21 Декември, 2020 11:26 7 655 9

Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимни тайни за нея

  • кейт мидълтън-
  • тайна-
  • интимно-
  • майка-
  • кралско семейство

Приближените до херцогинята разказаха каква е тя като майка

Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимни тайни за нея - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

В публичното пространство 38-годишната съпруга на британския принц Уилям – Кейт Мидълтън винаги отговаря на високия статус в кралското семейство – тя е перфектно облечена и показва безупречни обноски. В същото време малко хора знаят наистина каква е тя в ежедневието си сред близките ѝ хора, където няма куп камери и фотоапарати, които да я следят.

Наскоро приятели на херцогинята на Кеймбридж издадоха куп интимни тайни за нея. Те говориха за тази малко известна страна от живота на Кейт в интервю за списание People. В разговора те признават, че в реалния живот Кейт почти не се различава от повечето работещи майки с много деца, пише jenata.blitz.bg.

„Вкъщи Кейт е много спокойна. Резиденцията, в която живеят, е едно истинско семейно гнездо, където децата тичат наоколо, преобръщайки всичко по пътя им. Няма място за помпозност, показност и кралски задръжки.

Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимни тайни за нея

Когато видите Кейт, където няма камери, тя изглежда много уверена и понякога дори доста строга майка. Ако децата изведнъж започнат да бъдат капризни, тя им се кара“, сподели приятелка на Кейт.

Тя каза още, че в обикновения живот херцогинята на Кеймбридж почти не се гримира и предпочита прости и удобни дрехи пред дизайнерски елегантни тоалети. Точно в този небрежен ежедневен вид Кейт най-често води децата на училище.

„Рядко в ежедневието ѝ може да я видите с типичните за нея къдрици, най-често вързва косата си на опашка. На училищния паркинг тя най-често се появява по анцуг или в спортна рокля с маратонки, а лицето ѝ почти никога не е гримирано. В случай на закъснение Кейт винаги се извинява на учителите, преди децата ѝ да влязат в сградата. Това е обичайният живот на работеща майка с три деца“, категорични са приятелите на херцогинята на Кеймбридж.

Друг приятел на Кейт в интервю за същото списание каза, че тя и Уилям често прекарват почивните си дни с децата си в тяхната резиденция в Норфолк. В такива дни Мидълтън обикновено води децата за половин ден в център за развитие, където се учат да правят керамични изделия. Понякога, според познати на Кейт, херцозите на Кеймбридж прекарват вечерите си в местни кръчми, където просто се отпускат и общуват с местните жители.

„Веднъж ги чух да говорят за семейния им живот и децата, както всеки друг родител. Удивително е колко нормална и обичаща е тази двойка“, категорични са те.

Друг източник разказва, че цял екип от хора помага на Кейт Мидълтън да бъде в крак с многото ѝ задачи на майка и домакиня, но и да изпълнява кралските си задължения. Този екип включва бавачката Мария Тереза Турион Борало, която се присъединила към семейството, когато най-големият син на двойката Джордж бил само на осем месеца, и разбира се личният стилист и асистент на Кейт – Наташа Арчър.

„Ако погледнете хората около Кейт ще видите, че това е един наистина сплотен екип. Тя щеше да изчезне без Мария, Наташа и другите ѝ помощници. Те си вършат работата съвестно и Кейт ръководи процеса много успешно – да се работи с нея е истинско удоволствие. Тя е прекрасен и земен човек“, сподели вътрешен човек от Бъкингамския дворец.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 München

    14 3 Отговор
    Човекът си е Човек, Хубавото си е Хубаво!!!
  • 2 Превод за смях

    14 1 Отговор
    Кейт щяла да "изпезне" без помощта на жените около нея? Имала нормално "обичащо семейство? Не само тромаво, а направо невярно. Откъде ги взимате тези "преводачи" без всякаква грамотност и по български, и по английски? Вероятно изразът е "she would have been lost". Да знаеш как е това на нашия език и че не е буквален израз, е да знаеш поне капка какво правиш. Срам.

    Коментиран от #3

  • 3 АНОНИМЕН

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Превод за смях":

    Така е, като ползват най-калпавата версия на транслатето и не правят корекции от бързане да не ги превари някой колега и го качи пръв на сайта!
  • 4 Превод за смях

    3 0 Отговор
    С извинение за печатните грешки, не дава да редактираш, а и те поправя както си иска.
  • 5 Превода

    5 1 Отговор
    Пак събина и калпаво написана/буквално преведена статия! Там шефове няма ли да я погледнат ‘кво твори!
  • 6 Медуза

    12 1 Отговор
    Тази жена е джакпот за Бъкингамския дворец и цялата кралска фамилия. Тя ще е следващата кралица. Дано само мъжът й не стане някакъв английски лигльо и сухар. Не че сега не е такъв, но поне тя го строява да се държи като мъж.
  • 7 Село

    0 6 Отговор
    Килотите и да не са жълти между краката.
  • 8 Шамара

    2 1 Отговор
    Ама Събинче научи малко правопис! Нямаш една публикация без грешки!
  • 9 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    А ще се намерят ли и девойки , които да разкажат какъв е ВОЖД-Бойчо , когато му задоволяват човешките нужди ? Това би било интересно четиво. За злато , Мага Хари , кюлчета , пищофи , снимки , клипове , спящ тулуп !