Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 17:34 10 123 7

Даяна ужасила Чарлз със скандално деяние (ВИДЕО)

  • короната-
  • кралско семейство-
  • принц чарлз-
  • принцеса даяна

Сериалът "Короната" показа интригуваща сцена от събитието

Даяна ужасила Чарлз със скандално деяние (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Беше разкрита още една мистерия и тайна около кралското семейство. В центъра на събитията е любимката на народа Лейди Даяна, която е успяла да ужаси съпруга си принц Чарлз на 23 декември 1985 година.

Подробните детайли за случката, разиграла се на тази паметна за кралското семейство дата, бяха разкрити в популярния сериал на Нетфликс "Короната", който проследява живота на кралското семейство от ранните години на Кралица Елизабет II до наши дни.

Всъщност Лейди Ди планирала истинска изненада за любимия си, но всичко се превърнало в огромен кошмар, който години по-късно я преследвал и опозорил, развалил добро приятелство и затвърдил ужаса на принц Чарлз.

Сериалът започва с малко известен факт - необичайна изненада, която Даяна е подготвяла за съпруга си.
Знае се, че принцеса Даяна още от малко момиче мечтаела да стане балерина и да посети кралския театър, но мечтите ѝ нямало как да се сбъднат, защото била прекалено висока.

За сметка на това тя не спирала да танцува през целия си живот и именно с това била свързана изненадата, която решила да подготви на любимия си. Лейди Ди репетирала тайно с танцьора Уейн Слип в продължение на няколко месеца.

Когато двойката отишла в Кралската опера на 23 декември 1985 година Даяна се качила на сцената, пременена във впита по тялото дръзка сатенена рокля и изтанцувала ексцентричен танц с Уейн.

Според хореографа самата Даяна го е поканила да танцува с нея на сцената на театъра.

"Срещнахме се по време на репетиции в едно от танцовите студиа в Лондон. Тя беше с красиво боди и клин. Първата ми мисъл бе, че тя е прекалено висока за мен. Но тогава разбрах, че тя притежава страхотно чувство за хумор и можем да изиграем разликата във височината по смешен начин.

Тя избра песента "Uptown Girl" на Били Джоел. Танцът включваше елементи на джаз, балет и канкан", спомня си Слип.

Когато Даяна излязла на сцената, публиката изревала от възторг. Само Чарлз се ужасил от гледката. Той и по-рано знаел, че принцесата е ексцентрична, но никога не е очаквал нещо такова. Този неин акт довел принца до шок.

Същата вечер Даяна се скарала със съпруга си, била укорена, че отново била застанала в центъра на прожекторите и вниманието. Все пак Даяна запазила приятелството си с хореографа.

Даяна изпитвала истинска еуфория, докато танцувала. Междувременно не пропускала премиера на партньора си и дори го посещавала в дома му в Южен Кенсингтън.

10 години по-късно обаче пресата раздухала случая и публикувала снимки от изпълнението на сцената. Даяна решила, че именно Слип търси слава и е предоставил кадрите и прекъснала отношенията си с него.

По-късно обаче станало ясно, че в дъното на нещата стои фотографът на театъра, който е снимал цялото изпълнение на принцесата и хореографа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КОТарАК

    23 3 Отговор
    е тая статия направо ме доърши/ преди няколко часа бях съкрушен от помятането на Мег но това незнам дали ще го преживея
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Салим

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Моше":

    Ами да хупаво е нали Хасане.Вчера ти беше добре на скъпи
  • 5 Истината

    15 7 Отговор
    Ми тя преспа с коняра , с треньора по танци ,с камиларя , не се спря докато МИ6 не я очисти !
  • 6 Емил

    18 3 Отговор
    Единия - с камила, другата - с камилар! Британска им работа!!!
  • 7 No Exit

    6 3 Отговор
    Даяна забременя от мюсюлманин. Тя трябваше да умре. Онези които и се възхищаваха тогава, къртят статуи и нападат полицаи сега.