Last news in Fakti

14 Януари, 2021 16:57 5 768 20

Маданска напуска bTV от солидарност към любимия ѝ Венелин Петков?

  • венелин петков-
  • николета маданска-
  • водеща-
  • новини-
  • журналист

След уволнението на мъжа ѝ, журналистката също не смята да се връща в bTV

Николета Маданска няма да се върне повече в бТВ, поне според настоящите ѝ планове.

Спортната журналистка смята да напусне телевизията заради позорното уволнение на мъжа ѝ Венелин Петков. Към момента блондинката е в майчинство, заради което от медията нямат право да я съкратят. Маданска най-вероятно ще остане на щат в bTV поне година, тъй като според закона през това време получава 90% от заплатата си и може спокойно да си седи вкъщи, без да е притеснена финансово. Междувременно ще трябва да се насочи към друга медия, тъй като няма да има покровителството на Венелин. В коридорите на bTV вече дори предполагат накъде ще се насочи напористата журналистка.

Не е изключено след майчинството тя да се появи в ефира на БНТ, където майка ѝ Свобода Маданска е дългогодишен кадър и едно от емблематичните лица на спортната редакция. Самата Николета, подобно на Венелин, също не се ползва с добро име сред колегите си в bTV, както и пред новите шефове. Публична тайна е, че издигането ѝ в медията се случи благодарение на интимната ѝ връзка с Петков. Маданска бе превърната в звезда на спортния отдел и бе непрекъснато лансирана. Легенди се носят за отношението ѝ към хората. Заради връзката си с Петков Николета се държала като шефка с колегите си и била нетърпима за работа.

Именно заради нея през последните години bTV се раздели с няколко известни спортни журналисти. През 2017 изненадващо бе съкратен Йордан Георгиев, макар да бе сред любимите спортни лица на телевизията. Той бе отстранен, защото не се разбирал с Маданска. И до днес bTV може да съжалява, че изпусна и един от най-добрите си водещи - Алекси Сокачев. Журналистът работеше в bTV от самото ѝ създаване, а фактът, че е всенароден любимец не се нравел на Маданска. Блондинката искала да бъде най-известното и разпознаваемо лице на спортния отдел и била в непрекъснат конфликт със Сокачев. В крайна сметка обичаният коментатор се раздели с огромно огорчение с bTV . Така че не е изненадващ фактът, че в телевизията вдигнаха купон по случай уволнението на Венелин, пише Галерия.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хохо

    23 7 Отговор
    няма да липсват на никого, още двама безработни блогъри. Ще вдигат малко шум докато не потънат в забрава....

    Коментиран от #16, #17

  • 2 Иво

    27 3 Отговор
    Няма да ми липсва. Елена Яръмова си е супер в спорта и е много по-красива.

    Коментиран от #15

  • 3 "по собствено желание"

    12 2 Отговор
    Тъпо е да уволят жена докато е бременна, ама е го на !
  • 4 Последния Софиянец

    30 7 Отговор
    Оня ден мисирките от БТВ пак се криеха пред президентството.Отидох да ги поканя на протеста пред министерски съвет,а те побягнаха.Дръжки на микрофони.

    Коментиран от #7

  • 5 Черния таралеж

    5 6 Отговор
    Хубава двойка, но старото си личи....!
  • 6 цербер

    6 3 Отговор
    И защо? Тая красавица и сладурана няма да я гледаме. Елена Яръмова също е хубавица рошава. Две готини пу...оппаа,мацета са по-добре за мъжките очи. Мечо Пух го е казал и констатирал.
  • 7 Честито

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Ти обаче доста шеташ насам-натам из протестите. Пробивен си, ще стане някой министър от теб, а?! Ако случайно стигнеш до властта, кого първи ще облагодетелстваш...кажи де. :)

    Коментиран от #8

  • 8 Последния Софиянец

    4 13 Отговор

    До коментар #7 от "Честито":

    И Христо и Мая ми предлагат места в листите ,но отказах.Аз си имам бизнес.Всеки да прави това което разбира.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 9 чиче

    16 2 Отговор
    Тия двамата много си поверваха че са голема работа
  • 10 расмусен

    12 0 Отговор
    Двамата да отидат в Евроком и да си направят някакво предаване.
  • 11 Честито

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Стига де....хайде, не бъди скромен. Ще станеш ти министър, знам аз. Тук в махалата имаме една врачка: Станка оракула й викаме, гледа на боб, кафе, карти, чете от разни библейски книжки, та тя ми каза, че ти ще бъдеш от голямото доброутро!
  • 12 Очакващ

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Всички очакваме да настъпи промяна, да се въведе ред. Обаче какво ще правите Вие - дребните тарикати тогава? Та нали няма да можете да укривате данъци? Ще трябва да плащат а осигуровки, ще трябва да плащате компенсации на служителите си за това, което сте откраднали от тях. Силно се надявам да дойдат младите и образовани хора, които ще въведат промяната :)
  • 13 Алфа Чакал

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    То хубаво ама ,ако новата власт стигне нещата и заведенията ти трябва да отчитат оборота правилно ,пак ще протестираш да се върнат пък тези
  • 14 ШЕФА

    11 0 Отговор
    Искам да цункам Яръмова между кълките...............................
  • 15 Алфа Вълкът

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Почернили са ни турците, щом харесваме черните жени пред русите!
  • 16 да аме не

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "хохо":

    Ще липсват на младите интелигентни хора, ти тях не ги мисли - образовани и доказани професионалисти. Блогърството е част от интегрираните комуникации и е хит от години, ама явно не в панелката в орфей, дяка, в село елена или тракиец, където е мястото на селските пазачи и нереализирани и необразовани хора, които могат само да завиждат и плюят по другите.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 big

    3 1 Отговор
    Не знам каква е била истината в "кухнята" на БТВ, но съм чел доста за това и по-точно за Маданска и отношението и към нейните колеги. В случай, че това е било вярно, то причината за неговото уволнение е тя, а до колко той се е съобразявал с нея не са писали или не съм прочел. Факта, ако е вярно, че са вдигнали купон след неговото уволнение, той го е писал във фейсбук, показва, че се е съобразявал. В този случай нейното оставане там е било нежелателно и тя е предпочела сама да напусне, докато е в майчински, отколкото да я уволнят като се върне на работа!

    Коментиран от #19

  • 19 само че

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "big":

    Откъде знаеш, че това за купона е факт- това е от рубриката една жена каза, клюки, пускани от злоба и завист най-често. Венелин Петков е безспорен професионалист, наградите му МЕЖДУНАРОДНИ при това го показват много ясно. Завистта е болестно състояние и няма лечение за това.
  • 20 Разбирач

    2 0 Отговор
    А някой знае ли изобщо истината ЗАЩО уволниха Венелин Петков?
    Всички коментират нещо, за което не познават фактите.