27 Декември, 2020 14:04 6 707 7

Ето кои са 6-те най-богати и успешни зодии

  • богати-
  • зодии-
  • успешни

Телец, Рак, Лъв, Дева, Скорпион и Козирог

Ето кои са 6-те най-богати и успешни зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Според астрологията, всеки знак има своите личностни черти, както положителни, така и отрицателни, но има шест зодии, които се открояват като най-вероятно да станат богати. Всеки знак има шанс да стане богат, ако е достатъчно амбициозен, но тези шест знака имат всички способности да забогатеят и да успеят по-лесно, пише jenata.blitz.bg.

Телец

Телците може да се трогват и от малките неща в живота, но меркантилността не им е чужда. Пасището е добро за бика, ако е буйно, зелено и продуктивно, което е точното описание на това как те управляват живота си.

Тези земни същества са много рационални и практични, особено когато става въпрос за финанси.

Рак

Тихите води са най-дълбоки! Те знаят много добре какво искат от живота и че трябва да работят здраво, за да го постигнат. Лоялността и увереността им ги водят на правилното място, но с чара си обират абсолютно всички точки. Разговорите с тях са лесни. Раците са много щедри и явно при тях действа принципът "дай, за да получиш".

Лъв

Лъвовете са родени лидери. Те не могат да се откажат от това, което желаят и знаят много добре как да постигнат всичко. Уверени, лоялни и амбициозни - това са само една част от думите, които описват силния характер на лъвовете.

Дева

Девата е сред най-успешните зодиакални знаци. Тя е отдадена и не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Колкото е мила и добра, толкова е и твърдоглава. За Девата няма граници.

Скорпион

Скорпионът има вродена харизма, както всички водни знаци. Представителите на този знак могат да ви убедят във всичко, затова са и толкова успешни работници. Знаят как да използват знанията си и имат силна интуиция кога и къде да действат. Парите са просто началото, когато става въпрос за тях.

Козирог

Козирогът е много трудолюбив и пестелив, доста способен да открие собствен бизнес и да спести пари, с които да си гарантира спокойни старини.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    3 3 Отговор
    Ето на куца зодия сме се родили.
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    11 7 Отговор
    ас съм зодия ОВЕН но също се приемам за успешен човек живея в най хубавия град в БЪЛГАРИЯ град КАЗАНЛЪК и имам стабилна работа в магазин и добра приятелка така че не са само тези зодии успешни

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Docenta

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Поздравления.Само така.Не гледай какво ти казват русофилските орки от този сайт.Успех
  • 5 Лузъри&маргинали

    7 2 Отговор
    Значи останалите зодии са разорени и затънали в дългове. Това не зависи само от зодията май.
  • 6 зодия богаташ

    2 2 Отговор
    то зодии не остана
  • 7 глупости пишете

    0 0 Отговор
    Някоя куха лейка астроложка ти го е казала. Ако погледнеш списъка със 100-те най-богати хора на света, най много са представителите на зодия ВЕЗНИ!