Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 18:21 3 321 6

Каква жена си според месеца, в който си родена

  • жени-
  • характер-
  • същност-
  • месец-
  • месец на раждане-
  • личност

Не само зодиакалният знак определя характера

Каква жена си според месеца, в който си родена - 1
Снимка: shutterstock

Всички жени си приличаме, но и се различаваме по много неща. Всяка една от нас има своите слабости, но и своите силни страни. Виж месеца си на раждане и разбери каква си:

Януари

Януарските дами са сериозни и консервативни, но и много амбициозни. Много обичат да критикуват! Рядко излизат от кожата си, но случи ли се, гледай да не си им пред очите. Не си падат по проявата на чувства, така че не чакайте да ви се умилкват като котета. Те допускат до себе си само хора, за които смятат, че са на тяхното интелектуално ниво и които споделят техните виждания.

Февруари

Тези жени са с по-абстрактно мислене. Не всеки е способен да ги разбере. Често сменят настроенията си, което значи, че ще трябва да подхождате към тях с търпение. Но пък са страшно романтични! За любимия човек са способни на абсолютно всичко. Стига обаче той да не ограничава свободата им! Направи ли го, няма да ги види повече.

Март

Те са много симпатични, докато не ги ядосаш с нещо. Тогава ще те разбият на пух и прах. Иначе са всеотдайни и грижовни. Да си в компанията им е истинско удоволствие. Типично за тях е едно особено излъчване, което те грабва само като ги погледнеш. Само че трудно се влюбват! При тях не минават номерцата, които впечатляват останалите жени.

Април

Тези жени са дипломатични. С тях лесно се общува, но понякога са склонни към самосъжаление. Затова ще е добре да им обръщате по-специално внимание. В повечето от тях се крие страшно силна ревност, която, щом избухне, опустошава всичко около себе си. Но пък спечелите ли уважението на априлско момиче, тя винаги ще е на линия да ви помогне.

Май

Много упорити, понякога коравосърдечни, но верни до край на своята кауза. Дамите, родени през май, като цяло са с много красив външен вид. Но, в комбинация с тежкия си характер, стават опасни за всеки мъж, дръзнал да се влюби в тях. Имат склонност към прахосничество. Което пък не е голям проблем, защото винаги намират начин да излязат от финансовите затруднения.

Юни

Страшно любознателни и умни момичета. Много креативни и общителни. Само че са крайни в изказванията си и често засягат околните. Но смятат, че така е редно – по добре истината в очите, отколкото зад гърба. Друга лоша черта е склонността им да притискат хората. Няма да е зле да се опитат първо да помислят, а след това да говорят.

Юли

Юлските мацки са много потайни. Малцина са тези, които реално допускат до себе си. Освен това са и много честолюбиви, рядко ще ги видите да потъпчат гордостта си в името на нещо друго, освен любовта. Не обичат конфликтите, затова и се държат любезно с хората. Често страдат по миналото си. Ако такава жена се влюби във вас, трябва да знаете, че най-голямата ви грешка ще е да я пренебрегнете или пък да ѝ дадете повод за ревност.

Август

Уникална комбинация от щедрост и… егоизъм! Не си играйте с тези мадами, защото рано или късно ще ви излезе през носа. Въпреки, че са ведри и с невероятно чувство за хумор, те не позволяват на никой да им се качи на главата. Ако пък това се случи, рано или късно така ще се сгромоляса от там така, че ще се чуди какво става. Обичат да са център на внимание. Никога не страдат от липса на мъжко внимание, но си падат малко неверни.

Септември

Те са кротки, дисциплинирани, обичат да спортуват и гледат на живота откъм практичната му страна. Никога не прощават предателството! Така че, гледайте да не ги подведете, защото ще ви отмъстят. И то по най-гадния начин. Септемврийските момичета си падат по дългите връзки. Трудно ще си легнат с мъж само заради секса. Но пък от друга страна са страшно критични към партньора си. Имат големи изисквания и държат той да ги покрива.

Октомври

Жените, родени през октомври, обичат да се правят на „мъжки момичета“. Демонстрират силна независимост и решителност. Истината обаче е, че са страшно емоционално раними. Рядко плачат пред други хора, но пък редовно го правят, когато са сами. Те са много високо интелигентни и могат да намерят общ език и с най-трудните характери. Обичат да дават съвети и най-добре се вслушвайте в тях. Защото имат уникалната способност винаги да се оказват прави.

Ноември

Ноемврийските мацки винаги са един ход напред. Прозорливи, смели, усещат лъжата от километри. Искат всичко да става по техния начин, може би и затова са по-избухливи. Както са мили и усмихнати, така могат да ви залеят със злобни обиди. Покорят ли сърцето на някой мъж, завинаги си запазват място в него. Едно трябва да знаете за момичетата, родени през ноември – ако не сте готови да чуете истината, никога не ги питайте за мнението им!

Декември

Нетърпеливи, прибързани, но пък родени с много късмет. Тези момичета винаги намират начин да излязат от всяка ситуация. С тях е много забавно. Знаят как да ви разсмеят и предразположат. По принцип са нужни само няколко минути, за да останете очаровани от тях. Най-хубавото е, че изобщо не са егоистични. Но пък понякога дразнят с наивните си планове и схващания за живота.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Примат от Кауказус

    1 1 Отговор
    При нашите жени всичко е наобратно.
  • 2 Хахаха..

    2 0 Отговор
    Ами тази на фотоса е зодия Иди отка..
  • 3 Брендилия

    1 3 Отговор
    Мерси маТрачева априлските говеда-дами де, са точно такива, каквито ги описваш!!
  • 4 Ах вие

    3 0 Отговор
    Зодии, кой ви докара..!?
  • 5 пенсионер

    2 4 Отговор
    Всички без изключение и без значение на зодията са проклети!
  • 6 хаберих

    0 1 Отговор
    Веднъж Баба Яга хванала млад и красив момък и му казала: - Ако отговориш на гатанката ми, ще правим секс, а ако не познаеш, ще те изям. Момъкът си помислил: - По-добре да ме изяде... А, Баба Яга продължила: - Зеленичко, живее в блатото, кача, започва с “ж” и завършва с “а”. Що е то? - Скакалец! - Ах, ти, палавник малък, веднага позна!