17 Януари, 2021 07:00 7 661 0

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Няма да е най-спокойният ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 17.01.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни отколкото са. Усмихнете се, неделя е все пак.

Телец

Ще ви тормозят едни въпроси, свързани с взаимността в отношенията. Зимата май ни провокира към доста дълбоки размисли и за да не доведат те до отчаяние, най-добре търсете положителните черти. Връзките са сложно нещо, но ако влагате любов, нещата рано или късно се наместват.

Близнаци

Днес ще се притеснявате най-вече как ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на доходи. Хубав ден за практически занимания.

Рак

Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще се опитате да разчупите рутината като направите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви абсолютни ненужни. Това не е много мъдро решение, по-добре идете на концерт или на театър, така поне ще видите и чуете неща, които ще ви развълнуват.

Лъв

Ще гледате доста по-практично на света. Ще изпитвате удоволствие от простичките неща в живота. Разходките ви май ще са доста дълги днес, но за това е виновна приятната компания.

Дева

Ще сте доста самонадеяни. Това е хубаво по принцип, но не и ако нагрубявате твърде много хората заради собственото си его. Не е зле да преразгледате ценностите си. И може би егото си :)

Везни

Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да правите нещата по-спокойно.

Скорпион

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Стрелец

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

Козирог

Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.

Водолей

Няма да ви остане много време за забавления, ще трябва да действате сериозно и делово, при все, че е неделя. Обърнете по-голямо внимание на храната си - не прекалявайте.

Риби

Ще влагате твърде много емоции във всяко нещо, а това определено е изтощително. Бъдете разумни, в днешно време емоциите наистина са лукс, който не всеки може да си позволи. И все пак зависи от емоциите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА