Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 16:58 5 313 16

3 неща издават необвързаната жена

  • връзка-
  • жена-
  • гардероб-
  • дрехи-
  • мъж-
  • обвързване

Три части от гардероба на жената издават, че тя не е обвързана

3 неща издават необвързаната жена  - 1
Снимка: Shutterstock

Модните експерти са категорични, че дрехите, които носите, могат да разкажат повече за вас, отколкото предполагате. Така например, ако жена с пищни форми носи обемни дрехи и аксесоари, които са с тъмен нюанс, тогава вероятно тя е срамежлива, срамува се от фигурата си и се опитва да я скрие. Ако пък жена в по-напреднала възраст има прекалено младежки гардероб, тогава може би се опитва да изглежда по-млада отколкото е, защото се срамува от ЕГН-то си.

Решихме да поговорим за онези неща, които според специалистите могат да издадат, че една жена е несемейна и е в търсене на мъж. Обърнете внимание, че всички тези неща са обединени от една обща характеристика - те са много привлекателни и изразителни, така че привличат възгледите на всички – и на мъжете, и на жените.

Според стилистите самотните жени носят такива неща, за да привлекат повече внимание (въпреки че, разбира се и тези дами, които имат половинка често прибягват до тях). Ето кои са трите неща, които издават, че една жена е необвързана:

Дълбоко деколте и различни изрязани дрехи

На първо място в нашия списък са дрехите с провокативна кройка, които привличат погледите на мъжете. Това са рокли и блузи с дълбоко деколте, това са мини поли и поли с ефектни цепки. Също така това са рокли с гол гръб и рамене, както и дрешки, които не покриват корема и талията на жената.

Но дами, за да не изглеждате твърде предизвикателни в такива облекла и да не отчуждавате мъжете от себе си, модните критици съветват да не избирате прекалено разголени дрехи. Например, ако облечете блуза с дълбоко деколте, то не я комбинирайте с къси панталони или пола, а с дълги такива. Избегнете риска да изглеждате евтини.

Всичко по тялото

Без съмнение, когато всичко е на показ, всеки ще се загледа, но само за кратко. Много жени залагат на тесни рокли, поли, дънки, блузи и т.н., за да привлекат вниманието на мъжете. Много популярни са и коланите, с които можете да подчертаете линията на талията. За да направите външния си вид да изглежда достатъчно секси, но не твърде провокативен, е достатъчно са изберете тясна дреха, но не твърде прилепнала, пише Блиц.

Високи токчета

Списъкът ни със сигурност би бил непълен, ако в него не включим обувки на висок ток. Този аксесоар, според стилистите, се използва активно от самотни дами, за да привлекат вниманието на мъжете. Това не е никаква изненада, защото обувките с високи токчета моментално правят образа на жената по-привлекателен и елегантен, а в същото време правят така, че женската фигура да изглежда по-стройна. Основното е да изберете обувки, с които можете да ходите, в противен случай ефектът ще бъде точно обратният - комичен.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    37 5 Отговор
    4. Липсата на маникюр на среден и безименен пръст ;)

    Коментиран от #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Няма, нищо лошо в това...!

    10 2 Отговор
    Но на, всеки не му отива, другото нещо, което е още по лошо, че и обвързани го правят това,, и то стари жени, напълнят си,, торбите,, с дрехи втора употреба, или дрехи без, вкус и айде на лов за младежи...!
  • 4 ТаУмВзе

    6 3 Отговор
    Жените вече не са мода бре! Бичат коч партита.
  • 5 Варна

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мечо":

    Евала, мечко....начи се праснахте, а?! Да не е била с червена шапчица и да е носила кошница с храна...:)
  • 6 Брендилия

    5 1 Отговор
    Събинке-съботинке, ако една жена не иска да покаже и 22 неща да напишеш пак не я издават!
  • 7 Бройкаджията

    13 2 Отговор
    Те самотните са ясни.По -добре напиши омъжените като се разгонят какви дрехи носят.
  • 8 Прашките от ,, жребците,,

    1 1 Отговор
    Нощници разбира, се,, родопска мума,,.......!
  • 9 Хипо

    1 2 Отговор
    Стой тука,, следи, но няма, кой да ти погледне вече леша, освен Пинокио...!

    Коментиран от #10

  • 10 Брендилия

    0 5 Отговор

    До коментар #9 от "Хипо":

    Плямпалници са лъжливите ви управляващи от 1989 още. Баща ми Карамански агент Пинокио, винаги казваше Истината и затова и СДСарите го плюеха, както вие сега мен.
  • 11 Милена

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "zeus":

    Това се отнася и за обвързаните
  • 12 Магнит за, боклуци

    1 3 Отговор
    Политика, ни.най малко ме интересува, нито пък вас,, лицемери,, знаем какво ви интересува,, такива не правят качествена държава.....неграмотност и ужас....!
  • 13 БАЙ Х@Й ‼

    4 3 Отговор
    Ако жената има пръстен, значи най-вероятно е омъжена. Ако има гердан, това нищо не значи. Ако има и пръстен и гердан – омъжена е, но това нищо не значи
  • 14 Ако има гердан

    1 1 Отговор
    Е от маалата, да знаете....а такива пръстен сватбен са нямали никога....!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Глупости,

    0 0 Отговор
    занемарената коса и дрехите на повлекана.