Last news in Fakti

18 Януари, 2021 14:05 3 195 15

Димитър Маринов сподели подробности за филма с Дензъл Уошингтън (ВИДЕО)

  • димитър маринов-
  • актьор-
  • дензъл уошингтън-
  • филм

Ролята на Маринов в детективската лента е кратка

Първият българин, държал Оскар в ръцете си, разказва за участието си в нов филм с голямата холивудска звезда Дензъл Уошингтън, но и за сложната ситуация в САЩ.

„Филмът е The little thing, което е детективска терминология. Малките неща са тези, чрез които един детектив успява да хване престъпниците. Лентата е по истински случай за Ричард Рамирез. Той е тероризирал Лос Анджелис и Сан Франциско в продължение на години“, разказва Маринов пред Нова телевизия.

Освен Уошингтън, във филма играят звездите Рами Малек и Джаред Лето. Ролята на родния актьор е малка. Той се появява като гост за кратко.

Премиерата на филма е на 29 януари. Разказва се за две ченгета, които са по петите на сериен убиец (Джаред Лето). Едно от ченгетата, Дийк (Дензъл Уошингтън), е прегорял в работата областен заместник-шериф, който е в екип със следователя от отдела в Лос Анджелис детектив Бакстър (Рами Малек). Дийк има свръхестествено точен нюх за "малките неща", но желанието му да заобикаля правилата въвлича Бакстър в голяма вътрешна дилема.

За работата си с Дензъл Уошингтън, Маринов разкри любопитни подробности, като например, че е имал доста специални изисквания. Казва, че да играеш с Дензъл е трудно.

"Това е един уникален човек. Той е изключително съсредоточен", допълни Маринов и обясни, че още когато е пристигнал да снима, в караваната, която е била за него, е имал списък с правилата за работа с Дензъл Уошингтън.

"Телефонът ми беше взет - изключен и заключен. Щом пристигна на снимачната площадка и Дензъл Уошингтън влезе, нямам право да го поздравя, нямам право да направя контакт с него, докато той не направи контакт с мен. Нямам право да се доближавам на разстояние по-малко от шест метра от него, ако той не пожелае. Нямам право да го гледам директно в очите, докато репетираме и да му задавам въпроси. Ако имам въпрос трябва да го задам или на режисьора или на асистента му и той ще ми отговори или директно или чрез тях", разказва Маринов.

Той е трябвало да бъде на снимачната площадка минимум 10 минути преди Дензъл Уошингтън и да бъде готов за работа. По време на снимките не е имало шеги и закачки с Уошингтън, докато с Рами Малек са разговаряли приятелски.

За размириците в Америка, той коментира, че е въпрос на гледна точка. "Политиката си е политика, но нормалният човек си живее по своя начин. Има напрежение, положението е напрегнато, но Съединените щати са страна, която много пъти е била в такава ситуация", коментира Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 9 Отговор
    Тоя са го наели само, защото има правилна форма на носа и взима по-малко от евреите.

    Коментиран от #7

  • 2 хаха

    4 8 Отговор
    Нека комунистите започнат да плюят сега.
  • 3 BLM

    10 4 Отговор
    Афроамериканците са силно дискриминирани. На този сигурно му се е налагало да му пере и чорапите на Дензи.
  • 4 смачкан Ганьо

    17 1 Отговор
    Този Вашингтон се е взел за алабамски плантатор на памук май.
  • 5 Румен

    26 1 Отговор
    Харесвах Дензел, но кат чух Маринов повече никога няма да гледам филми с него.Такова високомерие може да има само една печка в Америка. Нямам думи.

    Коментиран от #14

  • 6 Нещо им куца,

    4 0 Отговор
    На, тези с това име.....!
  • 7 боян

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Той е евреин. Играл е в соцкиното. Дори доста главна роля в чехословашки детски филм, с актьори и финасиране и от българите. Той е влюбен в чехкинчето, и е най-главен от българите.
  • 8 Евреин, турчин, българин, арменец

    5 0 Отговор
    Какво значение има, след като не струваш и пукнат грош....! (Който желае, мога да му отговоря и на това....!)
  • 9 гост

    4 0 Отговор
    Тоя тъмния се има за бок бе които знае турски ще разбере намека
  • 10 Напоследък

    1 0 Отговор
    Много се, смятат за бок затова са много,, харесвани,,.....!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Румен

    2 0 Отговор
    Маринов, нямаш ли пистолет. В упътването не пише за него. А, и ще станеш по известен
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 не думай

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Румен":

    и аз така.......тотално ми падна в очите,тоя дензъл......
  • 15 хахахах

    1 0 Отговор
    В едно интервю казва - аз съм българин, но после и евреин /по баща/. Така че този нос хич не е случаен :-)