29 Декември, 2020 14:29 5 911 11

Какъв съпруг е той според зодията

  • съпруг-
  • зодия

Телецът е най-добрият съпруг, а Водолеят – най-благородният

Какъв съпруг е той според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

Овен

Мъжът Овен е мечта за всяка жена, поне в началото. Той е романтик, пламенен и спонтанен. Знае какво искат жените, защото е и интелигентен. Той изисква висок морал от жената до себе си, но самият той не рядко търси удоволствие извън дома.

Най-големият му проблем е, че всичко бързо му омръзва. Жената до него трябва да е наистина специална, за да задържи интереса му дълго време, пише struma.bg.

Телец

Мъжът Телец е страхотен съпруг и баща. Той е нежен, добродушен и верен. Ако се случи да изневери, то е само заради физическа нужда. И то по всяка вероятност, партньорката му отказва близост.

Неговата слабост е, че е голям материалист. Преценява хората по материалните им постижения. Той самият се стреми непрекъснато към лъскав начин на живот.

Близнаци

Мъжете от този зодиакален знак не са материалисти и нямат чувство за собственост върху партньорката си. Те искат да имат свобода, но дават такава и на жената до себе си. Често се развеждат, защото трудно намират точния човек.

Тайните на вашите съпрузи от тази зодия са, че обичат флирта и жените. Мъжът Близнаци обича да флиртува, но рядко стига по-далече. Той иска просто да се увери, че е харесван, не толкова да започне тайна връзка.

Рак

С мъжа Рак се живее трудно, защото е доста сложна личност.Той лесно се привързва до степен на обсебване и изисква непрекъснато внимание. Ако се разочарова, защото не го получава, може да отиде в другата крайност – да стане ледено студен.

Мъжът Рак често не знае какво иска от жените и живота. Ако попадне на точната жена, той може да бъде много щастлив и да постигне големи успехи.

Лъв

Лъвът се жени прибързано. Той сключва брак объркан и неподготвен за това, което предстои. Тъй като е невероятно горд, никога няма да признае, че е направил грешка в избора на жена. Може да остане във връзка от отговорност и уважение, дори без любов. И това няма да му попречи да бъде грижовен и щедър.

Дева

Единствената подходяща жена за мъжа Дева е жената Дева. Такава връзка би могла да има успех. Представителите от тази зодия често остават сами, защото това е естествена характеристика на този знак.

Най-често мъжът Дева е консервативен и домошар. Той поддържа приятелски отношения в любовта, заради което губи до голяма степен страстта.

Везни

Съпругът Везни е роден съдия във всичко. Той обича да подрежда, организира и да дава мъдри съвети. Домашната атмосфера и брачният живот не му подхождат много, заради което се обвързва сериозно на по-късен етап.

Дори да намери точната жена, той ще се изкушава понякога от забранени „пътувания“. Но никога няма да заговори първи за раздяла.

Скорпион

Мъжът Скорпион обича да доминира и може да бъде ужасен перфекционист. Обременен е от съмнения и търси абсолютна вярност. Заподозре ли най-малкия намек за нелоялност, ще покаже вратата.

Стрелец

Мъжът Стрелец се нуждае от мъдра и тактична жена. Тя трябва да му дава свобода и да не го критикува за приключенския му дух. Интересът му към света е огромен и това го тласка непрекъснато навън. Трудно се задържа вкъщи, което е дразнещо за партньорката му.

Козирог

Мъжът Козирог е надежден съпруг, но понякога и много егоистичен. Може да бъде много добър, но и контролиращ. Трудно се напасва с всяка жена, затова търси „перфектната“ жена дълго време.

Водолей

Водолеят е най-благородният и честен съпруг. Той е внимателен, нежен и всеотдаен. Проблемът е веднъж да допусне някого в живота си. Пази сърцето си ревниво и се страхува да не бъде наранен. Довери ли се обаче, той се превръща в прекрасен партньор.

Риби

Мъжът Риби е нежен и внимателен съпруг, който прекарва много време у дома. Понякога губи чувство за реалност и изпада в депресия заради проблемите, с които не може да се справи. Има слабост на характера, която му пречи да постигне повече. Ако преодолее несигурността си, може наистина да сбъдне всички свои мечти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето

    1 6 Отговор
    Моя мъж си пада по лилави сочни и страстни смугли красавици ..!

    Коментиран от #2

  • 2 Лорда

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лорчето":

    Значи и ти си такава.
  • 3 Овен

    7 3 Отговор
    Макар и общо написано е много вярно! Колеги?
  • 4 Русенец

    11 3 Отговор
    От прочетеното излиза , че ЛОШИ съпрузи няма ! Ама в живота е друго.
  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 6 Отговор
    това е почти напълно вярно ас съм зодия ОВЕН и наистина съм много романтичен и спонтанен и всички жени от град КАЗАНЛЪК имат висок морал тоес това е задължително условие но не търся нищо извън дома исцяло от даден съм на приятелката си

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Телец

    2 5 Отговор
    Жените да си търсят мъж Телец това е да има повече жени за нас ;д
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Killer

    0 4 Отговор
    Това за Скорпион не е вярно.
    Ако не ни дават поводи до се съмняваме във верността ви към нас, по-добри съпрузи и бащи от нас никога няма да намерите, ако щете и цялата вселена вовеки веков да обикаляте.
    Перфекционисти сме в професията, обичаме да доминираме в кревата.
  • 10 Някой ми се присмя, как намерих моята

    1 2 Отговор
    Куза, аз му казах и той се присмя на,, тази,, или,, този,,. и каза,, А да не би,, нея,, да, са я избирали с,, конкурс,, - разбира се, че ми стана,, густо,, все пак сме от Филибето....!
  • 11 Белгиеца

    2 3 Отговор
    Сутрин съм Овен, на обед Водолей, вечер-Скорпион. Работя здраво, плющя още по-здраво, благороден съм и уважавам парите. :) Само с някои маааалки изисквания:висока,с големи...очи, малко барабанче, дълги крака,да умее да готви полугола, да носи кафето в леглото, да не страда от главоболие, да не говори много и малко да мърмори, да е финна и деликатна, да може да пази тайни и децата да обича. Да не е от добружанския край, нито от шоплука,също да не е люта македонка или върла врачанка, кротка да е-като старозагорка и много привлекателна, като бургазлийка. :) Мераклийки?