22 Януари, 2021 19:32 5 372 8

Годината ще разбие сърцето на тези 3 зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • разбито сърце-
  • астрология-
  • 2021

Според астролозите любовните разочарования ще връхлитат представителите им

Годината ще разбие сърцето на тези 3 зодии - 1
Снимка: shutterstock

Някои хора смятат, че астрологията е далеч от науката и дневният, седмичният или годишният хороскоп граничат повече с "врели-некипели", отколкото с реалността. Въпреки това някои хора са на мнение, че зодиакалният знак на човек може да разкаже много за неговата личност и предпочитания. Например, можете да разберете дали ще сте щастливи или нещастни в любовта и на кои свои качества трябва да наблегнете, за да мине за вас успешно 2021 г.

Вашата зодия също може да ви помогне донякъде да предскажете бъдещето, например когато става въпрос за любов.

Според сайта Elite Daily има три зодии, които рискуват сърцето им да бъде разбито тази година. Вижте кои са те:

Везни
Везните високо ценят баланса и вътрешната хармония. Ето защо те мразят хаоса и липсата на яснота, но за съжаление точно това ви очаква тази година. Връзката ви може да се сгромоляса и няма да разберете какво е причинило това. Ако сте самотни, не сте сигурни къде се намирате и имате проблеми с осмислянето на чувствата си, опитайте да погледнете ситуацията от разстояние, за да намерите отново вътрешната хармония.

Близнаци
Влюбеният Близнак има тенденция да се съобразява с желанията и нуждите на човека, когото обича, и да променя целия си живот за него. Това ще се отрази тази година и наистина ще трябва останат сами и да отделят време за себе си. Това е годината за себеоткриване и любовта ще бъде на второ място. Жалко? Може би, но сродната душа може да почака малко. Имате връзка, която не протича съвсем гладко? Опитайте да направите още някои неща за себе си.

Скорпион
Тази година може най-вероятно ще се наложи да нараните някой, когото обичате. Ето защо е крайно време да почистите къщата: ще трябва да се сбогувате с някои хора и някои неща. Това сладко плюшено мече, което ти даде бившия? Изхвърли го. Имате връзка човек, който не иска да се обвърже сериозно? Спрете веднага! Само като направите тези неща, ще можете да продължите в живота и любовта.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Везна

    14 1 Отговор
    Притесних се! Айде, местим...
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 4 Отговор
    ас съм зодия ОВЕН и много се радвам че не съм срет зодиите на които ще им расбият сърцето защото тази година ще ми е исключително важна тъй като мисля да предложа брак на приятелката ми прес нея дано имам късмет
  • 3 София

    5 3 Отговор
    Здравей Казанлък , коя зодия е приятелката ти, че като преброи правописните ти грешки , ще ти откаже.

    Коментиран от #6

  • 4 Абракадабра

    3 0 Отговор
    Оле, ще ми разбият сърцето тази година, дай Боже всеки му. Не съм се влюбвал истински от 30г. Ура, очертава се добра година.

    Коментиран от #7

  • 5 коко

    1 0 Отговор
    аз съм зодия рак - от 1 месец следя статиите за зодиите в този сайт - нито ще ми разбиват сърцето, нито ще печеля пари, нито ще имам беди, нито хубаво. тотално са ме отписали тук...ае драснете нещо и за мене бе, и аз човек да се почубствам.

    Коментиран от #8

  • 6 ГРАД КАЗАНЛЪК

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "София":

    тя е зодия ВОДОЛЕЙ и дано не ми откаже тя наистина е исключителна жена и преди няколко години дори участва в конкурса мис КАЗАНЛЪШКА РОЗА и завърши на 12 място което е невероятен успех но все пак и ас имам стабилна работа в МАГАЗИНА на братовчет ми кола страхотен романтик съм и интелигентен спорет мен сме идеалната двойка и дано се оженим
  • 7 хохохо

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Абракадабра":

    Евала, пич!
  • 8 Мими

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "коко":

    И аз съм "раче", чудя се как ще изкарам тази година 😀