Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 11:12 6 568 21

Емилия се появи с огнена нова визия в национален ефир

  • емилия-
  • поп фолк певица-
  • нова визия-
  • външен вид-
  • промени

Научих да обичам себе си и да харесвам дори недостатъците си, споделя в последното си интервю певицата

Поп фолк певицата Емилия се появи в национален ефир и привлече вниманието на аудиторията с нова визия, огнено червен аутфит и широка усмивка.

Звездата на "Пайнер" посреща 2021 година с по-тъмен нюанс на косата и къса подстрижка, а феновете и са категорични, че промяната много и отива.

Емилия е рожденичка на 21 март и се надява наред с празника си да доведе първа пролет. "Тази година се надявам да имам възможността поне малко да празнувам. Не съм от хората, на които им липсват купони. Накупонясвала съм се толкова много години, но пък до момента никога не съм почивала за толкова дълъг период от време."

В интервюто си пред Нова телевизия тя споделя, че напредването на възрастта не я притеснява до известна степен.

"Новите 60 години са новите 40 или 40 години са новите 20 , така че ако една жена се грижи за себе си - с подходящите хора, с подходящата козметика, ако бъдеш умерен във всичко, което правиш и ако се отнасяш прецизно към себе си, мисля, че дълго време може да се запазиш млад. Аз се научих да обичам себе си и да харесвам дори недостатъците си." - категорична е изпълнителката.

Тя разказва още, че покрай пандемията е взела да се увлича по социалните мрежи и особено по Instagram.

"Когато моята кариера започна тези неща не съществуваха. Тогава живият контакт беше начина да се свържеш с хората и да направиш нещо. Сега може да публикуваш една снимка и да кажеш много неща, които искаш. В пандемията преоцених социалните мрежи, защото това е единствения начин да бъда по-близо до публиката си и да пея. Ако виртуалният свят не съществува, това щеше да осакати нас - изпълнителите." - казва Емилия.

Тя споделя още, че в момента има времето да поддържа сама всичките си профили, да качва постове и да отговаря лично на съобщенията на феновете си.

На въпроса дали среща повече обич или омраза в мрежата, Емилия отговаря, че е от изпълнителите, които през годините са били доста хулени и вече е свикнала.

"По-тежко е, когато медиите те дъвчат, отколкото почитателите, защото те са много по-меки в изказванията и публикуват градивни коментари. Няма я тази злоба, която преди години я имаше по жълтите вестници. Много грозни статии съм чела и за себе си и за мои колеги. Сега няма такъв голям хейт, какъвто преди се изливаше в пресата."

Певицата коментира, че си спомня за много лоши писания по неин адрес, но не се е притеснявала за себе си, а по скоро за своите близки и за родителите си.

Съвсем наскоро звездата на "Пайнер" пусна и нова песен, която е изцяло на английски език, а по-голямата част от феновете и не одобриха този проект, твърдейки, че бяга от стила си.

"Не бягам от себе си, напротив. Аз обичам поп фолк музиката - това е нещото, което ме е направило Емилия, това е моят дом. Тя ми взе много, но и много ми даде. Подготвила съм няколко фолк парчета, тъй като смятам, че този стил музика е за забавления, за клубовете, за ресторантите и смятам да изчакам времето, когато всичко е нормално. Сега искам да израствам, чувствам се добре от това. Трябва да лавираш, да бъдеш в крак с времето. Музиката в световен мащаб вече няма стилове, сега всички може някак си да ги миксираш. " - казва Емилия.

Тя е категорична, че няма как да си позволи да пусне ново фолк парче и да не отиде на участие, където да усети енергията му и одобрението от нейните почитатели.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мумията

    26 1 Отговор
    Има стабилен спонсор не я мислете
  • 4 що е туй

    16 1 Отговор
    Каква е тая "орнена " визия ?
  • 5 БАЙ Х@Й ‼

    21 1 Отговор
    Миленче , ОРНЕНА е сбор от ОРАЛНА и ОГНЕНА ли ⁉️

    Коментиран от #7

  • 6 бобо

    11 0 Отговор
    Миленче, пробвай и ти да пееш, защото дори заглавието ти е с правописна грешка.
  • 7 Да знаеш

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Сигурно си мисли за първото, затова се е получила тази комбинация!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Какво е искал

    4 1 Отговор
    "да каже автора"? Орнена?!? - може би"огнена"? И няма редактор, няма гявол който да направи корекция...
  • 10 МУШМУЛ

    5 0 Отговор
    Тая каква е?????
  • 11 Анти Чалга

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Пак се почна . Вземи смени плочата ,измисли други нови , хвалби за твойте " любимци". Нещо ново да ти се появи . Тези писания миписнаха . " Велики ,страхотни , класика " . Досада до дупка . Едно и също .

    Коментиран от #12

  • 12 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 7 Отговор

    До коментар #11 от "Анти Чалга":

    ами истината не се променя господине факт е че в българския поп фолк има много ВЕЛИКИ певци и певици и те правят класики на които цяла БЪЛГАРИЯ се радва и обича

    Коментиран от #16, #17

  • 13 Анадола

    5 0 Отговор
    Толкова много се харесва и си се възхищава,че явно и си посяга сама.
  • 14 Гормогон

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Пич от няколко дена ,ако не е и седмица . Чета твойте коментари . По принцип не коментирам често , по такива места . Но вие избихте рибата . Едно и също ,пишете . Тафтология - повторения . Слагат ви минуси ,но продължаваш да си пишеш каквото си знаеш . Като по калъп . Прояви творчество ,малко прочети съвети ,ще ти дойдат идеи ,за нови коментари . А за тази така наречена музика . Мисля ,че е нещо което и за маса не става . Само за под масата когато се напият всички , и да се слуша много тихо , да не се пречи на другите . На тези който знаят как да се веселят безда слушат тази пародия на музика.
  • 15 Firelight

    5 1 Отговор
    Дебилия, в национален ефир.
  • 16 Анти Чалга

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Имам познати из цялата страна . И повечето от тях не я харесват .Тази твоя музика я слушат , селяни и граждани ама дошли от село ,слушали от малки насила покрай мама и тати . Гадно сръбско гръцко . И други подобни глупости. И вземи смени коментарите ,малко разнообразие ,едно и също.
  • 17 Хайл

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Пак се почна . Таз велика ,онази с класиката . Къде видя класика . Аз не виждам , никаде само песни за пияници . Това виждам в тази музика . Давам ти 100000000000 минуса ,за това , че си фен на тази помия наречена чалга и за скучните и повтарящи се коментари.🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 долучалгата

    5 1 Отговор
    Ми тя направо философ бе, просто бисер до бисер. Разсъждавайки, избива рибата. Това древногръцките философи и учени гнили маслини да ядат. Уни-кал-на куха лейка.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 MTGонтан

    0 0 Отговор
    Аутфита е огнИнУ чИрвен и широка усмивка , как да не прочетеш такава нюз бомба. Виждаме опънала си е бръчките , сега трябва да влезе и в съзнанието ни / поне да имаше снимка на бозкитИ и ...пфуу тюх тюх нях нях