Last news in Fakti

15 Януари, 2021 16:56 3 349 9

Ребъл Уилсън била отвлечена в Африка

  • ребъл уилсън-
  • актриса-
  • отвличане-
  • африка

Актрисата признава, че от този момент нататък вече знае как да се справя с кризи

Ребъл Уилсън била отвлечена в Африка - 1
Снимка: Shutterstock

Ребъл Уилсън спокойно може да изиграе следващия Джеймс Бонд или поне това би си помислил всеки, чул налудничавата история на актрисата, която тя разказа в предаването "Sky's Straight Talking" пред Антъни Мидълтън, познат от поредицата "Специалните сили: Кой се осмелява да спечели".

В шоуто 40-годишната звезда от "Перфектният ритъм" и бившият британски войник и настоящ телевизионен водещ се намират в Мексико, където актрисата е на почивка заедно със своя приятел и сестра си. В интервюто тя разкрива, че в миналото е била отвлечена в Африка, пише life.dir.bg.

"Случи се в провинция на Мозамбик. Не бях сама, пътувах заедно с група, като се придвижвахме с камион за добитък. Изведнъж друго превозно средство се изравни с нашето и ни принуди да спрем. От него изскочиха тежко въоръжени мъже, които ни накараха да слезем от камиона", спомня си тя.

Тя разказва, че са ги отвели в къща, където са ги държали в плен за една нощ. И въпреки че много хора биха предположили, че в подобен момент австралийката най-вероятно би се поддала на паниката, оказва се, че тя всъщност е успяла да запази впечатляващо хладнокръвие.

"Разбрах, че мога да се справям с кризисни ситуации. Бях като ръководител на екип. Когато влязохме в постройката, те ни заповядаха да седнем на земята, при което аз казах на останалите, че трябва да се хванем за ръце и да се държим силно. Страхувах се, че през нощта може да вземат някое от момичетата или нещо подобно", признава Уилсън.

За щастие нищо лошо не им се е случило. На следващата сутрин всички са били невредими, а няколко часа по-късно дори са ги освободили.

"Мъжете влязоха при нас и без каквото и да било обяснение ни казаха, че камионът ни е отвън и можем да си тръгваме. Не им се наложи да повтарят - за секунди всички се натоварихме на него и се насочихме към южноафриканската граница, до която стигнахме за няколко часа", казва Ребъл.

А каква е била причината за похищението им? Според холивудската знаменитост непознатите не са искали да ги наранят, защото са имали по-различен план.

"Мисля, че те са ни използвали за контрабанда... Да пренесем незаконни неща на дъното на возилото, вместо тях", предполага тя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ghghh

    5 3 Отговор
    слон
  • 2 GTR

    12 4 Отговор
    Този глиган са го отвлекли? А тази "новина" ще да е много важна ! А?
  • 3 То само

    16 3 Отговор
    като я видиш на първата снимка е ясно ,че освен с камион за добитък , с друго няма как да са я возили, дотук историята е достоверна...по-нататък не е сигурно! ;)

    Коментиран от #5

  • 4 Зиг Хайл

    5 0 Отговор
    За каква контрабанда става въпрос? На глигани ли..
  • 5 ГЬОТФЕРЕНА

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "То само":

    ТОЧНО ТАКА НО ВЕЧЕРТА ДЪРПАТ ТОЯ БЯС ЧЕТЕРИ НЕРЕЗА КАТРАН ЧЕРНИ С ГОЛЕМИ ПАЛАМАРКИ НЕ ГИ Е ВЪРНАЛА ВИКАЛА ЗА ОЩЕ И СУТРИН ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО КО ОТ КЪДЕ Е....

    Коментиран от #6

  • 6 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГЬОТФЕРЕНА":

    Може и по някой шамар да са апнали за слабо представяне!
  • 7 Че да бяха

    2 0 Отговор
    я сготвили поне... Можеше и луканки да си валнат от нея.
  • 8 духайдуду

    2 0 Отговор
    И тая е с нацепен и татуиран батка.
  • 9 АМАН БЕ

    2 0 Отговор
    И КОЯ Е ТАЯ ПРЪДЛА , ЧЕ НЕ РАЗБРАХ !