6 Януари, 2021 20:20 3 873 5

4-те зодии с кошмарни връзки

  • зодии-
  • астрология-
  • връзки-
  • отнишения-
  • зодиакални знаци

Всеки човек може да стане лош, когато брани собствените си интереси и цели

4-те зодии с кошмарни връзки - 1
Снимка: shutterstock

Понякога е по-добре да премахнем от живота си това, което ни прави нещастни, вместо да чакаме някой да дойде и да промени нещата вместо нас. Не си мислете, че любовта за вас никога повече няма да дойде, ако изпуснете това, което съдбата в момента е отредила за вас.

По-добре сега да страдате за малко, отколкото цял живот да се чудите какво ли би било, ако бяхте направили тази крачка. Търсете истинската любов, защото я заслужавате, пише сайтът iwoman.bg.

Телец

Имате късмет в много аспекти в живота ви. Радвате се на цветущо здраве, за което мнозина мечтаят. И това е страхотно! Имате добра кариера, която се развива добре и ви носи нужните доходи, така че да живеете охолно. Винаги има още накъде, знаем това – но се радвайте, малко са като вас. Семейството ви е чудесно и това ви прави истински щастливи. Но що се отнася до любовта, вие наистина нямате късмет с нея. Абсолютно винаги попадате на хора, които ви обещават всичко на този свят и така успяват да замаят ума ви, че не виждате – това са само празни приказки! Накрая оставате тъжни и самотни без нито едно изпълнено обещание. Започнете да гледате делата, не думите.

Рак

Милите Раци! Все се надяват, че ще попаднат бързо на любовта на живота им и няма да се налага да преминават през множество неуспешни и безсмислени връзки. В действителност обаче нещата не стоят точно така. И не, че Раците не избират правилния за тях човек или имат лоша преценка. Напротив! Просто имат лош късмет, който рано или късно ще ги напусне, но дотогава... ще трябва да чакат. Съветът към тях е просто да не се влюбват прекалено бързо и силно, а да видят накъде отиват нещата и след това да се вкопчват в поредната връзка.

Козирог

Козирозите могат да се похвалят с малко на брой, но много силни приятелства. Също така повечето представители на тази зодия имат сериозни професии, които са уважавани в обществото. Още нещо, за което да бъдат щастливи. В любовта обаче... връзките им все се оказват кошмарни. Понякога самите те ги правят такива с множеството си изисквания, наставления и забележки, които правят на човека до себе си. Друг път просто попадат на хора, които не искат сериозна връзка, докато самите Козирози именно за това копнеят. Хубаво е, когато един Козирог влезе в нова връзка, да поговори искрено с човека до себе си какво точно иска и на какъв етап от живота си е другият. Така ще разбере дали влиза в сериозна връзка или нещо неангажиращо, за което да се надява много, много.

Водолей

Водолеите са пословични с множеството си връзки. Те не могат да се похвалят с това, че срещат един човек на ранен етап от живота си и прекарват цялото време на света с него. Истината е, че Водолеите минават през много мимолетни връзки, докато стигнат до Единствената, която ще им донесе щастие за цял живот. Това много тормози представителите на тази зодия, защото за разлика от много други, те не искат цял живот да се забавлява и да ходят по купони. Те мечтаят за семейство и дом, спокойна среда, семейни почивки и мили моменти у дома. Не се тревожете, Водолеи, това което е ваше си ви чака! Понякога просто трябва да сте малко по-търпеливи, но това не значи, че щастието няма да дойде и при вас. Просто гледайте на нещата по-философски и ще ви е много по-лесно да изчакате голямата любов, която ще преобърне живота ви изцяло.

Всяка зодия преминава през много трудности в любовта, докато намери човека за тях. Не се тревожете – вашето си ви чака, понякога просто трябва малко време. А, дотогава просто се радвайте на свободата си. И тя е сладка, когато е за кратко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Козирог

    15 1 Отговор
    Ми накарайте вие жена ми стрелец да чисти, гледа както трябва децата и да сготви нещо ядливо..........не работи, а цъка на скапания телефон по цял ден, ама нали парите стигат........

    Коментиран от #2, #5

  • 2 от Телец

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "От Козирог":

    Може после цяла вечер да работи с тея, дето си е цъкала по телефона и затова да стигат парите
  • 3 Пак ли зодии

    2 3 Отговор
    Духовните връзки....!
  • 4 Scorpio

    4 4 Отговор
    Жена ми е стрелец и освен, че готви страхотно, гледа детето с много грижи, ноо пък и зодията ми е друга😎.. не е от изброените!
  • 5 И моята е

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "От Козирог":

    Стрелец. Нямам наблюдение за други жени стрелци, но според мен тази зодия е пълен кошмар. Нищо не правят, претенции, самочувствие, лъжи и интриги. Като кажа нещо и веднага започва да се сърди и цупи. Пълна трагедия! Хем нищо не може, хем устата и всичко знае и винаги ще ти даде акъл, а за себе си няма такъв дори.