Last news in Fakti

14 Януари, 2021 11:14 2 133 1

Идилия в Spice Girls - Виктория Бекъм поздрави Мел Си

  • spice girls-
  • виктория бекъм-
  • мелани си-
  • рожден ден

Последната публикация на Виктория в социалната мрежа е стара снимка, на която тя е с Мелани Си, придружена от поздравителен текст за 47-ия рожден ден на Sporty Spice

Идилия в Spice Girls - Виктория Бекъм поздрави Мел Си - 1
Снимкa: Shutterstock

От години се говори за някакво напрежение между бившите членки на групата Spice Girls и по-скоро за това, че останалите момичета се сърдят на Виктория Бекъм. Тези твърдения се засилиха още повече, след като Posh Spice отказа да се присъедини към групата при последното им турне през 2019 г.

Виктория Бекъм обаче, която от години е успешен дизайнер и майка на четири деца, както и отдадена съпруга на Дейвид Бекъм, никога не е крила симпатиите си към бившите си колежки от Spice Girls и не пропуска случай да докаже това.

Последната публикация на Виктория в социалната мрежа е стара снимка, на която тя е с Мелани Си, придружена от поздравителен текст за 47-ия рожден ден на Sporty Spice.

"Честит рожден ден на чудесната Мелани Си! Наздраве за всички прекрасни спомени, които имаме заедно! Целувки", гласи постът на госпожа Бекъм.

На снимката Виктория държи чаша вино, а Мелани я е прегърнала през кръста. И двете не крият усмивките си пред камерата.

Самата рожденичка е отговорила на поздрава на приятелката си с думите:

"Благодаря ти, любима моя! Надявам се скоро отново заедно да вдигнем тост."

Виктория използва социалната мрежа и миналата година, когато по същия начин, със стара снимка и трогателно послание, честити рождения ден на друга своя колежка от Spice Girls - Ема Бънтън.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лиляфка

    1 3 Отговор
    Свърши се и от вас...!