3 Декември, 2020 09:44 3 742 9

Това са първите полуфиналисти във втория сезон на „Игри на волята"

  • игри на волята-
  • джералдин-
  • лазаринов-
  • финал-
  • състезание-
  • риалити

Джералдин и Лазаринов отпаднаха от състезанието 2 дни преди големия финал

Третият ден от финалната седмица на надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите два нови тежки сблъсъка. Двойна елиминация, последвана от последната битка за имунитет, изправи участниците пред нови предизвикателства. Петима влязоха в схватка за оставане в играта, но само трима от тях успяха да завоюват местата си – Вайс, Ваня и Йоанна.

Джералдин и Лазаринов показаха огромна воля и умения, но напуснаха приключенското риалити 2 дни преди финала.

Изпитанието, което очакваше всички номинирани на Арената, провери техните възможности в плуването, катеренето, бързината, баланса и логическото мислене. В него първоначално Ваня заемаше последното място, но впоследствие с хъс за победа навакса и зае първото място в битката. Успехът на Вайс и Йоанна при преодоляване на всички елементи по терена изчерпа свободните места сред финалистите и Джералдин и Лазаринов се превърнаха в поредните отпаднали.

„Не съжалявам абсолютно за нищо. Толкова съм благодарна, че бях тук и толкова се радвам, че успях да изживея приключението „Игри на волята”, че няма нищо, за което да съжалявам. Наистина!”, каза най-младата участничка във формата при отпадането си. „Разочарован съм, но в същото време и много щастлив и най-вече горд от себе си. Смятам, че израснах с няколко години тук и това е изживяване, което не можеш да получиш никъде и научаваш страшно много неща”, сподели своите емоции собственикът на моден бранд при напускане на Арената.

Победата в последната битка за имунитет даде възможност на един от финалистите да се класира директно на полуфиналите. В нея от играчите се изискваше да бъдат непоклатими като скали и спокойни като морето, за да достигнат до успеха. Търпението и отличният баланс помогнаха на Ваня да си спечели имунитет и място на полуфинала, а Вайс се превърна в първия номиниран.

Последният Номинационен съвет превърна Милен във втория сигурен полуфиналист, след като не получи никакви номинационни гласове край лагерния огън. Тази вечер Йоанна и Борислав ще се борят за оцеляване на Арената с Вайс в последния елиминационен сблъсък преди финалите.

Гледайте развоя в предстоящата битка от 21:00 ч. по NOVA, а в петък от 20:00 ч. не пропускайте големия финал на битката за 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стеф

    19 5 Отговор
    Игри на пъзела, не игри на волята. Поне сапунката сестри на кръстопът отчасти свърши, но джуджето е все така нагло и подмолно.

    Коментиран от #5

  • 2 Хуакин

    11 8 Отговор
    Тая ваня е наи неприятния и гнусен участник в игрите
  • 3 тъпи размисли

    4 6 Отговор
    Всички играха с името си, а Лазаринов заложи на бранда си. Но народа го чете като Лузъринов и тъй като се казва Николай, го изпрати за шаран пред Никулден. Обратно, ако Милен наистина спечели, тъй като се казва Милен Цветков няма ли да е натиск върху Съдебната система. Шеги на Съдбата...
  • 4 И аз да попитам

    5 2 Отговор
    Тоя вайс ли е, къв е що го оставиха НЕЧЕСТНО да влезе в послведните 5?! Все балалайка за чест и спортменство, а се промъкна на финала с измама. Ако не беше вадил елементите на пъзела щеше да е последен! 'ахти смешното предаване...
  • 5 Стига глупости бе

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стеф":

    На финала са Милен Боби и Ваня! Това показва че или "сценария" е добър, или ти нямаш капацитета да гледаш напред!
  • 6 Състезател

    3 2 Отговор
    Oт всички само тоя Лазаринов трябваше да спечели ама го пр е е а ха
  • 7 Състезателя

    1 2 Отговор
    За втора поредна година ли ще бутнат някой як над 100 110 килограмов да спечели а не някой 40 50 кг мъж или 40 50 кг жена
  • 8 йокин

    0 0 Отговор
    Нека не се обиждат,дамите,но ако бяха излъчили,финалистка,надали,щяха да свършат,до края на месеца.
  • 9 йокин

    0 0 Отговор
    До хуакинчо,може би аресваш,катето-йога инструктор,ски даскал.Малейййййййййййййййййййййй,представям,си детето ми да тренира,при тая.