Last news in Fakti

17 Януари, 2021 08:32 13 604 48

Канадска топ влогърка се подиграва с Андреа и Моника Валериева

  • канадска-
  • влогърка-
  • андреа-
  • моника валериева-
  • подиграва-
  • обработени-
  • снимки-
  • фотошоп

Видеото с Моника и Андреа е гледано от близо 162 хиляди души от цял свят

Резилът с прекомерно обработваните снимки на фолкдивата Андреа и първата ѝ дружка Моника Валериева стигнаха чак до Канада, пише novini.bg. Топ влогърката от Торонто и фотограф с над 10-годишна практика Шарлот Добре включи родните силиконки в позорна класация в личния си канал в социалните мрежи за най-абсурдно фалшифицирани снимки. Наред с публични личности от цял свят, които се изкушават да "пипват" снимките си, Андреа и Моника попадат в смехотворната класация за обработени кадри в социалните мрежи.

"Всичко, което заявявам в това видео, е мое мнение, но като опитен фотограф с 10-годишна работа не споделям мненията си, без да имам знанията, които да ги подкрепят", казва Шарлот.

Канадската звезда успява да открие и истинска снимка на фолкдивата, която първа се появява дори в самото начало на видеото за измамници в социалните мрежи. И наставя обработената до неузнаваемост и стругована като модел на Аушвиц певица с далеч не така рафинираната ѝ истинска визия.

"Тази... ооо, тук има огрооомна разлика, много голяма разлика. Даже не знам дали е известна, дори не знам коя е, но при положение, че явно е публична личност, все някога ще я наобиколят фенове, нали така? Е, как тогава ще я разпознаят на живо след такива обработени кадри", смее се на Андреа топ влогърката.

Видеото с Моника и Андреа е гледано от близо 162 хиляди души от цял свят, а самата Шарлот, която има над 230 хиляди последователи в социалната мрежа, не пропуска да коментира и визията на силиконката Валериева.

Моника, която е показана едновременно с кадри, които е обработила здравата в социалните мрежи, с колаж от кадри от телевизионно предаване. "Тук има кадри от нейния профил и такива от сигурно някакво риалити-шоу, често звездите от такива предавания обработват прекомерно снимките си. И да, ето и тук - това не изглежда като да е един и същ човек. Нищо лошо няма във визията ѝ и как всъщност изгежда, но категорично на живо не е това, което показва в социалните мрежи", посича Шарлот плеймейтката.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    80 15 Отговор
    Тва с влогърите вече става банално. Не разбирам кое е интересното на това да гледам как някъв кон се пули и прави "реакции"

    Коментиран от #12

  • 2 нашия

    46 25 Отговор
    тая пък е голямата работа-влог за безмислени неща-колко ли е куха самата тя

    Коментиран от #10

  • 3 Еничър

    6 17 Отговор
    Ще умрете от страх или от ваксината

    Коментиран от #39

  • 4 зоолог

    63 2 Отговор
    Абе андреа иди-дойди, ама онаа моника си е жив крокодил на два крака.
  • 5 mom4eto

    69 2 Отговор
    Ами то си е да подигравка както и целия чалга Панаир !
  • 6 Сийка

    8 10 Отговор
    Аз пък съм коуч и инфлуенсър.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай Събин

    54 2 Отговор
    Само безмозъчна може да си натика силикон в задния двор !
  • 10 обаче

    21 25 Отговор

    До коментар #2 от "нашия":

    Да ама не - затова тя има 230 хиляди последователи а ти 1 плюс и 1 минус, като плюеш по другите, това не те прави по-значим, напротив, само смешен, особено когато коментираш хора, които не познаваш и влогът като нещо, което не можеш да правиш ти самия. Който се прави, че разбира от всичко, обикновено не може нищо.

    Коментиран от #13, #22, #37

  • 11 Страничен

    38 1 Отговор
    Нещата в истинската им същност не изглеждат никак добре и за двете!
  • 12 137894

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Не, въобще не е така - ако трябва да цитирам една дума от коментара ти- "банално"- банални са подобни коментари върху неща, които не разбираш, но трябва да се изсипе помия, ей така за спорта и да се направи някой на компетентен и важен, типично за хората с високо самочувствие без покритие, които избиват комплекси по този начин.

    Коментиран от #14

  • 13 нашия

    23 9 Отговор

    До коментар #10 от "обаче":

    не плюя никого-против съм да ме занимават с малоумието на някого си -като има последователи толкова по зле за тях -значи са по кухи и от нея

    Коментиран от #16

  • 14 нашия

    13 12 Отговор

    До коментар #12 от "137894":

    защо колко компетентна и важна е тая фруцла че да формира чуждото мнение по който и да е въпрос-сигурно не може и да се изсекне нормално-писна ми от стайни специалисти

    Коментиран от #20

  • 15 Нане

    25 3 Отговор
    тъпи градски кифли я мотиката и на полето
  • 16 обаче четеш

    12 9 Отговор

    До коментар #13 от "нашия":

    Като не искаш да те занимават, не чети и съответно не гледай, ама четеш, нали - иначе как ще се почувстваш "важен" като не напишеш нещо "умно" плюейки по някого, думите "кух, кухи" които употребяваш постоянно се отнасят с пълна сила за теб самия, имайки предвид начина ти на изразяване и правописа ти. Продължавай да бълваш омраза, ако това те успокоява.

