Last news in Fakti

5 Декември, 2020 10:23 3 826 18

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята"

  • игри на волята-
  • милен-
  • победител-
  • лекар-
  • втори сезон-
  • риалити шоу-
  • игри на волята: българия

Борислав остана втори след тежка финална битка

Финалът на надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите на NOVA битка между истински титани. Последното излизане на Арената за Борислав и Милен беше съпътствано с много емоции, но и с готовност да дадат всичко от себе си, за да грабнат победата. Мениджърът клинични изпитвания успя да завоюва преднина още в началото и тя му беше достатъчна, за да се превърне в победител във втория сезон на „Игри на волята: България”.

Последните часове на претендентите за първото място в екстремното риалити бяха силно емоционални. Те се срещнаха отново с Ваня, Вайс, Йоанна, Джералдин, Лазаринов, Екатерина и Тодор. Всички се събраха край лагерния огън за едно последно гласуване. В него по-голяма част от отпадналите играчи видяха Милен като достойния победител.

Най-голямата изненада за последните двама воини се оказаха техните най-близки хора, които дойдоха, за да им окажат емоционална подкрепа на крачка от финала. Съпругата и синът на Милен и бащата на Борислав дадоха тласък на играчите за последната битка, в която трябваше да покажат най-доброто, на което са способни.

Най-сложното трасе този сезон очакваше финалистите на Арената – точност, прецизност, хладнокръвие, издръжливост и огромна воля бяха необходими за победата. Милен и Борислав стартираха заедно, но след преодоляване на първото препятствие, мерникът на състезателя по културизъм му изневери и противникът му натрупа преднина. Обратът беше възможен, но Милен се движеше уверено и се учеше от всяка грешка, а това му помогна първи да се качи по стълбата и да развее победоносно знамето на „Игри на волята: България”.

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята
Снимка: NOVA

Мениджърът клинични изпитвания е играчът с най-много победи на Арената. От първия ден в играта всички видяха в него най-голяма конкуренция – мъжете искаха да премерят сили, а жените да го победят в логическите игри. Щом влезеше в битка той се превръщаше в машина, която не може да бъде победена. Той достигаше до победите с чест и достойнство, а това му спечели уважението на всички.

„Тръгвам си от „Игри на волята” като победител. По-богат със 100 000 лв., по-богат с приятели, на които знам, че мога да разчитам и които не очаквах да намеря тук. Щастлив съм от факта, че успях да докажа на себе си, че го мога!”, каза победителят във втория сезон на приключенското риалити при напускане на Арената за последен път.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoki

    45 4 Отговор
    Очаквана бобеда на Милен за мен. Готин и достоен играч и човек. Със здраве да си ги харчи.

    Коментиран от #5

  • 2 КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС

    27 5 Отговор
    ЗДРАВИ МОМЧЕТА И ДОБРИ ЧОВЕЦИ, И ДВАМАТА ГО ЗАСЛУЖАВАХА !!! В НАПРЕДВАЩА ДЖЕНДАРИЗАЦИЯ ТЕЗИ СЦЕНИ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО ГОЛЯМА РЯДКОСТ ......ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфа Вълкът

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС":

    Здрави момчета на анаболи, особено тоя Милен като го гледам. Гаранция му трябва едно разширяване за полова мощ.

    Коментиран от #16

  • 5 Алфа Вълкът

    12 16 Отговор

    До коментар #1 от "Stoki":

    Важното е, че свършиха! Дано да пуснат някой качествен турски сериал на тяхно място!

    Коментиран от #9

  • 6 гост

    29 6 Отговор
    Достойни играчи, но май Милен е на "Ти" с баскетбола.Дали победителят не бе ясен предварително по така нареденото трасе?

    Коментиран от #7

  • 7 Алфа Чакал

    18 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    И аз си помислих ,че само баскетболист може да вкарва така.На според мен каквато и игра да беше Милен щеше да го победи и даже Боби си го знаеше.Милет е изключително здрав ,но в същото време не се държи в стил батко, което много рядко се среща.
  • 8 Асмилан

    17 7 Отговор
    Не бях гледал до сега предаването и разбирам защо направих го само заради финала .. никаква драма никакво напрежение никаква интрига по добре да гледам Том и Джери ще ми е по интересно

    Коментиран от #14

  • 9 ОПЪЛЧЕНЕЦ

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    АМУДЖА ОТ СИВИТЕ ВЪЛЦИ- БЕГАЙ В ТУРЦИЯ ДА СЕ ГЛЕДАШ ТЪПИТЕ ТУРСКИ СЕРИАЛИ!!!!!
  • 10 суперкупата

    5 1 Отговор
    Сблъскайте двете шоута. Изправете го срещу Баба Джага. Да ги видим на куидич! Рефер, разбира се ще бъде Хитър Потър.
  • 11 Анонимен

    9 1 Отговор
    Аз не съдя хората дали са здрави и силни в подобни игри и това ще е фактор за победи,а начина на мислене,как говори и се държи с останалите хора.В случая видяхте каква промяна настъпи при рибарите като се появиха други играчи различни от Нииолай6с държание и поведение на жертва и за това започнаха да печелят битки.В живота е същото,но малко са тези на които това прави впечатление.
    Да си здрав изглеждащ като културист не те прави нещо повече от другите,защото тук се иска издържливост и възможност да си адаптивен към средата в която живееш.Физическата умора е от психиката и ако си със слаба психика си загубен.
    За това бойните изкуства показаха в лицето НА Тодор И Вайс какво предимство има това,макар и за мен Вайс да беше не толкова добър психически и балансиран в определени моменти.
    Факта,че повечето от разговорите им са Извън настоящият момент и умуват кой срещу кого и каква може да е битката показва неувереност в самите хора,притеснения и страхове от неизвестното и да не живеят в настоящият момент.
    Всеки влиза я някакви филми на собственото си болно въображение и заради това много хора страдат.
    Милен да е жив и здрав и да си харчи парите с кеф.
    Заслужи си ги.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Behemoth

    3 4 Отговор
    Мениджър клинични изпитвания.....какво изпитва тая шматка точно....три месеца неплатена отпуска ли е.....нали ги виждам ,че това са Пунти Мари всичките!
  • 14 Пешо

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Асмилан":

    Боби можеше и да поспи малко.Поне за пред хората да бяхте показа ли малко спортна злоба , а парите че са разделени то е ясно.
  • 15 Лош

    2 1 Отговор
    Пакли в телевизията. На власта и на резания гела
  • 16 Алфа Хиената

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    И тебе и чакала ще ви сдавя!
  • 17 без конкуренция

    4 2 Отговор
    Голям смях,Милен нямаше конкуренция и само се разходи по трасето,което беше приготвено за една от жените.
    Голям смях,трацетата ги подготвят според това кой искат да победи,но нещо не им се получи.
  • 18 kilo

    1 0 Отговор
    Само където Милен е тренирал баскетбол, то си личеше, случаеност - не мисла.Ако Ваня беше на финал, можеше и да ги бие, амазонката беше номер 1.