Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 14:33 1 685 3

Род Стюарт и синът му се измъкват със споразумение след бой с охранител

  • род стюарт-
  • музикант-
  • син-
  • съдебо споразумение-
  • побой-
  • охранител

Световноизвестният изпълнител ударил гарда с юмрук в ребрата

Род Стюарт и синът му се измъкват със споразумение след бой с охранител - 1
Снимка: shutterstock

Британската рокзвезда Род Стюарт и синът му са договорили извънсъдебно споразумение с прокуратурата по обвиненията, че са нападнали охранител по време на свада при опит да влязат на частно парти в хотел в Палм Бийч в навечерието на 2020 г., съобщи адвокатът на Стюарт, цитиран от международните информационни агенции.

Според адвоката им Род и Шон Стюарт няма да бъдат съдени за инцидента, писа "Саут Флорида СънСентинел".

Адвокат Гай Фронстин преговарял по споразумението с помощник щатския прокурор Закари О'Нийл. Адвокат Александра Антоначи каза пред изданието от името на Фронстин, че изглежда всичко вече е договорено и остава да се оформят документите.

От прокуратурата не са съобщили официално за постигнато споразумение, но казаха, че се водят преговори.

Охранителят Джеси Диксън е заявил пред полицията, че Стюарт и семейството му се опитали да влязат на частно парти, на което не били поканени. Когато достъпът им бил отказан, станали шумни и опитали да направят скандал. Диксън сложил ръка на гърдите на Шон Стюарт и му казал да отстъпи и да направи място, след което 40-годишният син на рокзвездата долепил лице до неговото и го блъснал. Род Стюарт ударил Диксън в областта на ребрата с юмрук, сочи полицейският доклад.

Шон Стюарт тогава отрече да е блъснал Диксън. Според версията на Род Стюарт инцидентът е предизвикан от несговорчивостта на охранителя. Той твърди, че не го е ударил нарочно и му се е извинил.

Полицай Стивън Манчино е прегледал записите от охранителните камери в хотела и определил, че Стюарт първи са проявили агресия. Двама служители на хотела са потвърдили, че Шон Стюарт е блъснал Диксън и Род Стюарт го е ударил.

Съдебно заседание е насрочено за 26 март.

Род Стюарт, който е на 76 г., е известен с хитове като "Maggie May'' и "Tonight's the Night.'' Той бе удостоен с рицарско звание от кралица Елизабет Втора през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    5 2 Отговор
    Род открай време си обича подобни изяви,но не остаря ли вече за такива физически упражнения?
  • 2 324

    3 3 Отговор
    "Старци бият охранители?" Тръгнал дядо на купон!
  • 3 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    Род Стюарт ще се бие с охранители ?