Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 13:56 8 955 21

Юлиян Константинов пропял отново след развода

  • юлиан константинов-
  • развод-
  • певец-
  • оперни певци

Певецът разкри повече за развода си и какво се е случило след него

Юлиян Константинов пропял отново след развода - 1
Снимка: БГНЕС

Юлиян Константинов се е разделил с жена си Юлия, с която се срещат преди повече от 30 години и имат двама сина. Тази новина изненада всички миналото лято, след като оперният певец сам я обяви, уж между другото, в предаването „На кафе”, където е част от панела на шоуто. Съвсем логично последваха публикации по темата, не бяха спестени и догадките за причините, сред които най-тиражираната бе изневяра от страна на Юлиян, пише Хотарена.

В края на миналата година, в свое подробно интервю Константинов внесе малко яснота по темата. Покрай другите въпроси, които коментира, оперният певец призна, че отдавна е разтрогнал брака си. „Случват се такива неща, но пък има и някои много положителни неща от това нещо, защото аз де факто пропях в момента, в който вече не живеехме заедно... Пропях с гласа, който беше моят глас. Не знам как се случи, но се случи”, каза Юлиян с усмивка.

Той „възвръща” гласа си преди около две години и половина, от което става ясно кога се е развел. Бившата съпруга на музиканта Юлия винаги е страняла от медиите, като последно се знае, че има свой бизнес. Юлиян пък, който преди повече от 10 години прекрати кариерата си в операта, се изявяваше в различни тв формати, а днес отново се е амбицирал да пее на престижни сцени.

За лош късмет, тъкмо когато се зае да връща позициите си в операта, светът бе връхлетян от пандемия. Той прекратява кариерата си по ред причини, сред които е и тази да се установи в родината със семейството си и да бъдат повече време заедно. До преди това Юлиян непрекъснато пътува, а половинката му още от самото начало го следва навсякъде. Изнасял е представления в „Ла Скала” в Милано, „Метрополитън опера” в Ню Йорк, „Ковънт Гардън”, оперите във Виена, Париж, Рим, Берлин, Барселона, Мадрид, Женева, Токио, Тел Авив, Рио де Жанейро, Буенос Айрес, Хюстън и др.

„За тази професия човек трябва да си е самодостатъчен. Да обича прекалено много себе си. Не трябва да се интересува, че всеки месец е на различно място. Няма дом, почти навсякъде е чужденец. Това е едната страна, другата е, че ми мина спортния хъс”, споделя Юлиян Константинов. До преди развода обаче, е изтъквал, че зад решението му стои и желанието му да е със семейството си.

В следващите години той се изявява в телевизията. Между 2010 г. и 2019 г. участва в „Байландо”, „Аз обичам България”, „Биг Брадър”, панелист е в „На кафе”, а в „Маскираният певец” влиза в ролята на Шотландецът. Покрай тези занимавания, Юлиян пробва да се завърне на оперната сцена, но вече не можел да пее по същия начин. Трябвало да мине доста време и да положи не малко усилия, за да се върне в състоянието, в което бил готов наистина пак да пее. Това се случило малко след раздялата с жена му. Оперният певец се надява, че скоро ще може да възстанови бляскавата си кариера.

Освен това, той е отдаден родител. Единият му син се е насочил към волейбола и мечтае да бъде професионален спортист, като вуйчо си Пламен Константинов. Другият син на Юлиян учи екология и работи в сайт. Гордият татко не иска да влияе на изборите им. Не знае дали това е правилно, но не желае да ги кара да правят неща, които не са им на сърце. „Трудно е да си родител. За щастие децата са ми прекрасни”, казва Юлиян Константинов.

Музикантът признава, че е загубил гласа си малко след като прекратил кариерата си. „Мисля, че до голяма степен проблемът беше на психогенна основа. Обиколих много лекари, всички възможни специалисти в тази област у нас и 95% от тях не намираха абсолютно никаква причина за състоянието ми. Останалите 5% заявиха директно, че трябва да се оперирам. Естествено, не ги послушах и слава Богу, но наистина имаше период, в който беше изключително трудно от моето гърло да произведа глас”, разказвал е Юлиян.

Той успява да се възстанови, но пък среща предизвикателството да си върне формат, в която е бил преди. Сред причините, които е споменава, е че дълго време не е пял, но като че ли най-вече става дума за нагласа. „Най-трудното нещо, което човек може да контролира, е самият себе си. Наистина имах кошмарни години в опит да работя с пеенето отново. Хората имат и очаквания, и ако ги разочароваш, ще бъдат много жестоки с теб. Минах през целия кошмар да не пееш добре, а да искаш да пропееш. Това ми костваше и продължава да ми коства много нерви и усилия”, казва той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    24 3 Отговор
    Значи е на път и да обърне резбата!
  • 2 В немилост

    13 3 Отговор
    Е този...!
  • 3 карузо

    19 2 Отговор
    Пинтия,трябваше и да почерпи даже!
  • 4 Гост

    23 1 Отговор
    Да не би да се е залюбил с Гала.... или с Патрашкова?!

    Коментиран от #7

  • 5 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    35 2 Отговор
    Много противен тип...
  • 6 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    25 2 Отговор
    Много противен тип...
  • 7 карузо

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    със Беновска
  • 8 сара

    27 2 Отговор
    Този паркетен "лъв" е мъжката Гала.
  • 9 сара

    22 1 Отговор
    Този паркетен "лъв" е мъжката Гала.
  • 10 яъьяъ

    33 1 Отговор
    Доста противно излъчване има. Освен това кариера на тия години - хм-хм. По-добре да разучи още плетки и сплетни за На боза при Галунка.
  • 11 шефа

    28 1 Отговор
    Факта че този работи при Гана говори достатъчно какъв смотаняк е.Срам,вземи се скрии някъде Ве клоун.
  • 12 Емил

    20 1 Отговор
    Тоя па кой е?!

    Коментиран от #16

  • 13 арес

    20 1 Отговор
    ЮлиянА,оти не напрайте с Просташкова един дует ке утепате рибата бе,а ако включите и Гала Поразяващата уста с жена и Стефка концерт на стадион Юнак в кърпа ви е вързан ха,ха,ха палячоооооооооооо.
  • 14 Няма

    2 0 Отговор
    ли кой да и каже на Събинка, че се изнасят куфари, а в представления се участва. Е, поне елементарна обща интелигентност. Иначе, едно време се "изнасяха" селски вечеринки от самодейци.
  • 15 абе мани

    22 1 Отговор
    Певец, който не пее. Водеща Гала, която може да води само кози /евентуално/. Те такъв ни е випа.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ЗНАМ ЕДИН ДЕТО Е

    12 3 Отговор
    Е.АЛ ТОА ДЖЕНДЪР...
  • 18 доньо

    14 1 Отговор
    какво пеене тоя го изгониха от хора на варненската опера поради несправяне всички във варна го знаят като мошенник връзкар а не като певец той като говори фалшиво говори а като запее всички си запушват ушите
  • 19 Зорица

    14 1 Отговор
    Ужасно противен мъж!
  • 20 еоьяаояаояао

    11 1 Отговор
    Скрийте го тоя, от грозотата му получих уплах.
  • 21 Пурко

    10 0 Отговор
    По-добре да не беше се развеждал!!!