Last news in Fakti

18 Декември, 2012 12:23 14 134 25

Big Brother - Македонец победител, Пацо бит

  • лестър-
  • найден-
  • пацо-
  • боби-
  • ръгбист

Македонецът Никола Лестер е големият победител в Big Brother All stars, като наградата, която спечели е чисто нов автомобил.

Никой не вярваше, че Найден ще бъде засенчен от чужденеца. И все пак Лестър успя да стане шампион... „благодарение на добрината си“, както каза сънародничката му Цеце.

Все пак Нед не изглеждаше разочарован, като дори сподели, че според него Лестер го е победил с позитивността си и с факта, че не се е скарал с никой. Освен това, Найден добави, че за него е било мечта да стигне до финала именно с най-добрия си приятел в Къщата.

Лестър  не вярваше на случилото се, но прие всичко с типичната лъчезарна усмивка.

Финалът на Big Brother All Stars бе съпътстван и със задкулисен скандал, разиграл се късно снощи . Изгоненият преди време Панайот отишъл в гримьорната, за да поздрави бившите си съквартиранти. За негова най-голяма изненада обаче той бил нападнат неочаквано от ръгбиста Боби.

"Без изобщо да очаквам, Борислав ме удари и ме нарече "лайнар", сподели Пацо пред Нова телевизия.

"Не съм го провокирал с нищо. Не съм говорил с него, нищо не съм му казал. Да се бие с хора като Багата, които са в неговата категория. Аз съм с 20 см по-нисък и с 40 кг по-лек", продължи да се жалва Пацо.

"Мислех, че ще ми отмине, но и сега ме боли удареното. Боли ме тъпанчето, може да имам проблеми с ухото. Сега ще отида да се прегледам", сподели притесненията си Панайот.

"Ще се обърнеш към съда. Съдът ще реши кой е прав", добави  Митьо Пищова.

"Ама това стана пред 20-30 човека. Имаше доста свидетели", допълни Панайот.

Той и Пищова бяха поканени, за да коментират финала на шоуто и победителя в оспорваната надпревара.

"Факт е, че българите гласуваха за македонеца като наказателен вот. Това е показателно. Найден беше най-добрият, най-разумният. От друга страна Никола пък е един дечко, добронамерен, себе си. Снощи пускахме много SMS-и за Найден, защото ни е приятел", каза Митьо Пищова.

"Борислав не можа да приеме поражението. Пък и е нормално - България няма да подкрепи насилието и агресията", допълни го Пацо.

"Аз като експерт по моделките, въпреки че съм пенсиониран по болест, ще помогна на Цеце да навлезе в модния бизнес. Ама не я виждам с Борислав. Там любовта е свършила, преди да започне", заяви Пищова.

Според него най-големият победител от шоуто е Пацо.

"Има много снимки, приятелки. Уредил съм му 5 партита в Пловдив. Ще ми гостува на Нова година в Търново. Абе, момче с бъдеще" подчерта Митьо.

"Аз, Пацо и Найден сме тризначки, ама в мъжки вариант. Може да съм пенсионер по болест и синът ми да ме издържа, но не се давам. Ще карам на хляб и салам", завърши Митьо Пищова.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАГЕРА

    1 3 Отговор
    ТАКА БРАВО. Е ТОВА Е! НАЩЕ ДОКАТО СИ ИГРАЯТ НА СТРАТЕГИИ, ХОРАТА НЕ СПЯТ. БРАВО ЛЕСТЕР ПОКАЖИ ИМ НА ТИЯ ОТВОРКОВЦИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ БАИТИ БРАДЪР

    Коментиран от #18

  • 2 грую макето

    1 3 Отговор
    Това е игра без правила . Ясно е , че хората го разбраха и не гласуват , затова и наградите са малки . Кой ще спечели решават продуцентите . И тъй като всичко се върти около един и същи акъл , или най-точно казано пълна липса на акъл , наградиха макето . Утре в Македония ще реват колко много македонци живеят в България и затова е избран този . Малко мислете какво правите бе ...
  • 3 излъгания

    7 1 Отговор
    Победи измамата за пореден път в България!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Мирко

    1 1 Отговор
    А кой да спечели??? На българите им писна от лицемери и стратези като Боби, и простаци. А за жените да не говорим - тризначки (3 тела един мозък), разни накичени к _ р _ и. Това ли е нашия елит? Видяхте ли, че македонците бяха добродушни, чудех се как ще оцелеят м/у нашите простаци. Жалко за Цеце, влюби се в неподходящия. Хубавите ябълки - червейте ги ядът!

