15 Януари, 2021 14:36 2 094 4

Бритни Спиърс е с най-краткия звезден брак

  • знаменитости-
  • звезди-
  • брак-
  • сватби-
  • бритни спиърс

Кои са другите знаменитости с най-кратки бракове в историята?

Бритни Спиърс е с най-краткия звезден брак - 1
Снимка: shutterstock

Някои бракове в Холивуд продължават векове, превръщат се във висша цел на една връзка – като тези на Кевин Бейкън с Кайра Седжуик или на Том Ханкс с Рита Уилсън. Но други знаменитости не успяват да издържат цяла година. Или дори цяла седмица. Завинаги ще бъде загадка защо някои от тези романи така внезапно приключиха. Но винаги е поучително да се припомнят 10-те най-светкавични брака в историята на Холивуд. Някои толкова кратки, че е напълно възможно да сте ги пропуснали, пише DarikNews.

10. Джим Кери и Лорън Холи (1996-1997) – 10 месеца

През 1994 г. Лорън Холи се запознава с Джим Кери по време на прослушвания за Ace Ventura: Pet Detective. Тя не получи ролята, но с времето връзката ѝ с актьора се задълбочава на снимките на „От глупав по-глупав“ и през 1996 г. те вдигат сватба.

Семейният живот трае 10 месеца, една от причините е, че Лорън се дразни да живее в сянката на далеч по-успешния си колега Джим.

9. Дженифър Лопес и Крис Джъд – 218 дни

Дженифър Лопес и танцьорът ѝ Крис Джъд се ожениха през октомври 2001 г., като издържаха заедно само осем месеца, преди да се разделят през юли 2002 г. Далеч по-малко от първия брак на Джей Ло – с Оджани Ноа, траял 13 месеца.

32-годишната тогава Дженифър Лопес подава заявление за развод 218 дни след сватбата заради „непреодолими противоречия“. Иначе сватбата си я бивало – паднала голяма веселба, и 170-те гости останали доволни.

8. Памела Андерсън и Кид Рок – 122 дни

След развода с Томи Лий, нарочената за „фатална жена“ Памела Андерсън избра друга рок звезда, но и този път всичко свърши по същия начин, и то в далеч по-кратък срок.

Таблоидните слухове изобилстваха с догадки защо двамата с Кид Рок се разделят след 4 месеца. Най-забавната от тях е, че Кид поискал развод заради нейната кратка поява в „Борат“. Далеч по-сериозна бе информацията, че Памела пометнала и след това поискала да се разделят. После Кид Рок изрази публично съмнението си в твърдението ѝ.

7. Рене Зелуегър и Кени Чесни - 4 месеца

Актрисата Рене Зелуегър и кънтри звездата Кени Чесни се срещнаха през януари 2005 г. на бенефисен концерт, а през май вече бяха семейство. Не им трябваше много, за да разберат, че бързата сватба не е най-доброто решение и четири месеца по-късно те подадоха молба за развод.

Така пред Нова година вече бяха с усещането, че бракът никога не се е случвал. Актрисата подхвърли, че бившият ѝ мъж я излъгал, но не уточни дали става дума за изневяра или за неизпълнено обещание.

6. Никълъс Кейдж и Лиза-Мари Пресли - 3 месеца

Дъщерята на Краля Елвис – Лиза-Мари Пресли, имаше зад гърба си 20-месечен брак с Майкъл Джексън от май 1994 до декември 1995 г. Тя се омъжи отново – през лятото на 2002 г. с Никълъс Кейдж.

Съжителството им трая малко повече от 3 месеца, преди да се разделят през ноември 2002 г.

5. Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис - 72 дни

Приказният брак на Ким Кардашиян с Крис Хъмфрис продължи „цели“ 72 дни. „Приказен“, защото започна със сватба за 10 милиона долара на 20 август 2011 г., преди молбата за развод на 31 октомври 2011 г. Излиза, че всеки ден от брака им е струвал по 138 888 долара.

Все пак те спечелиха 18 милиона долара за излъчване на церемонията по телевизията и продажба на ексклузивни снимки. Според по-официалните слухове двамата така и не се разбрали къде ще живеят – Ким искала в Лос Анджелис, а Крис – в щата Минесота.

Но всъщност Ким така и не простила на мъжа си, че докато тя се трудила в името на семейството в Дубай, той се развличал с непозната девойка в бара.

4. Еди Мърфи и Трейси Едмъндс - 2 седмици

Те се ожениха в Бора Бора, поради което бракът им така или иначе не беше валиден в Съединените щати. Две седмици след церемонията те пуснаха изявление до People: „След много обмисляне и обсъждане, ние заедно решихме, че ще се откажем от законна церемония, тъй като не е необходимо да дефинираме отношенията си по-нататък. Въпреки че неотдавнашният символичен съюз в Бора Бора беше представител на нашата дълбока любов, приятелство и уважение, които изпитваме един към друг на духовно ниво, ние решихме да останем приятели."

3. Кармен Електра – Денис Родман: 9 дни

Актрисата и ексцентричният баскетболист с показателния прякор Червея изкараха заедно 9 дни.

А на десетия двойката се раздели без никакви претенции един към друг – все пак 9 дни са прекалено кратък срок, за да намразиш половинката си.

2. Шер – Грег Олман: 7 дни

Певицата, явно вярвала в поговорката „клин клин избива“, затова не губила време за опознаване и ухажване, а само 3 дни след развода си със Сони Боно, вдига нова сватба – този път с Грег Олман. И един ден през 1975 г. те наемат самолет и се отправят към Вегас, за да подпишат.

Но на Шер отново не ѝ провървява: 7 дни след церемонията Грег започва да злоупотребява с дрога и алкохол, и това прелива чашата на търпението ѝ. След 7 дни тя иска са сложи край на брака, след това Олман отново я спечели след месец и двамата останаха заедно до 1977 г., когато се разделиха след издаването на дуетния им албум Allman и Woman.

1. Бритни Спиърс – Джейсън Аликзандър: 2 дни

Бритни Спиърс се обвърза за първи път на 3 януари 2004 г. в параклиса „Малката бяла сватба“ в „греховния град“ Лас Вегас с приятеля от детинство Джейсън Алън Аликзандър.

На тръгване Джейсън смятал, че двамата отиват да се позабавляват, но Бритни го изненадва с предложение за брак. Който сама анулира след 55 ч.

С интересното обяснение, че „не е разбирала действията си“. Впоследствие тя определя постъпката си като „глупава и бунтарска“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мечтател

    5 2 Отговор
    Аз бих дал всичко за 8 минути с Дженифър Лопес, на този пичага 8 месеца не са му били малко.

    Коментиран от #4

  • 3 Джим Кери

    2 1 Отговор
    Е бил женен....!
  • 4 ЕКСПЕРТА

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мечтател":

    Бритнито е номбър уан, дженито е след нея