15 Февруари, 2021 14:22 5 649 11

Тони Дачева затвори устите на клюкарите

  • тони дачева

Сама съм и нямам връзка с депутат, заяви тя

"Няма никой. Сама съм и си гледам детето, това е", отговори Тони Дачева наскоро на въпроса дали има мъж до себе си, каквито слухове имаше. Според клюките, ветеранката на жанра има връзка с депутат. Дачева обаче е категорична, че след раздялата с Найден Милков, не е имала половинка, пише Hot Arena.

Признанието певицата направи при своя медийна изява покрай рождения си ден. Певицата празнува 54-тия си рожден ден на 6 февруари, като посрещна празника в тесен семеен кръг. Тони призна, че осиновената ѝ дъщеря Виктория е най-големият ѝ стимул. Тя вече е ученичка, а майка ѝ се старае да помага с каквото може в онлайн уроците.

Тони не крие, че като всички изпълнители търпи големи загуби, заради мерките, свързани с коронавируса. Певицата се надява скоро заведенията да отворят врати, дори и с намален капацитет. Все пак в момента нямат приходи, само разходи. Изпълнителката се надява, че пандемията скоро ще отмине, всички ще сме здрави и ще живеем пак нормално. "То е ясно, че вече никога няма да бъде същото както преди, но поне да започнем да живеем, защото в момента сме в една пауза. Искам си сцената, искам си почитателите, искам да си живея живота нормално и спокойно", сподели Тони.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    12 7 Отговор
    По написането да разбираме, че вече е свободна и си търси чичко паричко

    Коментиран от #6, #10

  • 2 Начко Милков

    7 20 Отговор
    Кой па ша та земе тебе ма.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Начко Милков":

    За всеки влак , си има пътници - българска поговорка .

    Коментиран от #5

  • 4 Радо

    11 2 Отговор
    С три клякания им затвори устите на журналята.
  • 5 Гост

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Не си прав,за товарния влак пътници няма
  • 6 Бай Ставри

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    А,чичко,бе...Дедото с гегата.
  • 7 Дядото

    7 6 Отговор
    Добре че си осинови дете...иначе цял живот АБОРТИ от всякакви СЕЛСКО КРЪЧМАРСКИ ПАВИАНИ я лишиха от плодовитост....!!! Само незнам детето и като стане на 12 год. дали ще допускат БАБИ НА РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ!!??:)
  • 8 дядо Либен

    6 3 Отговор
    Ми на 54 тепърва да се годява...тъй ша си кара, сама. Га пресъхни кладенеца, мющерии йок.
  • 9 някой

    3 1 Отговор
    мислех, че само на семейства дават да осиновят дете.
  • 10 123

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Той чичко паричко едвам на 24 годишни се навива, а 54 годишни взима само за чистачки и готвачки, ма тази и за това не става. Цял живот по кръчмите от стол на стол и от уи на уи, сега бау.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.