Last news in Fakti

5 Декември, 2020 07:00 6 640 2

Вашият хороскоп за днес, 05.12.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 05.12.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Внимавайте днес какви ги говорите. Рискувате да се скарате с приятел заради дреболии. В крайна сметка има неща, които са по-важни, трябва ли да разваляте нещо красиво, заради глупости?

Телец

Имате доста задължения и за вас този ден няма да е от най-спокойните. Важно е да организирате нещата добре, доколкото това е възможно и да намерите подходящи помощници. Не пренасяйте нервността си вкъщи, там трябва да релаксирате.

Близнаци

Недоразумения с човека, когото обичате ще развалят настроението ви за целия ден. А всъщност май твърде много драматизирате нещата, те не са толкова трагични. Опитайте да погледнете по нов начин ситуацията.

Рак

Отговорностите и задълженията ще ви дойдат в повече. Е, нещата ще се развият добре, затова няма нужда да се подтискате предварително. Бъдете оптимисти, усмихвайте се и ще разсеете напрежението.

Лъв

Толкова сте сериозни, че дори самите вие ще се стреснете. Отпуснете се, светът не е толкова страшен. В крайна сметка се оказва такъв, какъвто си го направите, така че проблемът май е в самите вас.

Дева

За жалост, невинаги работата носи достатъчно пари, май вече е време да я смените. Но пак се появява сложният избор - много пари или интересна работа почти без пари. Дилемата си е наистина сложна, обаче вие може да измислите друг вариант, кой знае.

Везни

Изглежда твърде много се надценявате и това може да ви струва скъпо. Важно е да имате самочувствие, но още по-важно е да имате реална преценка, а в последно време именно тя ви куца. Вземете мерки.

Скорпион

Ще ви се иска да избягате от всичко и от всички, но знаете, че няма да го направите. Опитайте се да погледнете на нещата под друг ъгъл и още следобяд ще имате нова концепция за решаване на проблемите. А желаещи да ви помогнат ще се намерят, просто вярвайте повече в себе си.

Стрелец

Нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората от вашия екип. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти, за явяване на изпити.

Козирог

Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата, ще ви се струва, че всички ви товарят с проблемите си. Не се потапяйте в самосъжаление, все пак сте нужни на много хора, не си позволявайте да се отчайвате, разбира се, че ще намерите най-доброто решение.

Водолей

Кроите големи планове и нищо чудно да ги осъществите. Днес ще успеете да задвижите нещо, за което отдавна си мечтаете. Само не се опитвайте да решите проблемите на всички, дайте им шанс сами да се справят.

Риби

Този ден е за изяви. Няма да минете без помощта на други хора, така че не се и опитвайте. Най-важното е да не се опитвате да оригиналничите, може да се окаже във ваш ущърб.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    днес международния ден на съпричастноста