    Коментиран от #17

  • 17 нашия

    11 7 Отговор

    До коментар #16 от "обаче четеш":

    хяма как да си ми критерий за каквото и да е щом броиш 'последователи' е мрежата-последовател ще съм ти ако можеш на живо пред последователите ти да -кажеш-покажеш и докажеш това което твърдиш-аз не живея в 'мрежата' а в реалния живот

    Коментиран от #24

  • 18 888

    12 3 Отговор
    На жените само меки приказки няма да им викате че са леки и прости, за да може да стават все по тава измет, води се акция срещу свестния и нормален бял мъж от сганта дет се налага
  • 19 любител

    24 2 Отговор
    браво крайно време беше макар и някой отвън да изплюе нашите силиконови фолкаджийки миски плеймейки с две думи проститутки тъй като в БГ-то драскачите едва ли не боготворят тези боклуци.

    Коментиран от #25

  • 20 в резюме

    12 6 Отговор

    До коментар #14 от "нашия":

    Нивото пада все по-ниско, "стайни специалисти" - дори това определение е посредствено, няма такива специалисти, има такива, които не са учили и завиждат на тези, които работят с ума си, не може всички да са монтьори, сервитьори или пазачи на село - интелигентните хора нямат време за завист и злоба, но тези, които завеждат денонощно не могат да дишат без да драснат някой елементарен посредствен коментар, това осмисля съществуването им.

    Коментиран от #23

  • 21 Сплинтър

    1 5 Отговор
    Какво толкова се впечатлявате от това, че някви жени си обработвали снимките? Ами то вече има всякакви програми и приложения за снимки с всевъзможни филтри и опций. Всичко е въпрос до това как човек иска да изглежда в очите на хората. Някой си качват коригирани снимки, някой си качват естествени натурални снимки и сътветно за всеки си има последователи и фенове. Само не мога да разбера как решихте, че някоя си канадка с 200К последователя е известна и ни занимавате с глупавите и клипчета. Децата в тикток имат по двойно повече последователи освен да почнете и за тех да пишете, когато направят танц на някоя попфолк песен.
  • 22 любител

    15 1 Отговор

    До коментар #10 от "обаче":

    обаче съжалявам ама да харесваш тези силиконови проститутки явно си по тъп и от тях.не се излагай.
  • 23 нашия

    8 10 Отговор

    До коментар #20 от "в резюме":

    много нисък коефициент на интелигентност се изисква за това което прави тая мома-одумва другите хора-ако ти мислиш че това е интелигентен и умен човек -замисли се за себе си къде точно се намираш в скалата

    Коментиран от #28

  • 24 обаче да ама не

    9 4 Отговор

    До коментар #17 от "нашия":

    Самия факт, че бълваш толкова коментари, пълни с омраза и злоба и то за неща, които не разбираш, показва, че само в мрежата се чувстваш значим, в реалния живот нещата стават с учене и можене. Покажи да видим твоя влог, дори не знаеш какво е и как се прави и какво значение има, в света е тенденция, явно само на село не.
    Хората с комплекси в реалния живот са същите и във виртуалния, само че тук са " по-смели " и са " специалисти по всичко ", а на практика по нищо.

    Коментиран от #26, #27

  • 25 нашия

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "любител":

    защото при тях не е същата гмеш-че и по зле-разнасят кухота по целия свят-наще поне само тука у наше село го правят
  • 26 нашия

    4 4 Отговор

    До коментар #24 от "обаче да ама не":

    пробвам да спася ако мога и когото мога от увреждане на сивото вещество-ако искаш можеш да си помогнеш
  • 27 нашия

    8 4 Отговор

    До коментар #24 от "обаче да ама не":

    инакомислието не е злоба -но явно при тебе ако не мислиш като мен занчи си злобен е равносилно
  • 28 обаче

    2 5 Отговор

    До коментар #23 от "нашия":

    Добре, че това е твоята скала на интелигентност, а не моята.
    Това, че си научил словосъчетанието " коефициент на интелигентност" не значи, че го притежаваш - начина ти на изразяване и правописните ти грешки го показват много ясно.
    Продължавай да бълваш едни и същи коментари- нашия и любител-да нямаш раздвоение на личността, в твоя случай явно просто толкова си можеш. достатъчно време отделих на посредствеността за днес, продължавай да пишеш, явно няма какво друго по-смислено да правиш.