    Коментиран от #20

  • 5 бат Генчо

    0 1 Отговор
    Ами..ко да кажем евалла на хитрото македончето,то си свърши работата професионално-дойде,игра и победи,докато другите се наиграха,ама файда никаква-хаха.Кой не си е поискал от нас("българите"),той не ни е яздил:(
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 поредният мъж

    1 2 Отговор
    Боби е мъж само пред по слабите, що не удари Нед който му е в категорията? Щото на мъж може да се направи само пред по-слабите и Цеце, която вече едва ли го помни.

    Коментиран от #8

  • 8 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "поредният мъж":

    napalno si prav Bobi e kompleksar.za smradlivite mu cecove mranka vse edno sa ot krokodilska koja.
  • 9 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "излъгания":

  • 10 Марио боксьора

    8 1 Отговор
    Евала бате Боби, другия път го удари през устата, дано да му оправиш отвратителния диалект
  • 11 Марио боксьора

    11 1 Отговор
    Бил ми той по дребен от бате Боби и затова не е трябвало да го удрят-нахалник,а когато обиждаше каките в къщата, които бяха по дребни от него,селянина с диалекта бе много смел.
    Браво бате Боби,постави на място смотания селянин,а сега е ред на каките и те да теглят един бой на диалектният селянин и тогава резила му ще е пълен
  • 12 иш67

    2 1 Отговор
    Ами ако му изпращя една бухалка в противната мутра на химизирания бате боби. Ще забрави и ръгби и соц. помощи дето ги взима от Франция.

    Коментиран от #13

  • 13 Марио боксьора

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "иш67":

    При вида на бате Боби ще ти омекнат капачките на коленете :)
  • 14 иш67

    1 1 Отговор
    Боксьори ръгбисти и разни химизирани типове са силни когато са на глутница. А когато са сами скачат на хора които са наполовината на тях видя ли го че от две уискита се въргаля като прасе. Човек който може да се бие никога не си испуска нервите. Сега като му изпляскат една условна и ще забрави за Франция
  • 15 чопър

    1 2 Отговор
    Пацо търси начин да влезе в новините,заслужава голям пердах в главата,да му направят малко гънки на гладкия мозък.
  • 16 иш67

    0 1 Отговор
    Да ама е по интересен от мутанта боби
  • 17 дани

    1 1 Отговор
    този боби излезна гоямо дърво,скучен и без чувство за хумор ,заради едни маратонки само,а пацо си е пич, ако го нема както казват шопите ,по добре и шоуто да го няма
  • 18 истина

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАГЕРА":

    и двамата са зле,ама все пак е игра,като не искаш да те ..си стоиш във вкъщи, а не ходиш по интервюта на колене и после да мрънкаш за някоя и друга шегичка
  • 19 истина

    1 0 Отговор
    боби др..льо,големите и истинските никога не мрънкат, камоли от дребни шегички и не се излагат в реалитита
  • 20 амаха

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мирко":

    a maketo be6e saglasen da lepqt na bobi obuvkite,kato vidq 4e se qdosa i se izvartq -makedonska 4erta- da si kara kolata i da vqrva ,4e e velik stoql 104 denav balkanskiq bb :D
  • 21 BAM BAM

    1 0 Отговор
    a be mitio pishtova da mi qde morkova na mene za nishto ne stava
  • 22 1234

    0 1 Отговор
    Просто македонците ви показаха какво значи красота и отношение между хората зависливи и комплексирани българи. Ако някой трябваше да влезне в ЕС през 2007 това беше Македония.
  • 23 Ильо войвода

    1 0 Отговор
    Нагласена работа! Въпроса е, кой плати за тази антибългарска пропаганда?
  • 24 гост

    0 1 Отговор
    А дъртата Патрашкова беше толкова сигурна че македонец не може да спечели сред българи
  • 25 Марио боксьора

    0 0 Отговор
    бате Боби е супер