17 Февруари, 2021 12:54 3 370 4

Дъщерята на Ким Кардашиян предизвика жесток спор със своя рисунка (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • рисунка-
  • рисуване-
  • норт уест-
  • кание уест-
  • дъщеря-
  • скандал

Звездната майка ревностно пази децата си от нападките на хейтърите

Дъщерята на Ким Кардашиян предизвика жесток спор със своя рисунка (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Скандалите около семейство Кардашиян са нещо напълно нормално напоследък. Този път на известната риалити звезда Ким ѝ се наложи да влезе в спор с нейните Instagram последователи, а поводът се оказа рисунка на нейната 7-годишна дъщеря Норт Уест, предава Дарик.

Ким Кардашиян сподели в свое Instagram стори красива рисунка на пейзаж, която нейната дъщеря е нарисувала. „Моята малка художничка Норт“ е описанието на снимката, която гордата майка показа на феновете си.

Нейните Instagram последователи обаче веднага изразиха своите съмнения, че това не е възможно да бъде рисунка на 7-годишно дете и, че Ким отново скрива истината и преувеличава.

Госпожа Уест определено се почувства засегната от нападките на своите последователи и сподели, че дъщеря ѝ посещава уроци по маслен живопис, където се учи да рисува и тази рисунка е била проект, върху който тя е работила много усилено.

Публикация, споделена от North West (@norisblackbook)


Помоли всички свои последователи да бъдат по-разумни в изказванията си и да спрат със своите негативни коментари като обясни, че децата също са способни да създават невероятни неща!

По-късно дъщерята на художничката, която преподава на Норт, също се включи, за да изясни и потвърди, че това наистина е дело на малката наследница на Ким и Кание. Тя обясни на интернет потребителите, че майка ѝ е учителка по изкуство от дълги години и учи всички свои малки ученици да се упражняват именно да рисуват въпросния пейзаж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    10 1 Отговор
    ако трябва да съм честен, рисунката си я бива да му се не види
  • 2 Да я заснеме

    6 0 Отговор
    как рисува в клипче и още от първите щрихи ще се разбере може ли да рисува, и няма да има спорове!
  • 3 Гуми по график

    1 1 Отговор
    Та какво дъщеря и..?!
  • 4 ЦунКайМи

    1 0 Отговор
    картината е Китайска !!