Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 14:33 4 758 13

Тодор се закани: Ще спра "Игри на волята"

  • счупена кост на стъпалото-
  • игри на волята-
  • тодор желязков-
  • закана-
  • травма

Участникът в шоуто счупил кост на стъпалото, която не била снимана на рентген

Да няма трети сезон на "Игри на волята“ или той да не бъде реализиран от същите продуценти – това е каузата, зад която стои спортистът с криминално минало Тодор Желязков, след като получи покана за доброволно изплащане на 100 000 лв. В близо двучасово включване на живо в социалните мрежи участникът във втория сезон на предаването разказа своята гледна точка от скандала, като съобщи, че е подал сигнал до оригиналната продукция в Колумбия и очаква в скоро време становище от там, пише вестник "Монитор".

"Искам да спрат с лъжите към обикновените хора, че това ще бъде трамплин за тях в живота“, обясни Желязков, чиито откровения онлайн бяха водени от Петър Низамов. Спортистът обяви, че няма да изплати въпросните 100 хиляди лева, поискани му заради нарушаване на договора. По думите му, документът бил неясен. Тодор не успял и да го изчете детайлно преди да го подпише. Така, по думите му, той разбрал, че наградният фонд е намалял двойно в сравнение с първия сезон едва при пристигането на терен. Според Желязков и Низамов до съд няма да се стигне. Нещо повече, Тодор обяви, че има основание самият той да заведе дело срещу "Игри на волята“, тъй като си тръгнал от шоуто със "средна телесна повреда“.

Става дума за счупена кост на стъпалото, която не била снимана на рентген въпреки призивите на медиците на терен, обяснява Желязков.

"Не му е дадено правото на информиран избор – да разбере каква е травмата му и да прецени дали иска да остане в предаването“, допълва още Низамов. Вследствие на това пък Желязков изпитва и по-дългосрочни вреди, съобщава самият той.

"От тогава нито едно състезание не ми върви. Едно отказах, а на други 2 съм несигурен и ме боли“, казва той, уточнявайки че според него костта е зараснала накриво. Желязков не скри разочарованието си от използването на прекалено много пъзели в игрите на Арената, като именно логическите задачи помагали според него на продуцентите да манипулират крайния резултат. Тодор не пропусна да спомене и проблематичния пъзел, който му донесе победа срещу Влади на елиминационната битка.

Той обясни, че е разбрал, че не го е наредил правилно едва след като изгледал въпросния епизод у дома. За сметка на това пък предварително знаел изхода от сблъсъка му с Катя и Йоанна. "Знаех още преди да отидем на битката. Подшушнато ми беше задкулисно“, обяви той по повод битката, заради която се раздели с "Игри на волята“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Процесор Вучков

    26 3 Отговор
    Каза Бургаската батка

    Коментиран от #5

  • 2 фалшив рейтинг

    36 5 Отговор
    Предаването не се гледаше ,беше с фалшив рейтинг на пеевска медия
  • 3 Jelezo

    31 5 Отговор
    На Тодор не му ли беше ясно, че това е режисирано шоу преди да влезе?
  • 4 бай онзи

    29 2 Отговор
    пхахахаа надрусаняка перата - новоизлюпен "правист" и табуретката се правят на умни :)))) за 100к толкова адвокати ще ви вкарат в г*зовете че :))))
  • 5 гост

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "Процесор Вучков":

    Тоя е готов за заместник председател и министър на културата в партията на Слафчо чалгара !

    Коментиран от #9

  • 6 Стеф

    19 17 Отговор
    Тодор може да си има недостатъци като човек, но беше очевидно че предаването и битките в него са нагласени според необходимия сценарий.
  • 7 ДИМО ПЕДАЛCKИ

    2 5 Отговор
    Искаме си минута ми е много.нема време!искаме книги с твърда корица!ами сега!АЗ съм шампиона !!!!😬
  • 8 Шпек

    19 2 Отговор
    Бургаският Ром жител на кв.Комлука може да се отнесе и до съда в Страсбург по правата на малцинствата.
  • 9 Фончо 2

    22 5 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Не знам при Слави, но сега при Боко са само такива.
  • 10 гошо

    13 1 Отговор
    селяндур си и такъф ще си останеш
  • 11 dffsd

    3 8 Отговор
    Пич е Тошето и е прав, дано да успее да си получи обезщетението! Но за пъзелите не е прав, това не е шамионат по жиу-жицу или ММА все пак. Трябва и жените да имат равен шанс, иначе никой няма да е толкова луд да гледа коч къмпани 3 месеца освен Бай Евгени Минч.
  • 12 Пурко

    5 1 Отговор
    Всички са нагласени, а не само това медийно недоразумение! В измислената Ферма нали така продуцентите спасяваха всеки път онази никаквица актрисата като решаваше винаги в последния момент пъзелите! Елементарно Уотсън!
  • 13 Ффончос шофиора с джипката

    1 0 Отговор
    Тоя нещастник Тошо ,се размина с Макаренкото на бившия полицай ,който разстреля като куче неговата дружка ....