4 от "Мехо":

    И аз съм бил, ама на 33 паралел. А ти си бил у Каспичан, мотел Малибуто.

    Коментиран от #18

  • 7 Stéphanie 🎲

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    Ако завистта беше работа, нямаше да има безработни по света.😉Куче, седнало на каишка, лае на това, което тича свободно.😅😂
  • 8 Бен Хур

    29 6 Отговор
    Дреме ли му на някой тази къде си разнася междукрачието???

    Коментиран от #13

  • 9 ARDELIA LORZ

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    Бащата е българин, тикво.

    Коментиран от #10

  • 10 Transpocalypse

    5 7 Отговор

    До коментар #9 от "ARDELIA LORZ":

    Ма майката не е, ръпоне.
  • 11 Пурко

    12 0 Отговор
    Значи град издигнат в гората казвате?!? Това директно означава че гора няма да остане!?! Това някаква шега ли е?!? Личи си че по-много сериозни проекти работят тези проектанти - архитекти! Държим да продължите да ни информирате за такива креативни работещи двойки и как са облечени като си разхождат децата!!!
  • 12 123

    14 0 Отговор
    Касиво семейство, браво! Да са живи и здрави!
  • 13 тебе те знаят всички тук във Факти

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бен Хур":

    Пишеш си по няколко кометара със сигурност си и номер 1 Transpocalypse на бас ,гаранция.Чуеш ли прочетеш ли някой да е добре веднага бълваш отрова.Трябвало да се родиш змия станало е грешка

    Коментиран от #14

  • 14 Бен ХУР

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "тебе те знаят всички тук във Факти":

    Важното е че ме знаят тук! ами теб..

    Коментиран от #16

  • 15 Лора

    2 5 Отговор
    Отърва се от един,, несретник,, и отиде на точното място, красива е Теди, блазе, ето на такива, да, завиждаш, хем млади, хем красиви, хем,, бели,,.... но егоизъм няма, защото има само..... нямам думи да го нарека.....!
  • 16 Си Бай Ганьо не понася различните

    9 5 Отговор

    До коментар #14 от "Бен ХУР":

    Бай Ганьо отказва да разбере, а изглежда и никога няма да приеме факта, че светът е пълен с хора, които са различни от него - "истинския" "правилен" българин. И това, че те са различни от него, не ги прави с нищо по-лоши, дори напротив - те не са байганьовци и не демонстрират байганьовщината си - било то в банята, в операта или по време на избори.🌚

    Коментиран от #17

  • 17 Точка Омега

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "Си Бай Ганьо не понася различните":

    Не понасям изчадията на Лукавия.
  • 18 Мехо

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Баце":

    За разлика от теб съм бил..колкото и невероятно да ти звучи. И в Санта Моника съм бил и в Сан Диего. Даже се качвах на музей ядрен самолетоносач Мидуей. И от там през границата с Мексико бях в Тихуана и по път #1 до Енсенада на залива на Кортес. Както и на много други места дето ти никога няма да бъдеш. Рано или късно завидливото некадърно племе ще изчезне.

    Коментиран от #23, #24

  • 19 И да, си бил

    3 1 Отговор
    Важното е с кого си бил със собствената си майка или чуждата.... въх, айде нема нужда..!
  • 20 Руски пияница

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    Ако бяха отишли в русия, примерно в сочи, щяха да приличат на колхозници.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ИВАН

    4 1 Отговор
    Американски надутации, олеее, колко сме преуспели, на какви места сме ходили - върха на световната история, и всички сигурно ни завиждат, защото сбъднахме нашия блян - Америка ... хахахаха
  • 23 Знайш ли кво кьт беше там

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Мехо":

    Да ти е направило впечатление че кьт боядисват дървените кьщички никога не изтъргват старата. На мен ми направи. Колкото и да сме калпави бьлгарите такива мизерии не правим. Лошото че на пидльгват с такива готини снимчици_ пейзажи и Ний почваме да мечтае..... А не си изринем колибата от крадлювците....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Теди

    1 1 Отговор
    И фамилията ти е интересна, всичкоооо....!
  • 26 Номер 2

    2 1 Отговор
    в моята класация за Мис България - след Росица Иванова ! Естествено, преди пластичните операции, бяха по-красиви и по-женствени - икони !
  • 27 любител

    4 0 Отговор
    така е живот в бг то има само за миски проститутки и плеймейки издържани от разни олигарси и политици.
  • 28 donald

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мехо":

    Бил си там друг път. пътищата са по-разбити от българските a водата е леденостудена в океана не става за къпане дори през лятото и е пълно с бездомници които живеят на палатки под всеки мост .
  • 29 Гост5949

    0 0 Отговор
    До. Коментар10---Като не знаеш по-добре не пиши глупости! Теодора,(Теди)Емилова Бургазлиева-е родена и израсна в гр.Поморие, Република България