    Коментиран от #29

  • 29 нашия

    6 3 Отговор

    До коментар #28 от "обаче":

    когато като доводи използваш твърдения а не доказани факти по никакъв начин не доказва тезата ти-не се познаваме за да твърдиш какво разбирам и какво ещне-нали и аз мога да кажа че ти не можеш и не разбираш,но пова не е довод защото не е доказан факт-айде бегай се научи да разговаряш смислено с факти

    Коментиран от #32

  • 30 РЕалиста

    8 1 Отговор
    ами ние си я знаем андрейчето, снимки и реалност, различни неща, валериева не я видях, една приличаше на дикова ??
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 обаче да ама не

    2 4 Отговор

    До коментар #29 от "нашия":

    Това, че си научил и думата теза, не значи, че имаш такава въобще- само повтаряш едни и същи неадекватни твърдения, без смисъл, не по същество, а просто избиване на комплекси, че си компетентен в нещо, което не разбираш и това е очевидно. И поработи върху правописа си, че е по-зле от монтьор или първокласник.
  • 33 хаха

    8 3 Отговор
    Влогър - човек, който не може да работи нищо, но знае всичко за живота и пише книги, дава акъли как да се живее от прекопирани от бгмама заучени фрази.

    Коментиран от #34

  • 34 хихи

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "хаха":

    Коментатор на Влогър - човек, който никога не е изработил и поддържал влог, блог или друг вид интегрирана комуникация, но иска да изглежда компетентен, въпреки че познанията му се свеждат до писане на коментари с множество правописни грешки.
  • 35 присмял се

    6 1 Отговор
    шопа на фотошопа:-Чух,че можеш да изправяш кривите краставици.
  • 36 Алфа Вълкът

    6 5 Отговор
    Докъде ни докара чалгата, травестити да се подиграват на жените ни. Тая ми е на тяхното ниво относно визия.
  • 37 инфлуенСЪР

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "обаче":

    Опазил ме Бог от такива последователи-шилета.
    Ако намираш "работата" на така наречените влогъри-инфлуенсъри за много полезна, значи имаш ама много сериозна нужда от ваксинация.

    Коментиран от #38

  • 38 сър ама не

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "инфлуенСЪР":

    Явно бъркаш твоите нужди с моите, имаш нужда не от ваксинация, а от трансплантация, на мозък.
    СЪР, сър, колко да си сър, сър ама от харманлийските села, село Елена примерно.
  • 39 Пише

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Еничър":

    се еничар, необразовани
  • 40 С.В.

    6 1 Отговор
    Толкова всички сте "високоинтелигентни че накрая ще се избиете ако можете. И явно от бот злобно плюене май забравихте какво се коментираше. Та да ви подсетя ставаше въпрос за снимки на две жени. Колкото и да защитавате "нашите жени" ,фолкаджийките трудно могат да се нарекат жени,а най малко певици. Скоро няма да остане нищо по тях за корекция. Жалка и смешна работа и най жалкото е че самите те си вярват. След 2,3 години те наясно ли са как ще изглеждат. Все едно надут балон като изпуснеш въздуха. Наистина трябва да си много тъп, некадърен и комплексиран за да причиняваш това на тялото си. А който може да харесва такава музика и такива кърпени и готови на всичко същества само да се кълчат по сцената,наистина трябва да е на много ниско ниво,някъде под кота 0.
  • 41 Николай

    2 1 Отговор
    Кой ще работи бе мършии. Целия свят е блогъри,влогъри,инфлоенсъри и ай ти-та!

    Коментиран от #44, #45

  • 42 Левтер

    1 1 Отговор
    Това няма и да го чета дори.
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    инфлуенсър, блогър или влогър? кои изкарват повече пари и по-лесно?

    че ще ставам такъв
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 787878

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "Николай":

    Базирайки се на част от коментара ти и думата мършии, явно имаш речник на монтьор. Не може всички да сме монтьори, стани и ти нещо друго, ама се иска учене и можене.
  • 46 Гост

    1 0 Отговор
    Таз Добре добре ги подреди.
  • 47 Фен

    0 0 Отговор
    Винаги съм се чудил примерно кубратица като си качва у инстста снимките какво и се върти в главата. Кого залъгва себе си или другите. Имаше преди време 1 колаж, някой сънародник беше снимал андрея на плажа докато тя самата се снима и после приложи нейния пост от инста, е нема такава разлика. Иначе влогърството се очертава като една от топ професиите на бъдещето, могат да се правят доста добри пари и сам да си шеф, но се иска и малко акъл и да откриеш не заета ниша в ютуб
  • 48 Християн

    2 1 Отговор
    Майко мила, тази Моника без грим е много страшна. Как може да сгафиш като невинно малко мишле към устата на анаконда. Трябва да забранят гримовете.