Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 17:57 7 430 13

Вижте порасналата дъщеря на Фил Колинс (СНИМКИ)

  • лили колинс-
  • фил колинс-
  • актриса-
  • дъщеря

Лили Колинс е млада и успешна актриса, която от дете се изявява в киното

Вижте порасналата дъщеря на Фил Колинс (СНИМКИ) - 1
Снимки: Shutterstock

Актрисата Лили Колинс определено се стреми да избяга от сянката на гениалния си баща - световноизвестният певец Фил Колинс и да изгради своя собствена кариера. Смело можем да кажем, че се справя много успешно на този етап.

31-годишната млада и изключително красива актриса катери стълбичката на славата постепенно, но с огромни крачки. Първата си роля изиграва още когато е на 2 годинки и явно любовта ѝ към актьорската игра започва оттогава. Колинс първо следва журналистика в Южнокалифорнийския университет, но прекъсва обучението си, за да се посвети на кариерата в киното.

Вижте порасналата дъщеря на Фил Колинс (СНИМКИ)



През 2009 година има гост участие в два епизода от американския тийнейджърски сериал „90210“. През същата година изпълнява ролята на екранната дъщеря на Сандра Бълок във филма „Невидима зона“. През 2011 година участва в два филма – „Свещеник“ и „Отвлечен“. През 2012 година играе главна роля като Снежанка в игралния филм „Огледалце, огледалце“.

В „Stuck In Love" играе заедно с Кристен Бел, Логън Лерман и Стивън Кинг. През 2013 г. участва в „Учителят по английски“ редом до Джулиън Мур.

През есента на 2012 г. започват снимките на „Реликвите на смъртните: Град от кости“, където Колинс изпълнява главната роля на Клери Фрей. Филмът е екранизация по първия роман от хитовата поредица на Касандра Клеър „Реликвите на смъртните“. В него тя играе редом до Джейми Кембъл Бауър, Лена Хийди, Джонатан Рис Майърс, Кевин Зегерс, Робърт Шийън и др.



През 2013 г. снима „С любов, Роузи“ заедно със Сам Клафлин.

Една от най-драматичните и мрачни роли, която Лили Колинс изиграва е тази на Елизабет Кендъл. Кендъл е дългогодишната партньорка на един от най-ужасяващите серийни убийци, живели някога - Тед Бънди. Във филма "Изключително неморален, шокиращо зъл и гаден" Колинс си партнира със Зак Ефрон, а химията помежду им на екрана не може да се отрече. Екранизацията на живота на Бънди е дело на Netflix, а филмът е толкова реалистичен, че дори е забранен в редица държави, включително и България. Самата Елизабет Кендъл е сценарист и активен участник в правенето на филма. Сценарият дори е вдъхновен от биографичната ѝ книга за живота ѝ с Тед Бънди.

Вижте порасналата дъщеря на Фил Колинс (СНИМКИ)



Едно от най-дългоочакваните неща тази есен несъмнено беше новият сериал на стрийминг платформата Netflix – „Емили в Париж“. Зад създаването му стои продуцентът на „Сексът и градът“ – Дарън Стар. Дизайнер на костюмите е Патриша Фийлд и не е изненадващо, че тя е главният виновник за стила на главната героиня и в тази продукция.

Изящната актриса Лили Колинс влиза в ролята на Емили, младо и амбициозно момиче от Чикаго, което получава възможността да замине за една година в Париж и да работи в маркетингова компания там. Въпреки че не говори и грам френски, Емили няма търпение да заживее в града на светлините, любовта и сбъднатите мечти. Но мечтите ѝ се сблъскат със суровата реалност и още по-суровите характери на парижани. Сериалът се гледа на един дъх, а всички вече очакват с нетърпение и втория сезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Известните

    12 3 Отговор
    Раждат умни и красиви деца...!

    Коментиран от #8

  • 2 Stéphanie 🎲

    1 3 Отговор
    Ахааа 😂 момичето на Фил Колинс няма талант 👎,онова излъчване в Сексът и градът на Carrie Bradshaw 👍 сериал който спечели милиони фенове и до ден днешен ми е любим филм и сериал !!!Този път главната героиня,историята много куца ,боза 🥴🥴🥴 Чаках с нетърпение този сериал надявах се да е толкова добър както
    Сексът и градът ,разочерована съм много 👎

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 може без да иска да го изтрила или ,

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "0808":

    не знам и на мен ми изтриха видео нищо лошо нямаше просто песен ,някой да обясни ако може ?
  • 6 Не мога да дам мнение

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Stéphanie 🎲":

    за въпросния сериал, но обикновено, ако историята куца, може да се дължи и на кофти сценарий. А иначе рядко "имитациите" надминават оригинала (в случая със "Сексът и града"). Аз лично в момента гледам "The Handmaid's Tale" - тежичък е като тематика, но много добра игра на актьорите и смислен сюжет.

    Коментиран от #11

  • 7 Коментарът ти на

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "0808":

    латиница ли е бил?

    Коментиран от #13

  • 8 Умна може за красота не я виждам

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Известните":

    В това момиченце,чичо Фил беше велик но това не значе че трябва да натрапва детето си на Холивуд и наши артисти с талант без талант правят така мислих че тази традиция е само в България .

    Коментиран от #10

  • 9 Genesis

    4 1 Отговор
    Силните му години бяха като барабанист и вокалист на Дженесис, паралелно с това и първите му солови албуми. Ритмична, мелодична и енергична музика от едно друго време когато мъжете не носеха впити дънки. За съжаление в момента ходи с бастун и сигурно е на втората бутилка уиски за деня.
  • 10 Отиди

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Умна може за красота не я виждам":

    Ти тогава...!
  • 11 Stéphanie 🎲

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Не мога да дам мнение":

    Така е Сексът и града уникален митичен ,Burlesque -филм със Christina Aguilera,Cher,Cam Gigandet прекрасни артисти невероятна история ,The Devil wears Prada -Meryl Streep,Stanley Tucci 👍митични филми с прекрасни талантливи хора.
    THE SEPTEMBER ISSUE - със  Anna Wintour, Jean-Paul Gaultier, Karl Lagerfeld- документален филм.

    По -някога може сценарият да е хубав ако актрисата е кофти както например щерката Фил Колинс няма излъчване няма как да се получи ,не влагам ирония към момичето просто коментар от киноман😉мое мнение .Сигурна съм че ако беше Jennifer Lopez или някоя по хубава актриса можеше една идея по -добър сериала.
  • 12 Хасан

    2 1 Отговор
    Аз съ кефя на русото джендър до нея
  • 13 0808

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Коментарът ти на":

    Да. Написах името на песента му -Не мога да танцувам- на английски..
    ...Подлоги..Ще свършат като Блитц..