Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 17:02 4 292 13

Мъж бръкна в устата на крокодил, за да спаси кучето си (ВИДЕО)

  • алигатор-
  • куче-
  • спасяване-
  • флориda

Стопанинът на животното през цялото време пуши пура

Мъж бръкна в устата на крокодил, за да спаси кучето си (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Мъж от Флорида спаси кученцето си от челюстите на алигатор, гмуркайки се и преборвайки влечугото. Интересен факт е, че през цялото време мъжът не изпуска пурата от устата си, съобщава ABC News.

Интересен момент за интернет потребителите се оказа фактът, че в устата си Ричард Уилбанкс има пура - която той не изпуска през цялото време.

74-годишният Ричард се разхождал със своя шпаньол Гънър около езерото близо до дома си в Естеро, Флорида, когато алигаторът атакува от водата и сграбчва кучето, разказва Уилбанкс пред CNN.

"Излезе от водата като ракета", каза той. „Никога не съм мислил, че алигатор може да бъде толкова бърз“.

Камери, поставени от Федерация за дивата природа на Флорида и фондацията fSTOP, уловиха срещата, която показва Уилбанкс в езерото, с потопена глава, докато се опитва да хване алигатора. След това той излиза, държейки влечугото, което все още стиска кучето в челюстите си.

Мъжът се придвижва до ръба на езерото, докато се опитва да освободи кучето. В крайна сметка той успява и животното избягва.

Той не иска алигаторът да бъде заловен. „Те са част от природата и част от живота ни“, смята Ричард.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бат Мишо

    25 4 Отговор
    Сещам се за оня руски филм Особености та руския риболов дето генерала плуваше и се гмуркаше с пурата ....Явно тоя е американския му брат близнак....Хора преминали през 3-4 войни ,трудно можеш да стреснеш да спрат да правят нещо ,камо ли да пушат ....Дядо беше изкарал 2 световна и викаше е тука да падне снаряд ,няма да стана от кревата-ако ме иска бог ще ме намери , където и да бягам ,ако не ме иска и върху снаряда да легна ще оживея - после прочетох за случай на неговия фронт където войник се хвърля върху бомба паднала в бункера да спаси останалите в помещението и оживял с 260 парчета в него ....И после 1 приятелка на баба ,като се удави в локва ,почвам да се убеждавам че е бил прав дядо -кото е писано горе -пушиш не пушиш .....се в гас ....вървяла спънала се падайки на асфалта си удря главата и и в несвяст с лице в локвата и удавяне ЗАТВА ЯЖ ПИИ ПУШИ еви , щото не знаеш ко пише на тефтера за утрешната страница и коя локва те чака ,НИЩО че не пушиш
  • 3 рутина

    5 2 Отговор
    Преди време два пъти е спасявал кучето:от жената и тъщата.
  • 4 Бат Мишо

    10 2 Отговор
    Още 1 случай се сещам в подкрепа на теорията си че кото и да се шашкаш кото пише горе.....Помня и името - негов аскер аркадаш дядо викаше как да гоо забравя -Вълчан Вълчанов от село Мечка Русенско ....изкарва с него войната Драва Белене безумни касапници на фронта И СЕ ПРИБИРА НА СЕЛО ...и на прага преди да влезе пада комина и 1 от тухлите го оставя на място ....койт не вярва да провери случая, селото ви е блез и съм проверил , макар да знаех че дядо не лъже

    Коментиран от #6

  • 5 Не пишете крокодил а...............

    11 1 Отговор
    Крокодилче
  • 6 ✔️Pompev ®️

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Мишо":

    На мен пък дядо ми разправя,един се връща от война-фронта в Унгария,и от радост още в движение скача от влака на Християново и остава на място
  • 7 Блогър ката Бети от Кипар

    2 0 Отговор
    Точно това, имах предвид, забележете,, самата паст, на опасното влечуго...!
  • 8 То тва като котка големо

    3 1 Отговор
    Я викам алигатор 300 кила поне😂😂😂😂иначе хубавака каишка за ролекса ше стане от крокито
  • 9 Ако ролекс е единственото нещо

    1 0 Отговор
    Което те радва, блазе ти за срещи с клиенти, не трябва, да, се закъснява, заплащането ще бъде по. малко...! (Ръката също е важна...!)
  • 10 Един

    7 1 Отговор
    Аз като знам на какви крокодили съм бъркал та този ли
  • 11 Serj

    3 1 Отговор
    Тоя алигатор прилича на игуана.
  • 12 Лилафка крокодила

    1 0 Отговор
    Зъбите му колко са на брой..?!
  • 13 Брввисимо

    3 0 Отговор
    Браво на този ветеран..истински мъж ,а не като лайнарите от горните редове дето няма и да разберат къде им е отишло кучето. Дядката догони алигатора и го разчекна..а тия хейтъри от горе ги е страх и от мишка ако я видят на живо