Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 14:14 11 351 25

Ева Веселинова ли е новото протеже на Маги Халваджиян?

  • ева веселинова-
  • маги халваджиян-
  • протеже-
  • btv

Амбициозната бивша „Господарка на ефира“ отправи загадъчен знак към своите фенове

Ева Веселинова успя да изплува от забравата, тегнеща над нея след Нова телевизия. Половин година след като остана без работа, тя по всяка вероятност ще се пробва в конкурентната bTV, пише в. „Уикенд“. Блондинката бе уволнена от „На кафе“ в края на миналия телевизионен сезон и до момента няма официално ново назначение. Преди дни обаче намекна, че скоро може да застане пред камерите.

Амбициозната бивша „Господарка на ефира“ отправи загадъчен знак към своите фенове, че наближава времето, в което те отново ще я гледат на екран. Тя публикува в социалните мрежа снимка, за която позира пред НДК, където все още се помещават редакциите и администрацията на bTV. И написа коментар към кадъра: „Когато откриеш пътя, животът винаги сменя посоката. А на теб нищо друго не ти остава, освен да даваш най-доброто от себе си“.

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova)

С това Ева Веселинова най-вероятно намеква, че очаква съвсем скоро посоката на живота ѝ да поеме именно към bTV. Не е изключено бившият шеф на Ева – Маги Халваджиян, също да е ударил рамо на амбициозната блондинка, препоръчвайки я на когото трябва. Преди време той направи същото и с Мария Игнатова, която също беше останала без работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриота

    61 0 Отговор
    Нe e изключeнo бившият шeф нa Eвa – Мaги Хaлвaджиян, cъщo дa e удaрил рaмo нa aмбициoзнaтa блoндинкa, прeпoръчвaйки я нa кoгoтo трябвa. Прeди врeмe тoй нaпрaви cъщoтo и c Мaрия Игнaтoвa, кoятo cъщo бeшe ocтaнaлa бeз рaбoтa.

    Абе, не се знае дали е било рамо !!!))))))

    Коментиран от #3, #7, #20

  • 2 Рай

    28 1 Отговор
    за кухавели !
  • 3 колчо

    30 0 Отговор

    До коментар #1 от "патриота":

    официално е рамо понеже е 'талантлива' а неофициално е вълчи капан...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гълъбица Гица

    34 0 Отговор
    Поредното потвърждение на пловдивския израз:Връзки,майна,връзкиии!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Behemoth

    9 3 Отговор
    Охааааа ...котьоооо...унъз брантия на Къци вицажията я изрита ,ама барабанчето си е барабанче и тезгяха си е тезгях....древна мъдрост от Урарту!
  • 9 Stéphanie 🎲

    3 18 Отговор
    Смени си телефона не си в крак с модата 😁 вече е стар 10 ката е хубав и като цвят е уникалено красиво зелено имах го същият цвят ,сменям всяка година с новия модел -Samsung Galaxy S20 Ultra 5G перфектен струва си парите .

    Коментиран от #10

  • 10 Obscure

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "Stéphanie 🎲":

    Хахаха... В крак с модата. И кво сега? Похвали се че си с нов модел телефон, така ли? На теб, както и на Ева Веселинова и Нокия с фенерче ви е много, съдейки по интелекта...

    Коментиран от #13

  • 11 цвцв

    14 1 Отговор
    има ли кой да гледа това т--о на кафе
  • 12 Джипка

    11 1 Отговор
    Ударил й е едно "рамо" с 200.
  • 13 Stéphanie 🎲

    2 17 Отговор

    До коментар #10 от "Obscure":

    БАЙ Ганчо кой за какво е учил 😂 Ти мене и нея не мисли ,тя също е учила била е в ефир 😉па и руса -русите жени винаги са с късмет .Да си станал като нея ,адвокат,нотариус ,доктор....примерно и ти ще имаш .За това живея работя за да харча твоята заплата годишно сигурно се равнява на една или айде две мои заплати на месец,в Бг .колко да земаш максимум 400,500 лв .Намали злобата няма те направи богат 😉

    Коментиран от #14, #16, #18

  • 14 Obscure

    18 1 Отговор

    До коментар #13 от "Stéphanie 🎲":

    Скъпо мое дете, ти мене не ме мисли... Близо си до цифрата. Да кажем че вземам около 1000 лв. Мисля, че е горе-долу добре за седмична заплата. Отделно със знанията и уменията си докарвам по някой лев допълнително. Освен това имам някои краткосрочни и дългосрочни инвестиции, та в тази връзка помисли чия годишна заплата е мизерна! Просто имах предвид, че не телефона те прави да изглеждаш богат, а това какви са ти приоритетите и за какво си харчиш парите... Вземи инвестирай малко от твоите в образование, знания и нещо полезно за обществото. Вместо да си купуваш всяка година нов телефон, дай за благотворителност или направи добро на някой в нужда. Нямаш идея колко добре ще се почувстваш...

    Коментиран от #15, #17

  • 15 не на благо

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Obscure":

    Тези всичките са мошеници. Да иде да купи от на някой пенсионер мед, или метла, или каквото там продава. Това ще е по-добре.
    А за инвестиции, тя няма знания. Тя е жена, нейният мъж и е "инвестицията".
  • 16 Бачо Киро

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Stéphanie 🎲":

    Олеле майко.... Като ти чета глупостите, най - много на социални помощи да караш в тази Франция.... Аре посъбери малко серията, че аман от хвалби на комплексирани бастуни в нета колко били велики....

    Коментиран от #19

  • 17 Stéphanie 🎲

    1 5 Отговор

    До коментар #14 от "Obscure":

    Ми ти си избираш друг бизнес който е рисков ,помислила съм аз даваме и под наем ...както и да ако искам мога и да не работя ,обичам парите и не пропискам възможност за повече.За другото си в грешка телефон ,кола ,телевизор при смяна на стария модел с нов продаваш веднага те парите се връщат на около 60 -70% си в загуба само просто ги завъртам 😉както и в модата стара колекция на търг веднага като топъл хляб заминават -купуваш новото и си в крак с модата .Само чантите на Хермес -Бъркин те на тях никога не им пада цена някой си влагат парите в тях както ти във акций ,книжа не разбрим точно идеята ти може и да не съм разбрала .А занаята е нещо велико не знам в кой но някой ковачи,златари....дърворезба пари трупат в чижбина .За заплатите не коминтирам отговора е ясен -дано някой ден станат на европекско ниво.
  • 18 Стефче,

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Stéphanie 🎲":

    не си обикновена кукувица, а си глупава КУКУВИЦА с много комплекси и погрешни представи за нещата от живота.
  • 19 Stéphanie 🎲

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Бачо Киро":

    Кире засрами се ,личи си че по далеко от село не излизаш и нямаш представа за живота .Пишеш да се намериш на работа колкото да не заспиш
  • 20 нашия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "патриота":

    за полвин година доста удари ще да са били-за да е сигурен като я препоръча

    Коментиран от #21

  • 21 Та да се върнем

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "нашия":

    на темата: абсолютно вярно. Тези "работи" не са безплатни.
  • 22 kick

    1 0 Отговор
    Таа поне е секси сладурана
  • 23 Сони

    1 2 Отговор
    Тая е ромка, много прилича.
  • 24 отегчен

    1 1 Отговор
    Това селско моме отново ни завира сливата си, за да я забележим.
  • 25 трой унция

    0 0 Отговор
    Защо все набутват някъде всевъзможни некадърници , като Игнатова , Раева , Веселинова ?