Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 22:30 4 255 10

Топ 3 най-добри шефове според зодията

  • зодии-
  • шофьри-
  • шофьорски умения-
  • астрология

Според астрологията звездите играят важна роля за това колко умели сте на пътя

Топ 3 най-добри шефове според зодията - 1
Снимка: shutterstock

Време е да погледнем към шефовете през призмата на астрологията. Сайтът yourtango.com е направил класация, която нарежда трите най-добри шефове според зодията.

Ето кои са те:

Овен

Овенът е роден да води. Като първият знак на зодиака, те въплъщават всяка черта, която би направил „първородният“. Те са логични, решителни и процъфтяват, когато помагат на другите да функционират оптимално. Овенът е един от зодиакалните знаци, които правят най-добрите шефове, защото идват от място на сътрудничество, а не его и са в състояние да извадят емоциите си от уравнението и да направят внимателен избор. Тази комбинация ги прави изключително мощни, защото те са в състояние да усъвършенстват невероятни идеи с практическо изпълнение. Като цяло те може да не са най-топлите лидери, но са най-ефективни.

Дева

Девите са хуманитаристи. Те водят с цел. Девите са страхотни шефове, защото интересите им не са само в разработването на техния продукт или компания, или просто вдигане на крайната им точка. Не, Девите са твърде инвестирани в човешки интерес, за да бъдат студени и пресметливи. Това е, което ги кара да работят невероятно: те почти винаги имат предвид някаква по-голяма цел или концепция. Макар че, склонността им често да преосмислят или да се притесняват за потенциални негативни резултати, понякога може да ги накара да изглеждат малко прекалено предпазливи и склонни към риск, те обикновено са в състояние да отменят колебанията си със страстта си да помагат на други хора да изградят живот, с който се гордеят.

Стрелец

Стрелците са страхотни шефове, защото най-малко са склонни към микроуправление. Те вярват в креативността, самоизследването и идеята, че когато всеки човек реализира своя потенциал, групата функционира оптимално. Вземете например известния Стрелец, Уолт Дисни и неговия съвет, че не трябва да се отнасяте към децата, които отглеждате като крехки цветя. Те искат да се научите сами, да мислите за себе си и да намерите независимост. Освен това те най-малко са склонни дори да се интересуват от проблемите на другите; те са твърде заети да правят същото за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор
    ДЕВА мъж да
  • 2 Воделеят

    8 4 Отговор
    Е най гания шеф.. Защото никой не иска да работи с него и за това работя сам ... хе хе

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Водолея

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Воделеят":

    Офф изв те, тук става въпрос за други зпдии
  • 4 Петър

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Воделеят":

    Сам работиш и пак се краде. Кво става в тая фирма?

    Коментиран от #6

  • 5 Обърквация

    5 1 Отговор
    Заглавието и снимката илюстрираща статията, не се ли отнася за шофьори, а не за шефове?
  • 6 Водолея

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Ами краде се, така е.. ще трябва да се обадя на олаф
  • 7 Звездоброец

    2 1 Отговор
    Каскетът Гушефф е стрелец и страхотен шеф! Питайте в свинарника на прокуратурата!
  • 8 Астрал

    2 1 Отговор
    Бай Тошо, Луй 14, Ришельо са били зодия Дева
  • 9 Тиквата

    1 0 Отговор
    Е откъде да знам, шефа ми, коя зодия е..?!
  • 10 1111

    1 1 Отговор
    Повтаряме се с лека промяна. В предишната статия бяхте включили и водолея...