Last news in Fakti

17 Декември, 2020 17:03 4 529 6

Зодиите, които оценяваме, само когато ги загубим

  • връзка-
  • раздяла-
  • зодия-
  • загуба-
  • хороскоп

Много често оценяваме важността на нещо, едва след като го загубим

Зодиите, които оценяваме, само когато ги загубим - 1
Снимка: Pixabay

Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и добър партньор, който иска само и единствено да сме щастливи заедно. Все търсим проблеми, не оценяваме това, което имаме и накрая се случва така, че можем да го изгубим. Това са 4-те зодии, които оценяваме истински, чак след като ги загубим.

ТЕЛЕЦ

Телците са зодия, която често си мислим, че ще е до нас, независимо какво се случва. Усещаме ги като много търпеливи партньори, които обаче таят много чувства в себе си и изобщо не остават във връзка, в която не са оценени подобаващо. Те са лоялни, често дават всичко от себе си, за да запазят любовта, която са намерили, но ако някой се държи лошо с тях и не оценява това какво те дават за връзката, могат много бързо да си отидат. Телците имат много качества, които никоя друга зодия не притежава. Обичат семейството си повече от всичко, борбени са, стараят се да изглеждат добре и правят всичко за човека до себе си. Жалко, че често ги оценяваме, чак когато ги изгубим.

РАК

Раците са зодия, която често остава в сянката на една връзка. Не искат много, но дават всичко от себе си. Не са претенциозни, но винаги изпипват всеки детайл. Правят много романтични изненади, стараят се да поддържат страстта на ниво и никога не забравят, че в една любов се работи много, за да се запази тя такава, каквато е. Често обаче свикваме те да ни носят на ръце и само взимаме, без да даваме нищо в замяна. Колкото и да са отдадени на връзката, Раците усещат това и след време се трупа обида и тъга. Тогава те решават, че е време да продължат напред, а празнината, която оставят не може да се запълни с нищо друго. Така че, ако имате връзка със зодия Рак, никога не подценявайте вашата роля в нея и давайте всичко от себе си!

ДЕВА

Девите са чудесни партньори. Разбира се, както всички останали, имат своите недостатъци, но доста в повече са положителните им страни. Те са много верни в любовта – изневярата за тях е немислима. Пазят честта на човека до себе си, както и собствената си, защото смятат, че изневярата представя и тях в лоша светлина. Много са отговорни, работят усърдно, за да осигурят всичко за семейството си. Освен това са и приключенци по душа – обичат емоциите, пътуванията и адреналина. Правят всяка връзка много специална, свежа и скуката в нея никога не е на дневен ред. Ако някой обаче не оцени всичките им старания, много бързо си събират багажа и дим да ги няма. Оценяваме Девите, чак когато си тръгнат, което може и да е най-голямата грешка в живота ни, защото те назад не се връщат!

КОЗИРОГ

Всички знаем, че Козирозите си имат своите недостатъци, особено когато говорим за любов. Малко са инатливи, малко са своенравни, но като изключим това – са много стойностни партньори. Винаги изслушват другия, поставят го пред себе си и често дават всичко за човека, когото наистина обичат. Никога не издават тайните във връзката си, пазят любовта, която имат от зли очи и са много предпазливи в това някой да не им отнеме щастието. Често правят малки изненади, които поддържат пламъчето на любовта живо. Когато обаче някой не оценява жестовете им, държи се с тях сякаш са даденост и не оценява това, което има до себе си, Козирозите са много категорични в решението си да си тръгнат. Разбира се, чак след като изоставеният партньор започне нова връзка, разбира какво е изгубил с Козирога и какво е имал до себе си... но тогава вече е късно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама

    8 6 Отговор
    Как се губи зодия?

    Коментиран от #2

  • 2 Удрят те с лопатата

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ама":

    И прескачат звездните знаци които ти определят съдбата! Аз тъй си ги смянях, и сега съм в зодия "Луд и палав"!

    Коментиран от #4

  • 3 Star4e

    2 4 Отговор
    Раците си намерете раци. Послушайте ме и няма да съжалявате до края на живота си.
  • 4 Брендолета

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Удрят те с лопатата":

    Прескачаш значи! Хм, а как прерипна "Огнен Рогат Овен" жена или не си попадал на истински екземпляр?
  • 5 Телец

    4 2 Отговор
    Тия Козирози лъжци развратни изневеряват и всичко крият да, изневерите добре крият.Жена и по две любовници ето защо няма да са щастливи в любовта ама никога!
  • 6 Ххх

    1 0 Отговор
    Когато изгубиш добър човек, нормално е да остане голяма празнина след него.
    И "зодията" няма никаква връзка с това.
    Сред всички има и качествени, и некачествени хора.
    Статии от този вид са повърхностне и тъповати.
    И определено няма да липсват на никого, ако ги няма.