Last news in Fakti

13 Януари, 2021 18:02 3 029 5

Хитринките на Дженифър Лопес за супер кожа

  • дженифър лопес-
  • кожа-
  • външен вид-
  • съвети-
  • хитрости-
  • грижа

Как латинодивата поддържа така външния си вид

Хитринките на Дженифър Лопес за супер кожа - 1
Снимка: shutterstock

Дженифър Лопес е сред световните звезди, от които можем само да се учим. Певицата тази година ще навърши 52 г., но изглежда по-добре от много млади момичета. Оказва се, че не прави нищо непосилно, което всеки от нас може да приложи в домашни условия и с нисък бюджет.

Вижте какви са хитринките на латинодивата, благодарение на които кожата ѝ е опъната и сияйна.

Диета

Каквото и да правим, първо трябва да се погрижим за тялото си отвътре, за да изглежда добре отвън. И Дженифър Лопес го знае по-добре от всеки. За певицата се знае, че не консумира захар, кофеин, алкохол, не пуши. Тренировките, твърди Лопес, също допринасят за красивото лице.

"Смятам, че пиенето на много вода, храненето с пресни храни, много плодове и зеленчуци, също се отразява добре на кожата ми", коментира още тя.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Добри гени

През 2014 г. певицата споделя, че има и страхотни гени. "Майка ми и баба ми имат много красива кожа, покрай тях и аз съм благословена с това", казва Джей Ло, но и допълва, че тези гени просто предразполагат към добра кожа, всичко останало е в грижата.

С внимание към Слънцето

Певицата неведнъж е коментирала, че приема грижата за кожата си през лятото изключително сериозно. Тя използва кремове и защити с висок фактор. Заедно с това гледа кожата ѝ да е добре хидратирана и с други продукти за кожа.

Пълноценен сън

За Дженифър Лопес сънят е от особена важност. През 2018 г. тя дори го определя като един от най-важните фактори за хубавата ѝ кожа. Тя също така е категорична - никога не си ляга с грим, като почиства кожата си в няколко стъпки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюса

    7 5 Отговор
    плюйти ва ко чакати

    Коментиран от #3

  • 2 Мераклия

    9 2 Отговор
    И с много... кекс 😍.
  • 3 Биби

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "плюса":

    А не, Дженито си го харесваме много. Хубавото си личи отдалече.
  • 4 Лора

    3 9 Отговор
    С последната снимка, малко ме разочарова Джей...!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.