Last news in Fakti

12 Декември, 2012 11:05 1 087 0

Виктория се присъедини към Spice Girls

  • виктория бекъм-
  • spice girls-
  • мюзикъл

Виктория Бекъм най-накрая се  присъедини към приятелките си от групата Spice Girls. Събитието стана факт във вторник вечерта, когато бе представянето на мюзикъла – „Viva Forever” съобщи „Дейли Мейл”.

Изненадващо или не, Виктория пристигна с голямо закъснение, позирайки за снимки единствено със семейството си  на червения килим. Дизайнерката не пожела да застане пред обективите заедно с момичетата, с които пя на една сцена – Гери, Еми, Мелани Браун и Мелани  Чисхолм.

Вик оправда закъснението си … с голям трафик. Тя каза, че е попаднала в задръстване и това била причината да се появи на събитието с известно закъснение.

Spice Girls излязоха на сцената на театър „Пикадили” хванати за ръце, като се възползваха да кажат няколко думи за мюзикъла.

„Има толкова много хора, на които искам да благодаря. Благодаря на всички вие, които сте тук и най-вече благодаря на актьорския състав.”, бяха думите на Мел Чисхолм.

Въпреки, че останалите момичета се смееха на сцената на шеговитите изказвания, то Пош Спайс прикриваше лицето си с ръка, показвайки, че сякаш изпитва срам, че се намира точно там в този момент.

„Благодаря на г-н Сандърс, както и на продуцента Джуди Краймър, но най-много съм благодарна на семейството ми за това, че е тук. Обичам ви…всички вас!”, бяха думите на Виктория Бекъм.

Дали момичетата от Spice Girls  са се почувствали обидени, че е трябвало да вървят по червения килим, като четворка, а тяхната колежка е предпо1ела да позира за снимки със своите синове и съпруга си Дейвид Бекъм… не се знае.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА