Last news in Fakti

13 Януари, 2021 21:15 7 994 18

Свекърва написа ужасно послание на снаха си в коледната ѝ картичка

  • свекърва-
  • снаха-
  • послание-
  • коледна картичка

Възрастната жена пресметнала парите, които била похарчила за семейството на любимия си син - за мобилен телефон и електроенергия, и ги написала вместо коледни пожелания

Свекърва написа ужасно послание на снаха си в коледната ѝ картичка - 1
Снимкa: Shutterstock

Отношенията между свекървата и снахата са безкраен източник на забавни истории и вицове. Но има и други примери, които вече съвсем не са за шега. Типичен пример за безумни отношения между свекърва и снаха е случилото се с американката Никол. Тя публикувала картичка, която получила за Коледа от майката на мъжа ѝ.

Такава случка трудно би била описана дори и във виц. Заедно с готовите пожелания на картичката свекървата дописала и нещо доста шокиращо. Свекървата подходила към всичко с такъв педантизъм, че написала сумите до последния цент.

Възрастната жена пресметнала парите, които била похарчила за семейството на любимия си син - за мобилен телефон и електроенергия, и ги написала в коледната картичка на снаха ѝ.

Ето и какво гласяла самата картичка:
„112 долара и 40 цента - сметка за мобилен телефон - платено.
584 долара и 84 цента - сметка за електричество!
________
697 долара и 24 цента + подарък.
Весела Коледа!‘.

Свекърва написа ужасно послание на снаха си в коледната ѝ картичка

Публикуваният разказ от снахата станал тотален хит в мрежата и скандалната картичка била видяна от над 1,1 милиона души. Някои от жените, видели картичката на Никол, споделиха, че и те са имали сериозни проблеми със свекървите си.

„Един ден свекърва ми дръпна мъжа ми встрани и му каза, че е длъжен да ми препише половината на нашия дом, за да не получа нищо друго, когато се разведем!“; „Защо свекървите са такива?! Моята кара мъжа ми да се чувства виновен, казвайки му, че е болна и трябва да прекарва повече време с нея, а не с мен. Кара го да ходи сам за подаръци на децата ни, да ги опакова, а после да ги подарява от нейно име“ – това са само малка част от кошмарните истории, които различни жени са преживявали със свекървите си, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свекърва

    22 5 Отговор
    А па да ви носа на гръб като магарица..

    Коментиран от #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гошко

    13 1 Отговор
    Традиции, кво да ги праиш, то не може само за Ковида да се говори...
  • 4 Ироничен

    21 4 Отговор
    Бях на 27, когато първата ми жена и майка ми започнаха нещо да скърцат. Събрах ги, изръмжах, че няма да търпя женски простотии и те престанаха. Дали аз съм бил убедителен или въпросните жени - разбрани повече от другите, не знам. И двете вече не са между живите.
  • 5 Свекърва и мъж

    5 2 Отговор
    Как гордо звучи, мога да разкажа играта на такива баби Яги с ядове за мен, но и за тях, въпреки, че много рядко можеш да намериш. истински и телект свекърва - има ги...!
  • 6 Цонка снахата

    17 4 Отговор
    Съпругът ми е в Швеция,двете сме със свекито.. Отначало почти не се дишахме,но после изгладихме ръбовете.Купихме си страпон,плющим се всяка вечер и слушаме Фамилия Тоника.Щото тя е от онова поколение..

    Коментиран от #9

  • 7 Мечо Пух

    21 1 Отговор
    Всичко зависи от интелекта на двете. Свекървата е родила и възпитала младия мъж. Затова трябва да се уважава. Младата жена ще обича и роди деца на този мъж - внуци на свекървата. Трябва да се търсят общите неща. Никой не печели от разнобой в отношенията, който може да превърне в ад живота на семейството.
  • 8 Истинския мечо Пух

    6 1 Отговор
    Има ли свекърва и снаха, набори....?!
  • 9 Реалист

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Цонка снахата":

    Внимавай да не направи инфаркт:)
  • 10 Плевен даге

    8 1 Отговор
    Венелина е майстор на късия разказ,само дето някой път не се получава особено къс
  • 11 Алфа Чакал

    12 0 Отговор
    Той х.. съм го ял.Единственото решение е като заживяхме сами(въпреки ,че имаше стай за още едно семейство) и се събираме само на някой празници за да си припомним защо не живеем заедно.Иначе в началото майка ми прегръща жена ми и много се радваше.Първите 2 месеца.После усетих ,че ще стана на луд ,а тея двете постоянно ще са сърдити и изчезнахме с 300.
  • 12 До 8

    7 0 Отговор
    Питай Макрон! ;)
  • 13 Bg citizen

    3 0 Отговор
    Венелино, защо не напишеш и за тъщите, за пълнителите и др такива?!
  • 14 Бай Цвятко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Свекърва":

    Ша носиш и още как! А като ти взех боклука от вкъщи бях най-харният нали? То и аз не съм стока, ама се взехме. Е, а нА ти!
  • 15 Сянка

    3 1 Отговор
    Просто жената им казва,че подаръка,който е купила за коледа може да им се стори малък,затова е решила да им плати сметките и ги е включила към подаръка,нищо лошо,колко свекърви ще го направят това?
  • 16 Просто е:

    2 2 Отговор
    Няма мъж, няма свекърва. И живота си е песен. СВОБОДАТА Е ПО-ВАЖНА ДОРИ ОТ ЛЮБОВТА!
  • 17 незнайко

    0 0 Отговор
    Явно и там има БЕДНЯЦИ !!!
  • 18 Свекърва

    0 0 Отговор
    Кво са прайти? Ша си плащати сичко. Дан си снежната кралица?!?