Last news in Fakti

22 Декември, 2020 13:14 11 788 8

Съпругата на Димо от P.I.F. с трогателно послание

  • димо стоянов-
  • p.i.f.-
  • послание-
  • съпруга-
  • почина-
  • коронавирус

От група P.I.F. също се простиха с вокалиста си

Съпругата на Димо от P.I.F. с трогателно послание - 1
Снимкa: БГНЕС

Любомира Пиперова, младата съпруга на вокалиста на група P.I.F. Димо Стоянов, който загуби битката с коронавируса, написа трогателно послание във Фейсбук, след трагичната загуба.

"Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти винаги си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет наоколо, човекът, който събира и обединява хората около себе си, от където и да мине. Най-любими ми бяха сутрините, обедите и вечерите с теб. Ще се видим у дома...🖤🖤🖤

Любов моя, сърцето ми отлетя с теб. Ти винаги си бил бялата лястовица, едната птичка, която успяваше да направи пролет...

Posted by Lubomira Piperova on Monday, December 21, 2020

От група P.I.F. също се простиха с вокалиста си. Ето какво написаха от групата във Фейсбук:

"Приятели, с огромна болка споделяме, че изгубихме Димо. Той вече има „Цялото небе“ и отнесе със себе си част от нас. Благодарим на всички, готови да помогнат в тази битка, която за Димо се оказа последна. В такива моменти думите не стигат. Имаме нужда от време, за да определим посоката си. Когато сме готови, ще споделим каква е тя. Пазете се," призоваха от P.I.F.

Приятели, с огромна болка споделяме, че изгубихме Димо. Той вече има „Цялото небе“ и отнесе със себе си част от нас....

Posted by P.I.F. on Monday, December 21, 2020

Родни творци продължават да изказват съболезнования след кончината на Димо от група P.I.F.

"Липсваш, Димо... Надявам се, че някога, на друго място, отново ще играем и правим музика заедно... Отново ще си говорим, ще хапваме вкусни неща и ще се смеем с часове", написа певицата Поли Генова.

"Светъл път на прекрасната ти душа! До скоро", написа още Поли във фейсбук.

Загубата на Димо е загуба за цялата култура у нас. Почитатели и колеги почетоха Димо, споделяйки някоя от любимите песни на група P.I.F. По време на онлайн събитието "Поетите" снощи Захари Бахаров почете Димо със стихотворението на Стефан Цанев "Носете си новите дрехи, момчета".

Поклонението на Димо от P.I.F ще се отслужи утре, на 23.12.2020 в църквата Св. Седмочисленици в 11:30.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост 0

    39 37 Отговор
    Ако не изразиш"любовта и скръбта " си в интернет по-малко ли сте се обичали, госпожо? Освен това, след някоя годинка"той" ще е забравен и на негово място ще има друга"незабравима любов"!!! Ех, ех, живот!!!

    Коментиран от #8

  • 2 мандрахулник

    13 14 Отговор
    Какво поклонение? Нали е починал от корона вирус, на доста хора им е известно, че при "короната" ковчега е "специален", няма поклонение, а директно в крематориума. Или пък не е починал от корона вирус, а от нещо друго. Светла му памет на човека и творец!
  • 3 Теодоро

    22 0 Отговор
    МИР НА ДУШАТА МУ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    1 11 Отговор
    КОГАТО УМР ЕШ - ВРЪЩАШ ИЗЯДЕНОТО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ В ПРИРОДАТА И ВОДАТА И ВСИЧКИ МЕТАЛИ И МИНЕРАЛИ ...И МАЛКОТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО КОЕТО ПРИТЕЖАВАШ .... САМО КОСТИТЕ ОСТАВАТ ДЪЛГО ВРЕМЕ НЕ РАБОТЕЩИ ОТНОВО В ПРИРОДАТА !!! ЖИВИТЕ КОНСУМИРАТ ТВОИТЕ МОЛЕКУЛИ И ПРАВЯТ НОВИЯ ЖИВОТ !!!!!!!! РЕЛИ ГИИТЕ "ДА ГО Д УХ АТ " !?!?!?
  • 6 Behemoth

    3 15 Отговор
    Все си мислех ,че мъката е тиха ...а то се оказа че трябва всички да са наясно с нея ....а тоя дори не е милионер като Шарлопов...
  • 7 БКП

    0 18 Отговор
    Ураааа.
  • 8 Дейзи

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост 0":

    Не мисля , че ще е забравен,
    Като Димо- да, но като група ПИФ, не мисля.